Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik blokira - pomagajte
Računalnik blokira - pomagajte
sandi125 ::
Imam matično asrock conroe 945g-dvi, procesor intel core2 duo 6400 (2. 13 ghz), 3gb rama, grafično asus gf en8600gt in napajalnik xilence 450w.
Problem je nastal ko sem zamanjal grafično. Prej sem imel sapphire radeon x300se hypermemory.
Kot prvo sem kupil močnejši napajalnik, prej sem imel 350w. Kajti prej mi ni hotel zagnat win ko sem namontiral grafo.
Ko sem zmontiral napajalnik je zagnal win vendar se mi je pojavljal blue screen.
Nato sem ponovno naložo gonilnike za grafo in od takrat se blue screen več ne pojavlja.
Nastal pa je nov problem, saj rač. Lepo teče dokler ne začnem inštalirat kake igre ali odpirat več stvari na enkrat ( npr. Mozilo, moji dokumenti, qtorrent, bs player). Računalnik enostavo zamrze za nekaj časa. Se kar lepo vidi rdečo lučko kako lepo močno utripa ob začetku inštaliranja, nato pa čez nekaj časa kar ugasne.
Prosim za pomoč in upam da nisem kupil preslabega napajalnika :(
Pa že vnaprej hvala!
Bi vas prosil za nasvete na sandi125@volja. Net
Problem je nastal ko sem zamanjal grafično. Prej sem imel sapphire radeon x300se hypermemory.
Kot prvo sem kupil močnejši napajalnik, prej sem imel 350w. Kajti prej mi ni hotel zagnat win ko sem namontiral grafo.
Ko sem zmontiral napajalnik je zagnal win vendar se mi je pojavljal blue screen.
Nato sem ponovno naložo gonilnike za grafo in od takrat se blue screen več ne pojavlja.
Nastal pa je nov problem, saj rač. Lepo teče dokler ne začnem inštalirat kake igre ali odpirat več stvari na enkrat ( npr. Mozilo, moji dokumenti, qtorrent, bs player). Računalnik enostavo zamrze za nekaj časa. Se kar lepo vidi rdečo lučko kako lepo močno utripa ob začetku inštaliranja, nato pa čez nekaj časa kar ugasne.
Prosim za pomoč in upam da nisem kupil preslabega napajalnika :(
Pa že vnaprej hvala!
Bi vas prosil za nasvete na sandi125@volja. Net
- polepsal: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna je življenska doba računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1516 (738) | Invictus |
» | Win 7 Ultimate "Blue screen" vzrok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1314 (926) | rk7254 |
» | Težava z blue screeniOddelek: Pomoč in nasveti | 7232 (6625) | smotanc |
» | Blue screen...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3136 (2290) | PacificBlue |
» | kateri UPS za PC kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2710 (2146) | schurda |