Forum » Elektrotehnika in elektronika » pic18f4550 & rc5 - rc4
pic18f4550 & rc5 - rc4
korenje_ver2 ::
Imam problem s tem picom. Povezal sem gumb na ta dva pina - rc4 in rc5. Izklopil usb. Nastavil 10kohm pulldown na pina.
Problem je v tem, da rahel dotik pina sproži signal na pinu. Na microchipovem forumu mi je nekdo odgovoril da pin rc5 preklopi pri 0,8V, rc4 pa 2,2V.
Se da to kako omiliti, glede na to da imam vezje že sestavljeno?
Naj omenim še, da rahlo nihanje napetosti tudi sproži pin. (zgodi se da ostane v preklopljenem stanju).
Problem je v tem, da rahel dotik pina sproži signal na pinu. Na microchipovem forumu mi je nekdo odgovoril da pin rc5 preklopi pri 0,8V, rc4 pa 2,2V.
Se da to kako omiliti, glede na to da imam vezje že sestavljeno?
Naj omenim še, da rahlo nihanje napetosti tudi sproži pin. (zgodi se da ostane v preklopljenem stanju).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3-barvna LED dioda na RaspberryPiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1448 (937) | Ahim |
» | Tranzistorji, diode, upori in še kaj...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2699 (1864) | STU-III |
» | Infrardeče kontroliranje motorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3006 (2437) | SplitCookie |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28292 (11536) | eVro |
» | tiskana vezja - elektro - problemiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1688 (1262) | T0RN4D0 |