Forum » Zvok in slika » Adobe encore problem
Adobe encore problem
sinko999 ::
Problem je sledeči:
V sam dvd sem vključil tri slideshove z slikami, zdaj pa se mi vmes pojavi napis Media Offline" error , slike ki pa so po vrsti se pa predvajajo, sem poskušal brez prehodov, v obrezovanjem slik, brez, pomanjšal , pa nič ne pomaga, ko delam preview v samem programu dela brez napak, ko pa sem ga spekel na dvd-rw mi je pa začel kazati te napaka. Sam preverka je v encoru BP ni napak ni nič manjkajočih datotek.
Kakšni nasveti !?
LP
V sam dvd sem vključil tri slideshove z slikami, zdaj pa se mi vmes pojavi napis Media Offline" error , slike ki pa so po vrsti se pa predvajajo, sem poskušal brez prehodov, v obrezovanjem slik, brez, pomanjšal , pa nič ne pomaga, ko delam preview v samem programu dela brez napak, ko pa sem ga spekel na dvd-rw mi je pa začel kazati te napaka. Sam preverka je v encoru BP ni napak ni nič manjkajočih datotek.
Kakšni nasveti !?
LP
Ni? ni ve?no !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave matična ploščaOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (802) | solatko |
» | Dostopanje do diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1541 (906) | Mendos |
» | CRT TV in stalno preklapljanje med mono in stereo načinomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 881 (756) | Valvoline |
» | Težave z snemanjem dvdjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1698 (1531) | dzinks63 |
» | Mpeg4ModifierModOddelek: Zvok in slika | 5465 (3218) | podtalje |