Forum » Pomoč in nasveti » Texas Instruments Galaxy 67
Texas Instruments Galaxy 67
smonito ::
Pozdravljeni!
Ker mi je danes crknil moj žepni kalkulator Casio, sem na podstrešju našel čisto "novi" še zapakiran kalkulator Texas Instruments Galaxy 67 (sploh ne vem kdaj sem ga kupil). Na žalost pa zraven kalkulatorja ni več navodil ima kdo mogoče še slo navodila za ta predpotopni kalkulator (ti kalkulatorji so predhodniki današjih ti-89). Pripravljen sem ga pa tudi prodati, če kdo zbira stare kalkulatorje, baterijo sem danes prvič dal v kalkulator.
Za pozitiven odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
Ker mi je danes crknil moj žepni kalkulator Casio, sem na podstrešju našel čisto "novi" še zapakiran kalkulator Texas Instruments Galaxy 67 (sploh ne vem kdaj sem ga kupil). Na žalost pa zraven kalkulatorja ni več navodil ima kdo mogoče še slo navodila za ta predpotopni kalkulator (ti kalkulatorji so predhodniki današjih ti-89). Pripravljen sem ga pa tudi prodati, če kdo zbira stare kalkulatorje, baterijo sem danes prvič dal v kalkulator.
Za pozitiven odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem.
strictom ::
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Zgodovina sprememb…
- spremenila: strictom ()
smonito ::
Vidim, da sem bil premalo natančen glede navodil. Iščem navodila v slovenščini, ker ta model so izdelovali pri makaronarjih (Italija)in je bil kar uspešen model in so jih veliko izvozili v Slovenijo, torej če se komu valjajo doma, in če bi bil tako dober in jih poskeniral.
Drugače strictom pa hvala za tvoj odgovor.
Lp
Drugače strictom pa hvala za tvoj odgovor.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - nakup kalkulatorjaOddelek: Šola | 4896 (4564) | Stewie G |
» | KalkulatorOddelek: Kaj kupiti | 4905 (2550) | cobrastar |
» | Znanstveni kalkulatorjiOddelek: Kaj kupiti | 8181 (6478) | matichy |
» | Evro kalkulator (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 8538 (5631) | Trubadur |
» | Kateri kalkulator..Oddelek: Kaj kupiti | 5662 (5399) | teato |