Forum » Pomoč in nasveti » problem z SKU011.cab
problem z SKU011.cab
samsung113 ::
Torej ko v Microsoft Office 2003 kliknem na neko formulo ki je spisana v wordovem programu za formule se pojavi okno kjer piše da SKU011.cab ne obstaja in da je potrebna inštalacija z CDja. Sem vstavil ze tudi CD notri vendar se nič ne zgodi,zgleda da datoteka manka. Kaj naj naredim?
Lp
Lp
bluefish ::
če samo vstaviš CD ne bo nič naredilo. Bodisi uporabi repair ali pa stvar ročno najdi in kopiraj (uporabo Google).
Se pa zna problem pojaviti pri kakšnih travniških oskubljenih verzijah in če ob namestitvi izključiš določen del.
Se pa zna problem pojaviti pri kakšnih travniških oskubljenih verzijah in če ob namestitvi izključiš določen del.
bluefish ::
Ni treba vračati z žaljenjem. V prvem postu sem ti podal možne opcije, ki ti lahko morda pomagajo. Če pa sprašuješ za vsako malenkost pa še dolgo ne boš odpravil stvari.
samsung113 ::
No oprosti mogoče sem te malo napačno razumel.. sem pa drugače odpravil napako z CDjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 se ne zazeneOddelek: Operacijski sistemi | 1432 (1315) | solatko |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1718 (1600) | alien13 |
» | Računalnik se ne prižge - huda krizaOddelek: Strojna oprema | 1571 (1288) | jest10 |
» | Ce ze nocete kupiti Linspire (Lindows) OSa, ga lahko legalno dobite zastonjOddelek: Kaj kupiti | 2080 (1587) | bzp |
» | Pomoč pri pripravi LAN party-jaOddelek: Omrežja in internet | 1303 (1067) | SasoS |