Forum » Pomoč in nasveti » Skupno projektno delo
Skupno projektno delo
LOLIKA ::
živjo!
Mi lahko kdo svetuje kakšn program (pomožnosti brezplačen, online), ki bi ga lahko uporabili za skupno projektno delo vsi člani skupine. Npr. da bi lahko pisali ideje, rešitve, objavljali, pa bi to vsi člani skupine videli.
Hvala!
Mi lahko kdo svetuje kakšn program (pomožnosti brezplačen, online), ki bi ga lahko uporabili za skupno projektno delo vsi člani skupine. Npr. da bi lahko pisali ideje, rešitve, objavljali, pa bi to vsi člani skupine videli.
Hvala!
fosil ::
Zelo enostavna rešitev je, da si preprosto odprete svoj forum.
Tole je recimo ena taka slovenska stran, kjer to lahko naredite zastonj. Je pa še polno tujih.
Forum lahko tudi zaklenete, tako da ga lahko berejo in vanj pišejo samo člani skupine.
Tole je recimo ena taka slovenska stran, kjer to lahko naredite zastonj. Je pa še polno tujih.
Forum lahko tudi zaklenete, tako da ga lahko berejo in vanj pišejo samo člani skupine.
Tako je!
bluefish ::
to bo res še najbolj preprosta rešitev. Za kakšno real-time diskusijo pa se mi zdi, da Messenger ponuja tudi pogovore med večimi osebami hkrati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najlaže rešiti problem z unix permissioniOddelek: Pomoč in nasveti | 1883 (1630) | eVro |
» | Podrobnosti o aretaciji članov Anonymousa in LulzSecaOddelek: Novice / Varnost | 13462 (11453) | Mehmed |
» | Izmenjava informacij v skupini poslabša točnost oceneOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4296 (2654) | Thomas |
» | Microsoft v pričakovanju Windows Phone 7 pokopal iPhone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10984 (8675) | Lonsarg |
» | izklop windowsov z geslomOddelek: Programska oprema | 982 (820) | nejc_ |