» »

PayPal težava

PayPal težava

dare123 ::

Zanima me, kako nakažem denar na svoj PayPal račun?
Ko dam add founds mi napiše:

"Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. "

kupil sem namreč neko zadevo in bo jo sedaj moral plačati, pa ne vem kako...
  • spremenil: dare123 ()

bzp ::

Klikneš na "pay"? Ti bo PayPal avtomatsko povlekel denarce s kartice.

profii ::

kako je pa če imaš dnevni limit na kartici 200€ rad bi pa kupil nekaj za 300? je edina rešitev povečanje limita?

dare123 ::

Ja, sem ugotovil, da je problem, da imam presežen limit, grem jutri na banko zvišat.

erica ::

Jaz...oz moj mož ima drugačno težavo!
je nekaj naročal neko športno opremo in plačal preko pay pal, oni njemu full napišejo, da so zadevo od poslali, vendar je tega že skoraj 3 mesece, noben nične odgovarja....
Kaj se da storiti v takem primeru. Tam je pisalao, da lahko denar zahtevaš nazaj in ga tudi je, večkrat pa se sploh ni dalo več stopit v stik z njimi!!!!!!!! Nevem točno katera internetna stran je to, za to ne morem več napisat! Samo to je res zloraba, pa niso uporabniki nič zaščiteni?

Vice ::

Načeloma so iz strani PayPal-a. Drugi v tej "zgodbi" tebi niti ne more nuditi zaščite. Za bolj varno nakupovanje je boljše stisniti kakšen dolar več v kakšni bolj priznani/znani trgovini oz. od prodajalca ki ima ustrezne reference (npr. na ebayu).
Danes ima lahko vsak pamž že svojo trgovino s tremi kliki...

AngelOfDeath ::

Ve kdo kako vzpostaviti stik z paypalom. Ker če kliknem na njihov contact us in pošljem email dobim stalno nek avtomatiziran odgovor ki nima nobene veze z vprašanjem.
edit: Slovnica

Torej rabijo 10 dni da ti odgovorijo. Problema seveda še vedno niso rešili... ažurnost pa taka...

joc12 ::

Ja to je pa edini problem v paypalu da je vsa birokracija počasna ker vse kar počneš traja 3 dni da zrihtajo.

Kake tri dni... Zgleda bo zadeva trajala več tednov preden bodo popravili...

Evo danes še bolj interesanten odgovor:

I have reviewed your query and I can see that your account is currently affected by a technical issue which is preventing your account xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. We are working hard to resolve this issue and we are hoping to do so in the coming weeks.

joc12 ::

LoL, to pa je expresno ane

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817138258 (18222) igi82m
»

Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?

Oddelek: Igre
4311990 (10707) Oktan
»

PayPal se podaja tudi izven interneta

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
226991 (5309) ToniT
»

Paypal brez kreditne

Oddelek: Loža
312345 (1616) c0dehunter
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )