Novice » Avtorsko pravo » Kar 90% inštalacij World of Goo je piratskih
jamiroq ::
edina moznost bi bila gift of goo na uradni strani, po mojem. boxed verzija je, kot si verjetno ze opazil, na voljo le v best buy in na ameriskem amazonu.
gzibret ::
Ne, to ne pride v poštev, ker nimam kreditne kartice. Ne rabim pa box verzije, le kakšen originalen CD z ovitkom....
Vse je za neki dobr!
R33D3M33R ::
Jaz upam, da bo igra kdaj na voljo v kaki Igabibi. Glede na to, da so ji v Jokerju dali oceno med 91 in 92, bi se spodobilo, da bi igro tudi dali na voljo kupcem.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CD Projekt ne bo toleriral piratstva nove igre (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 23352 (21000) | Mipe |
» | BSA še vedno domišljijsko vrednoti piratstvoOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10329 (8552) | Gregor P |
» | Ameriška vlada priznala, da so ocene o piratiziranju pretiraneOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 5941 (4552) | Dobrawc |
» | Xbox 360 ni niti na polovici življenjaOddelek: Novice / Konzole | 5519 (3130) | MrStein |
» | Kar 90% inštalacij World of Goo je piratskih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 8245 (5877) | R33D3M33R |