Forum » Izdelava spletišč » IE cookies problems ?
IE cookies problems ?
PujsaPepa ::
Obstaja en intersni servis v podjetju (kupljen, in nimam do sourcov dostop, in tudi ne morem ugotovit v čem je stos prijave).
Če v FireFoxu odprem to stran znotraj nekega frama (mojega paga) se lepo nalozi v ta frame.
Če pa v IEju pa noče in noče. Hec je da če pa odprem v svojem oknu, potem pa lahko (naslednjih XY sekund?) tudi v IEju v framu se prikaze.
Je kdo že naletel na kaj podobnega ? kaj FF in IE drugace obravnavata v framih da se to dogaja ?
cookieje ? se da IE na kak nacin prepricat da bi deloval enako kot FF ?
Če v FireFoxu odprem to stran znotraj nekega frama (mojega paga) se lepo nalozi v ta frame.
Če pa v IEju pa noče in noče. Hec je da če pa odprem v svojem oknu, potem pa lahko (naslednjih XY sekund?) tudi v IEju v framu se prikaze.
Je kdo že naletel na kaj podobnega ? kaj FF in IE drugace obravnavata v framih da se to dogaja ?
cookieje ? se da IE na kak nacin prepricat da bi deloval enako kot FF ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je kdo iz Frama pri Mariboru? Garmin, Google maps, Najdi.si ne najde naslovaOddelek: Loža | 1011 (870) | Sc0ut |
» | Kaj mi priporočate kupiti za cca. 60k SITOddelek: Kaj kupiti | 1054 (837) | Matev |
» | Netscape vs. Explorer oz. zakaj drugačeOddelek: Izdelava spletišč | 857 (774) | Myth |
» | PHP: prebere vse "spremenljivke" in jih poslje naprejOddelek: Izdelava spletišč | 922 (818) | matic |
» | link v animaciji(urgent)Oddelek: Pomoč in nasveti | 768 (701) | Lunik |