Forum » Programska oprema » Nadzorovanje "dostopov" do računalnika (predvsem IIS)
Nadzorovanje "dostopov" do računalnika (predvsem IIS)
DaDek ::
Pozdravljeni,
Potreboval bi program preko katerega bi lahko pogledal loge s katerega IPja je nekdo dostopal na server, pa naj bo to remote, vnc, IIS, itd. Nekaj sem gledal po googlu vendar nisem najdel nič konkretnega (očitno ne iščem v pravi smeri), windowsev event viewer mi ne koristi (ne zajema IIS konekcij) oz. je noter premalo informacij, jaz bi potreboval v stilu: IP,Aplikacija do katere se dostopa, datum/čas. APlikacija je lahko plačljiva n/p ;)
Najlepša hvala za odgovore,
D,
Potreboval bi program preko katerega bi lahko pogledal loge s katerega IPja je nekdo dostopal na server, pa naj bo to remote, vnc, IIS, itd. Nekaj sem gledal po googlu vendar nisem najdel nič konkretnega (očitno ne iščem v pravi smeri), windowsev event viewer mi ne koristi (ne zajema IIS konekcij) oz. je noter premalo informacij, jaz bi potreboval v stilu: IP,Aplikacija do katere se dostopa, datum/čas. APlikacija je lahko plačljiva n/p ;)
Najlepša hvala za odgovore,
D,
- spremenilo: DaDek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera tehnologijaOddelek: Programiranje | 2292 (1715) | Looooooka |
» | IIS server na Win7 64bitOddelek: Programska oprema | 1410 (1181) | racunalnicar |
» | Pomoč pri Microsoft SQL Server 2008Oddelek: Izdelava spletišč | 1097 (916) | Cvele2011 |
» | Prijava z certifikatorm sigen-ca, customOddelek: Izdelava spletišč | 6475 (6111) | jkreuztzfeld |
» | dva www strežnika - en ipOddelek: Omrežja in internet | 1655 (1357) | Mr.B |