Forum » Pomoč in nasveti » Resevanje 2Gb TekQ microSD kartice?
Resevanje 2Gb TekQ microSD kartice?
Kilgore T ::
Polna kartica posnetkov 2Gb TekQ microSD z SD vmesnikom je bila pred tremi tedni vstavljena v Nintendov Wii. Kartica je bila uporabna in slike vidne.
Danes sem jih hotel prenesti na PC, kjer se je izkazalo da je CardReader 6in1 ne vidi.
2Gb microSD TekQ-va kartica ni berljiva na Wii-ju, kot tudi ne na PC-ju (Card Reader. Canon IXUS 800IS ob vstavitvi kartice pravi:
Memory card error
Card locked!
Pri cemer kartica ni zaklenjena s stikalcem na strani.
Kartico se "vidi" tudi preko Canona priklopljenega na PC. Vendar ni dostopna.
Programi s katerimi sem poskusil dostopiti do kartice, a jo preko CardReader-ja ali Canona ne vidijo:
- Stellar Phoenix Photo Recovery v3.0
- Diskinternals FlashRecovery 3.5
- F-Recoivery for SD 1.8
- DriveImage XL
Poskus opravljen na dveh razlicnih racunalnikih (XP SP3 in Vista Basic).
Kartice ni moc formatirati v fotoaparatu.
Jutri bom kupil reader samo za microSD kartice, za primer, ce je kaj narobe z vmesnikom (adapter).
Kaksno priporocilo?
Danes sem jih hotel prenesti na PC, kjer se je izkazalo da je CardReader 6in1 ne vidi.
2Gb microSD TekQ-va kartica ni berljiva na Wii-ju, kot tudi ne na PC-ju (Card Reader. Canon IXUS 800IS ob vstavitvi kartice pravi:
Memory card error
Card locked!
Pri cemer kartica ni zaklenjena s stikalcem na strani.
Kartico se "vidi" tudi preko Canona priklopljenega na PC. Vendar ni dostopna.
Programi s katerimi sem poskusil dostopiti do kartice, a jo preko CardReader-ja ali Canona ne vidijo:
- Stellar Phoenix Photo Recovery v3.0
- Diskinternals FlashRecovery 3.5
- F-Recoivery for SD 1.8
- DriveImage XL
Poskus opravljen na dveh razlicnih racunalnikih (XP SP3 in Vista Basic).
Kartice ni moc formatirati v fotoaparatu.
Jutri bom kupil reader samo za microSD kartice, za primer, ce je kaj narobe z vmesnikom (adapter).
Kaksno priporocilo?
"Prepricanja so sovrazniki resnice, nevarnejsa kot lazi. "
Friedrich Nietzsche
Friedrich Nietzsche
Dr_M ::
Probi se File Scavenger, samo skor mal dvomim, da bo delal. Ze vecina naprav ti pove, da kartice ni mozno prebrat. Sicer je kartice se delujoca, ampak jo bos mogu formatirat. File Scavenger je men ze resil neki stvari, ampak sm mogu naprej kartico formatirat, ampak problem je, da ta program ne zna pravilno poimenovat datotek.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 37898 (12954) | LuIK |
» | USB ključ ali SD kartica?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5280 (4769) | ST-777 |
» | Motorola v razred niže z Moto G (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 33962 (28533) | krucymucy |
» | kako do slik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3960 (3471) | mayhem |
» | Problem s SMARTMEDIA karticoOddelek: Strojna oprema | 1706 (1487) | pivmik |