Forum » Konzole » sixaxis na pc nameščanje
sixaxis na pc nameščanje
Berserker ::
Zdravo mene zanima kak bi si namestil sixaxis na pc oz. kater program rabim da bi lahk z njim igral recimo crysis kr baje to gre.
lp
tam ko dam v game controllers, ko mi zazna ps3 gamepad dam add pa mi napiše : Your gameport or gameport drivers are not properly configured. Please consult device manager.
lp
tam ko dam v game controllers, ko mi zazna ps3 gamepad dam add pa mi napiše : Your gameport or gameport drivers are not properly configured. Please consult device manager.
- spremenil: Berserker ()
Zero One ::
http://int.khanwars.com/?recruit=102H11...
Spam refferal URL za nek browser-based špil, NE KLIKAT.
OP: Ne vem na pamet naslova, googli "winsixaxis". Meni dela.
printf(%s, "No statements? Why no... whoops");
//well if we can't make a statement, we should just leave a comment instead.
//well if we can't make a statement, we should just leave a comment instead.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zero One ()
Berserker ::
Ok hvala za nasvete, sam se se nikoli nisem ukvarjal z nameščanjem gamepadov na pc, sem si posnel gor LibUSB win 32 program ki naj bi bil potreben za igranje iger, sam recimo sem probal v crysisu pa sploh ni zaznalo analognih palic in drugih gumbov, medtem ko se mi je v ArmA avtomatsko vklopilo uporabo gamepada za letenje. no vseen tnx za pomoč.
lp
sn si potegno ta winsixasix od iraqg33k strani ,( bom za vsak slučaj vklopo antivirusne).
lp
sn si potegno ta winsixasix od iraqg33k strani ,( bom za vsak slučaj vklopo antivirusne).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pro Evolution Soccer 2009 !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5837 (3174) | fx3zRejSz0cS |
» | Igre za PC, katere imajo pravo podporo GamePad-omOddelek: Igre | 6185 (5369) | Berserker |
» | Utorrent 1.8.1 disk overloaded 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2980 (2726) | Sami |
» | Kings of chaosOddelek: Igre | 1184 (885) | strictom |
» | problem z gameportomOddelek: Pomoč in nasveti | 1104 (1115) | brane |