Forum » Elektrotehnika in elektronika » Keramični izolator
Keramični izolator
ddddd ::
Pozdravljeni!
Pri konštruiranju potrebujem termični izolator kot je prikazan na sliki. To so približne dimenzije.
Morda kdo ve kje bi se dalo to dobit? Vem da sem podobne enkrat videl a se ne morem spomniti kje. Preklical sem že vsemogoče elektro trgovine in ne držijo tega.
Hvala za pomoč!
Pri konštruiranju potrebujem termični izolator kot je prikazan na sliki. To so približne dimenzije.
Morda kdo ve kje bi se dalo to dobit? Vem da sem podobne enkrat videl a se ne morem spomniti kje. Preklical sem že vsemogoče elektro trgovine in ne držijo tega.
Hvala za pomoč!
- zavaroval slike: Azrael ()
Spajky ::
na odpadu ipd. razsuj kako gospodinjski štedilnik s pečjo, jih je notri malo brdo podobnih keramičnih izolatorjev na žicah do grelca ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izračun temperatureOddelek: Loža | 1269 (1024) | Qcube |
» | Zvočna izolacija za bass zvočnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1985 (1733) | boset |
» | Raziskovalci odkrili toplotno prevodne polimereOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4678 (3950) | CleanPower |
» | Kako odpraviti brum na TV brez izklaplanja antene?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2589 (2212) | podtalje |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5869 (4996) | sharp |