Forum » Kaj kupiti » tuje spletne trgovine - nakup več komponent hkrati
tuje spletne trgovine - nakup več komponent hkrati
knap ::
Pozdravljeni
Zanima me v katerih tujih spletnih trgovinah kupujete pc komponente. Zanimajo me predvsem trgovine ki imajo velik izbor artiklov po sprejemljivih cenah. Morda je posamezna komponenta malo dražja kot v kakšni drugi trgovini vendar če npr. kupim matično, procesor, ram, grafo, disk, napjalnik, ohišje.... se mi pač ne splača vzet pri 5 trgovinah ker so poštni in drugi stroški previsoki.
Vem za hoh.de. Ali so še kakšne podobne trgovine.
Hvala
LP
Zanima me v katerih tujih spletnih trgovinah kupujete pc komponente. Zanimajo me predvsem trgovine ki imajo velik izbor artiklov po sprejemljivih cenah. Morda je posamezna komponenta malo dražja kot v kakšni drugi trgovini vendar če npr. kupim matično, procesor, ram, grafo, disk, napjalnik, ohišje.... se mi pač ne splača vzet pri 5 trgovinah ker so poštni in drugi stroški previsoki.
Vem za hoh.de. Ali so še kakšne podobne trgovine.
Hvala
LP
Steinkauz ::
Hoh.de se meni sploh ne zdi tolk cnej. Sm si sestavil na hoh.de in bi blo 60eur poštnine(komponente + ohišje), tko da bi bil celoten sistem vreden 50 eur cnej. Sm kupu v Sloveniji v 3eh različnih trgovinah in sm dal 950 eur . S tem, da če mi kej crkne, glih ni treba v Nemčijo pošiljat(no čeprav sm 3 komponente kupu v solo.si, tko da zna bit še hujš ). Predlagam, da pogledaš mal po slovenskih trgovinah in če je kakšna komponenta res velik cnej, naročiš samo tisto. Ponavad so pr kakšnih grafah še največje razlike.
knap ::
hvala za linke
sem pogledal na
http://www.mindfactory.de/shop_content....
in očitno pošiljajo tudi v druge države (ausland)
samo zgleda da imajo vse te trgovine manj široko ponudbo kot hoh.de...
lp
sem pogledal na
http://www.mindfactory.de/shop_content....
in očitno pošiljajo tudi v druge države (ausland)
samo zgleda da imajo vse te trgovine manj široko ponudbo kot hoh.de...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 407732 (74329) | Nwanko |
» | Spisek tujih online trgovinOddelek: Kaj kupiti | 8092 (5162) | Obssesen |
» | Kje kupiti dele računalnika?Oddelek: Kaj kupiti | 6756 (6081) | KTr1sk |
» | Gaming RačunalnikOddelek: Kaj kupiti | 3435 (3087) | _IKE_ |
» | Spletna trgovina Mindfactory?Oddelek: Kaj kupiti | 1267 (1007) | Setsuno |