Forum » Igre » FIFA2002 WC
FIFA2002 WC
spacejam ::
sem gledal pri meni doma po trgovinah in igra stane 11k SIT ve kdo kje bi jo dobil bolj poceni?
Space-jam Team & Co.
R0K ::
Hja, men pa ni tok dobr vlekl z eDonkeya...
Sam se splača! Ker je špil full hud! Grafika - seka, igrlanost - mal manj, fore - iste kt pr fifi 02 .. torej 9/10
Sam se splača! Ker je špil full hud! Grafika - seka, igrlanost - mal manj, fore - iste kt pr fifi 02 .. torej 9/10
DavidJ ::
uf! uf!
fifa2002 wc je dosti boljs od fife 2002. igralnost.. khm.. dost bolj zaj.. je. ampak.. prosti streli in koti dobijo tu svoj pravi pomen :)
s 30 metrov se da s prostega strela (center igrisca) dati gol.. z lahkoto
pa tudi ni tistega, da se zoga igralcu kr prilepi na nogo, oz jo nekje cist izza hrbta uzame pa brcne z velkim susom.
tabolojsa fifa do zdej zame
10ka
fifa2002 wc je dosti boljs od fife 2002. igralnost.. khm.. dost bolj zaj.. je. ampak.. prosti streli in koti dobijo tu svoj pravi pomen :)
s 30 metrov se da s prostega strela (center igrisca) dati gol.. z lahkoto
pa tudi ni tistega, da se zoga igralcu kr prilepi na nogo, oz jo nekje cist izza hrbta uzame pa brcne z velkim susom.
tabolojsa fifa do zdej zame
10ka
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Fresh Prince ::
A ma kdo kksn nasvet kako zmagat na World Class ?
Tok so hitri da zoga kr sama leti...
Tok so hitri da zoga kr sama leti...
Kriko ::
SPACEJAM!
Če želiš lahko kaj menjava!
Zakaj mi igre vedno začne z zelo majhni resolucijo, čeprav v 3D Setup nastavim 1024x768???
Če želiš lahko kaj menjava!
Zakaj mi igre vedno začne z zelo majhni resolucijo, čeprav v 3D Setup nastavim 1024x768???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIFA vs PES (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5300 (3104) | Ghost007 |
» | Fifa WC in kako igrate?Oddelek: Igre | 1480 (1258) | blabla |
» | Fifa 2002 problemOddelek: Igre | 1064 (849) | rc-car |
» | FiFa 2oo2--->RazOcArAnjE!!!Oddelek: Igre | 1084 (847) | abcde7 |
» | NHL2002/Spiderman/Red Faction so zunaj!Oddelek: Igre | 1407 (1038) | [t502] |