Forum » Pomoč in nasveti » Garmin SD kartica
Garmin SD kartica
xandros ::
Na njej je dodatna karta SCG
Vstavim v garmina, deluje
Pogledam kaj je gor, in sta samo dve datoteki
Skopiram na eno drugo SD kartico
In potem ne deluje?
A je ta karta zaklenjena samo na to(original) SD kartico?
Vstavim v garmina, deluje
Pogledam kaj je gor, in sta samo dve datoteki
Skopiram na eno drugo SD kartico
In potem ne deluje?
A je ta karta zaklenjena samo na to(original) SD kartico?
ender ::
SD kartice podpirajo DRM, zato samo kopiranje datotek ne bo delovalo.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Izi ::
Meni tudi ni delalo kopiranje.
Ko sem kupil večjo SD kartico, sem moral zemljevide, ki so bili na kartici ponovno naložiti.
Nič ni zaklenjeno, samo zemljevid je potrebno ponovno naložiti, ker se tudi na napravico naloži ena datoteka, ki izgleda preverja, če je vstavljena prava kartica.
Seveda moraš nekje imeti zemljevide in aktivacijsko kodo. Aktivacijska koda za določen zemljevid je vezana na napravico in je enaka, če je navigacijska naprava ostala enaka, torej ne rabiš nobenega klicat ali karkoli pošiljat za ponovno aktivacijo.
Če pa so bili zemljevidi že od začetka na SD kartici potem pa vse skupaj z novo kartico nesi tja kjer si kupil napravico in ti bodo na novo naložili zemljevide, pa še na popravke ne pozabi, ker zemljevide je treba vsaj enkrat letno posodabljati, drugače se zna hitro zgoditi, da ti kaže kako voziš sredi polja ko se pelješ po kakšni na novo zgrajeni cesti.
Ko sem kupil večjo SD kartico, sem moral zemljevide, ki so bili na kartici ponovno naložiti.
Nič ni zaklenjeno, samo zemljevid je potrebno ponovno naložiti, ker se tudi na napravico naloži ena datoteka, ki izgleda preverja, če je vstavljena prava kartica.
Seveda moraš nekje imeti zemljevide in aktivacijsko kodo. Aktivacijska koda za določen zemljevid je vezana na napravico in je enaka, če je navigacijska naprava ostala enaka, torej ne rabiš nobenega klicat ali karkoli pošiljat za ponovno aktivacijo.
Če pa so bili zemljevidi že od začetka na SD kartici potem pa vse skupaj z novo kartico nesi tja kjer si kupil napravico in ti bodo na novo naložili zemljevide, pa še na popravke ne pozabi, ker zemljevide je treba vsaj enkrat letno posodabljati, drugače se zna hitro zgoditi, da ti kaže kako voziš sredi polja ko se pelješ po kakšni na novo zgrajeni cesti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TOPO SLO za ORUXMAPS (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13333 (2626) | Matko |
» | GPS MIO Moov 200Oddelek: Programska oprema | 4912 (945) | beli |
» | AdriaRoute 4.10 za Garmin navigacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 7635 (7400) | helsing |
» | Nokia 5230-Zemljevidi OVIOddelek: Mobilne tehnologije | 1239 (1148) | majorka |
» | Ali mislite da bi tole šlo?Oddelek: Loža | 1684 (1684) | bluefish |