Forum » Pomoč in nasveti » Na pomoč, napadel me je virus
Na pomoč, napadel me je virus
robert132 ::
Imam Windows xp in sem dobil virus ,ki me je napadel včeraj.Ne bi rad formatiral računalnika zato prosim za pomoč.Vsakih 5 minut mi vse vrže ven in ponovno zažene,in napiše da imam neregistrirano verzijo RAPIDANTIVIRUS.Ko se mi zopet zažene skenira ta rapid antivirus in pokaže ne vem koliko virusov in piše naj ga naložim. Za zdaj imam AVASTA in je vse delalo OK.Sem z avastom vse skeniral mi je zbrisalo viruse vendar je še vedno isto.Kje ga naj najdem in kako ga odstranim?
misek ::
How to remove RapidAntivirus (Uninstall Instructions)
Drugič pa najprej uporabiti Google za morebitne rešitve!
Drugič pa najprej uporabiti Google za morebitne rešitve!
Hvala vama lepa.
Mislim da sem rešil problem.
Zakaj bi googlal celi dan če pa vem da ste vi mojstri in mi rešite to v minuti
Mislim da sem rešil problem.
Zakaj bi googlal celi dan če pa vem da ste vi mojstri in mi rešite to v minutiTo že drži, sam potem boš vedno reševal probleme na takšen način. Oni moj link za Google je dal že prvi zadetek v polno
zee ::
Zato, ker tudi na WC gres sam, pa umivas se menda tudi sam...
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
AapocalypseE ::
Malo ste hard se vam ne zdi? Forumi so za to, da se pomaga ne pa naprej meče, "kak si nor, da kaj takega ne znaš sam rešit".
OZZY ::
Malo ste hard se vam ne zdi? Forumi so za to, da se pomaga ne pa naprej meče, "kak si nor, da kaj takega ne znaš sam rešit".
Niti ne...Če jaz napišem v google ''RAPIDANTIVIRUS'' je prvi zadetek prav tisti, kako odstranit ta virus...Tko da ne vem kdo je tukaj ''hard''.
Go with the flow.
Sem napisal pa mi ni vrglo kako ga odstraniti.Ni res da bom vedno vse spraševal,nekaj ste me že naučili.
Malo ste hard se vam ne zdi? Forumi so za to, da se pomaga ne pa naprej meče, "kak si nor, da kaj takega ne znaš sam rešit".No, to ni nihče trdil. Vsaj v tej temi ne. Bila sta dva prava napotka in namig, kako naj se drugič poišče navodila. So odgovori v kakšnih drugih temah precej bolj hard. Da ne govorim o tem, da ima tema polno takšnih odgovorov in niti enega koristnega. Se pa vsekakor strinjam s tem, da so forumi tudi zato, da se pomaga. V marsikateri temi najdem kaj koristnega.
Mare2 ::
Pri takšnih zadevah se pojavi tudi vprašanje glede praktičnih izkušenj uporabnikov glede računalniških problemov, le teh pa ata gooogle ne daje.
Zato očitek, zakaj sprašuješ na forumu to in to ni na mestu. Še več. Očitek meji na napačni miselnosti pisca o virtualni realnosti (cele dneve in noči preživi na internetu in išči rešitve, namesto da bi npr. podnevi šel v naravo, zvečer pa v disko).
Zato očitek, zakaj sprašuješ na forumu to in to ni na mestu. Še več. Očitek meji na napačni miselnosti pisca o virtualni realnosti (cele dneve in noči preživi na internetu in išči rešitve, namesto da bi npr. podnevi šel v naravo, zvečer pa v disko).
pravnik ::
Napačna miselnost pa je morda tudi v smeri, da se vse namige dobi zastonj. Nekdo je za nek namig porabil toliko in toliko ur ter predhodnjega znanja in v tej smeri bi se morda tudi moral tržiti. Zato se pa nekatera znanja ne ceni dovolj, moje mnenje.
AapocalypseE ::
Prava nakladalnica tu. Težko je nekaterim pomagat človeku, ki rabi pomoč. Ne razumem tega... "drugič idi kar na google in se je*i sam in ne hodi sem spraševat". Taki vtis dobi človek na tem forumu.
Ne razumem tega... "drugič idi kar na google in se je*i sam in ne hodi sem spraševat". Taki vtis dobi človek na tem forumu.Ja, kot sem napisal se večkrat zgodi točno to. Ampak ta tema po mojem ni bila takšna. Človek je vprašal, dobil popolnoma dober odgovor, vendar še več - dobil je namig, kako naj rešuje probleme v prihodnje. Najprej malo poskusi, nato pametno vprašaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Družbena omrežja - zakaj?Oddelek: Omrežja in internet | 2116 (1665) | Unknown_001 |
» | T-2 uvedel PVR (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 12025 (7792) | bradek |
» | Formatiranje usb ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 15371 (15371) | tomaz- |
» | ohišje?Oddelek: Kaj kupiti | 1096 (888) | Tsunami |
» | Test treh 19" monitorjev na THGOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 5710 (4354) | LuiIII |