Forum » Mobilne tehnologije » USB povezava [nokia n81]
USB povezava [nokia n81]
juresl ::
Pozdrav!
Imam en problem. Ko povežem telefon in računalnik z usb kablom mi ga ne zazna ne na mobitelu ne na računalniku. Pred nekaj dnevi mi je še delalo, sedaj pa ne. Za prenos podatkov uporabljam PC SUITE. Pregledal sem beležko (ki je bila zraven mobitela) a nisem zasledil napake. Kaj bi še lahko bilo?
Imam en problem. Ko povežem telefon in računalnik z usb kablom mi ga ne zazna ne na mobitelu ne na računalniku. Pred nekaj dnevi mi je še delalo, sedaj pa ne. Za prenos podatkov uporabljam PC SUITE. Pregledal sem beležko (ki je bila zraven mobitela) a nisem zasledil napake. Kaj bi še lahko bilo?
Saintek ::
Pojdi pod nadzorno ploščo, system, strojna oprema, upravitelj naprav in poglej tam če imaš pod portable devices zraven kak klicaj, odstrani tisto napravo ponovno zaženi pc in probaj ponovno priklopit telefon na pc.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC DESIRE 820 - bricked?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1853 (1653) | FX6300B |
» | USB ključ NE dela !Oddelek: Pomoč in nasveti | 3677 (3438) | Lukael |
» | MP3 predvajalnik SanDisk Sansa e200 2GBOddelek: Kaj kupiti | 2299 (1186) | NeLooO |
» | Pozdravljeni, sem avto pred vami!Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 3653 (2604) | Pithlit |
» | DRM in še kajOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3601 (3034) | christooss |