Forum » Omrežja in internet » Dostop do modema
Dostop do modema
nx6325 ::
Pozdravljeni.
Znima me zakaj jaz ne morem dostopati do nastavitev modema sinope 568? Za dostop uporabim 192.168.1.1. Do nastavitev pridem samo če se s prenosnikom povežem brezžično, če pa hočem z domačim PC-jem pa ne gre.
Prosim za kako pomoč
Znima me zakaj jaz ne morem dostopati do nastavitev modema sinope 568? Za dostop uporabim 192.168.1.1. Do nastavitev pridem samo če se s prenosnikom povežem brezžično, če pa hočem z domačim PC-jem pa ne gre.
Prosim za kako pomoč
tilenn ::
Ali imaš računalnik vključen v data port (default je ethernet1 in 2)? Včasih zadeva ne dela, če nimaš ročno vpisanih ipjev na mrežno kartico. Problem je skoraj zagotovo v računalniku. Morda kakšen firewall ali pa antivirusni program blokira dostop?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dve mrezni kartici - IPTV + internetOddelek: Omrežja in internet | 3428 (2244) | telexdell |
» | Cisco Linksys WRT54GH - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1941 (1674) | AAndr0 |
» | Ruter tezaveOddelek: Omrežja in internet | 930 (813) | markk1 |
» | Problemi pri postavitvi serverja!Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1752) | Hair |
» | Težava - kabelski internet + router dl 604Oddelek: Strojna oprema | 2057 (2004) | Eli |