Forum » Mobilne tehnologije » Me, myself and my mobile phone (anketa)!
Me, myself and my mobile phone (anketa)!
LOLIKA ::
Heej!
Vse dobre duše, ki uporabljajo mobitel;), prosim za sodelovanje pri anketnem vprašalniku o odnosu do mobilne telefonije--> LINK. Vzelo vam bo približno 3,21 minute časa (preverjeno:)), anonimnost ter zgolj uporaba v študijske namene pa sta seveda zagotovljeni.
Hvala vsem!
Lp,
Maja
Vse dobre duše, ki uporabljajo mobitel;), prosim za sodelovanje pri anketnem vprašalniku o odnosu do mobilne telefonije--> LINK. Vzelo vam bo približno 3,21 minute časa (preverjeno:)), anonimnost ter zgolj uporaba v študijske namene pa sta seveda zagotovljeni.
Hvala vsem!
Lp,
Maja
djordjevic ::
Vse lepo in prav, samo tistih 3,21 minut je približno tako kot tistih par minutk, ki ti jih vzamejo telefonske ankete. Povejte raje po pravici, da ti jih vzame slabih 15 - seveda, če želite imeti kakovostno izpolnjeno anketo, ne pa skupka naključno nametanih kljukic.
No grave is deep enough to keep us in chains.
LOLIKA ::
Djordjevic, maš prav glede naključno nametanih kljukic; sama sem mislila tistih 3,21 nekoliko satirično, v smislu, da vam ne bo vzelo celga večera..Vseeno upam, da ti 15 min pa tud ni vzel časa:).
Hvala, pa se opravičujem, če sem koga zavedla, ni biu ravno moj namen!
Hvala, pa se opravičujem, če sem koga zavedla, ni biu ravno moj namen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony predlaga 55 dolarjev odškodnine zaradi onemogočenja Linuxa na PS3Oddelek: Novice / Tožbe | 7127 (5292) | Ales |
» | Hotz: Linux na PS3 bo kmalu nazajOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9230 (7408) | Bananovec |
» | Linux se poslavlja s PlayStationa 3Oddelek: Novice / Konzole | 6572 (5472) | e-marko |
» | neskončna uporovna verigaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 872 (668) | daljaz |
» | Solarni komplet za vodoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2909 (2586) | Pyr0Beast |