Forum » Pomoč in nasveti » problem z formatiranjem--> boot
problem z formatiranjem--> boot
xerosss ::
Lp, mam en problem in sicer pred kakim letom sem kupil nov računalnik ..rabljen... in sicer mam problem ker ga morem prvič formatirat. Ko grem v biose sm nastavu use first,second in third boot device na cdrom. Ko sem imel prejšni računalnik mi je predn je šlo v windowse napisal ''press any key to boot from cd'' zdej pa tisto kr preskoči in gre v windowse. Zdej pa preverjeno je, da cdrom dela, windowsi delajo preizkušeno. Ma kdo kako idejo kak bi ga booto lahk?
Kristjan15 ::
jaz sem imel podobne probleme z visto. Mogoče nisi pravilno spekel datoteke na dvd in zato ne boota.
solatko ::
Če si dal boot CD in ti vse skupaj preskoči na winse, potem je nekaj narobe ali s CD-jem ali z predvajalnikom. Če gre za prenosnika, je bolje da poženeš recovery particijo.
seals ::
"biose sm nastavu use first,second in third boot device na cdrom"
Nastavi BIOS - first boot device CDROM
- second boot device IDE0
- ostalega pa ti ni treba.....
Nastavi BIOS - first boot device CDROM
- second boot device IDE0
- ostalega pa ti ni treba.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diska ne zaznaOddelek: Pomoč in nasveti | 819 (675) | lovro535v2 |
» | [ Windows XP ] Brisanje diskaOddelek: Operacijski sistemi | 3077 (1690) | roky22 |
» | [Linux] namestitev (boot order)Oddelek: Operacijski sistemi | 1311 (1216) | 'FireSTORM' |
» | Zdej pa res ne vem ... RAID ????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1026) | fitipalDDi |
» | LINUX HELP!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1150) | G[e]c |