Forum » Strojna oprema » pomoč za pci modem
pomoč za pci modem
kojot31 ::
Lep pozdrav!
Potreboval bi vašo pomoč, ker saqm ne vem več kam in kje.
Iščem gonilnik za pci modem. Imam prenosnik Microstar Medion 8640SC. Gonilnike imam za vse ostalo, edin za modem ne. Nimam nobenih podatkov za komponente v prenosniku. Nimam nobenih papirjov, da bi lahk točno vedel ker model je not. Če mi lahk pomagate z kakim linkom do gonilnika.
Najlepša hvala in lp.
Potreboval bi vašo pomoč, ker saqm ne vem več kam in kje.
Iščem gonilnik za pci modem. Imam prenosnik Microstar Medion 8640SC. Gonilnike imam za vse ostalo, edin za modem ne. Nimam nobenih podatkov za komponente v prenosniku. Nimam nobenih papirjov, da bi lahk točno vedel ker model je not. Če mi lahk pomagate z kakim linkom do gonilnika.
Najlepša hvala in lp.
PacificBlue ::
A ni gor na tistem original cd, ki si ga verjetn dobil zraven tudi gonilnik za modem?čudno.
Aja drugače pa uporabi program Everest..tam ti bo pokazalo kateri modem uporablja tvoj notebook.
Aja drugače pa uporabi program Everest..tam ti bo pokazalo kateri modem uporablja tvoj notebook.
I’m out.
:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
PacificBlue ::
Sem pa našel še tale link, upam da bo pomagalo...http://www.medion.co.uk/service/?driver...
I’m out.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesuvanje računalnika (NVIDIA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (953) | KTr1sk |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8663 (5112) | d4rko |
» | Modem Motorola PCI 56k in podpora nastavitvi za Slovenijo-problemi!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1751 (1572) | Jeebs |
» | Motorola modem, in WInXP povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (953) | mare87 |
» | vprašanje glede MODEMA!! Prosim za pomoč!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1541 (1417) | BlackHole |