Forum » Programiranje » c# gridview - koledar
c# gridview - koledar
King80 ::
Pozdravljeni,
imam nalogo da naredim web-aplikacijo ki deluje kot nek koledar, po domače povedano GridView ki ima za stolpce dneve od 1 do 31, za vrstice pa mesece.
V bazi bodo shranjeni dogodki na nek dan in jaz bi rad da se tista celica v gridview za katero obstaja nek dogodek v bazi obarva z drugo barvo.
Iščem rešitev kako bi na preprost način rekel celica x,y pobarvaj se v rdečo barvo. Ker do zdaj še nisem našel načina grem v Event RowCreated to delat, kar mi pa nekako ful ni všeč, je precej neelegantno. Rad bi tudi da ko kliknem na dogodek v koledarju da se odpre npr nova maska, kjer bolj podrobno opiše dogodek.
Je kdo imel kakšne podobne probleme in jih rešil ?
imam nalogo da naredim web-aplikacijo ki deluje kot nek koledar, po domače povedano GridView ki ima za stolpce dneve od 1 do 31, za vrstice pa mesece.
V bazi bodo shranjeni dogodki na nek dan in jaz bi rad da se tista celica v gridview za katero obstaja nek dogodek v bazi obarva z drugo barvo.
Iščem rešitev kako bi na preprost način rekel celica x,y pobarvaj se v rdečo barvo. Ker do zdaj še nisem našel načina grem v Event RowCreated to delat, kar mi pa nekako ful ni všeč, je precej neelegantno. Rad bi tudi da ko kliknem na dogodek v koledarju da se odpre npr nova maska, kjer bolj podrobno opiše dogodek.
Je kdo imel kakšne podobne probleme in jih rešil ?
muflon666 ::
GridView1.Rows[y].Cells[x].BackColor = Color.Red;
Takole? Za ker event pa res nebi vedu, ker se sicer z ASP.NET-om ne ukvarjam kej preveč.
Takole? Za ker event pa res nebi vedu, ker se sicer z ASP.NET-om ne ukvarjam kej preveč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ASP.NET] Prenos podatkov iz ene spletne strani v drugoOddelek: Programiranje | 939 (798) | Cvenemir |
» | [Android]GridView vprasanjeOddelek: Programiranje | 944 (825) | KernelPanic |
» | Baza & c#Oddelek: Programiranje | 4156 (3214) | xardas |
» | DataView, DataTable, DataSetOddelek: Programiranje | 1158 (909) | detroit |
» | problem v C#Oddelek: Programiranje | 1969 (1684) | dvojka |