Forum » Pomoč in nasveti » PayPal težava
PayPal težava
dare123 ::
Zanima me, kako nakažem denar na svoj PayPal račun?
Ko dam add founds mi napiše:
"Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. "
kupil sem namreč neko zadevo in bo jo sedaj moral plačati, pa ne vem kako...
Ko dam add founds mi napiše:
"Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account. "
kupil sem namreč neko zadevo in bo jo sedaj moral plačati, pa ne vem kako...
- spremenil: dare123 ()
profii ::
kako je pa če imaš dnevni limit na kartici 200€ rad bi pa kupil nekaj za 300? je edina rešitev povečanje limita?
erica ::
Jaz...oz moj mož ima drugačno težavo!
je nekaj naročal neko športno opremo in plačal preko pay pal, oni njemu full napišejo, da so zadevo od poslali, vendar je tega že skoraj 3 mesece, noben nične odgovarja....
Kaj se da storiti v takem primeru. Tam je pisalao, da lahko denar zahtevaš nazaj in ga tudi je, večkrat pa se sploh ni dalo več stopit v stik z njimi!!!!!!!! Nevem točno katera internetna stran je to, za to ne morem več napisat! Samo to je res zloraba, pa niso uporabniki nič zaščiteni?
je nekaj naročal neko športno opremo in plačal preko pay pal, oni njemu full napišejo, da so zadevo od poslali, vendar je tega že skoraj 3 mesece, noben nične odgovarja....
Kaj se da storiti v takem primeru. Tam je pisalao, da lahko denar zahtevaš nazaj in ga tudi je, večkrat pa se sploh ni dalo več stopit v stik z njimi!!!!!!!! Nevem točno katera internetna stran je to, za to ne morem več napisat! Samo to je res zloraba, pa niso uporabniki nič zaščiteni?
Vice ::
Načeloma so iz strani PayPal-a. Drugi v tej "zgodbi" tebi niti ne more nuditi zaščite. Za bolj varno nakupovanje je boljše stisniti kakšen dolar več v kakšni bolj priznani/znani trgovini oz. od prodajalca ki ima ustrezne reference (npr. na ebayu).
Danes ima lahko vsak pamž že svojo trgovino s tremi kliki...
Danes ima lahko vsak pamž že svojo trgovino s tremi kliki...
AngelOfDeath ::
Ve kdo kako vzpostaviti stik z paypalom. Ker če kliknem na njihov contact us in pošljem email dobim stalno nek avtomatiziran odgovor ki nima nobene veze z vprašanjem.
edit: Slovnica
Torej rabijo 10 dni da ti odgovorijo. Problema seveda še vedno niso rešili... ažurnost pa taka...
joc12 ::
Ja to je pa edini problem v paypalu da je vsa birokracija počasna ker vse kar počneš traja 3 dni da zrihtajo.
Kake tri dni... Zgleda bo zadeva trajala več tednov preden bodo popravili...
Evo danes še bolj interesanten odgovor:
I have reviewed your query and I can see that your account is currently affected by a technical issue which is preventing your account xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. We are working hard to resolve this issue and we are hoping to do so in the coming weeks.
Evo danes še bolj interesanten odgovor:
I have reviewed your query and I can see that your account is currently affected by a technical issue which is preventing your account xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. We are working hard to resolve this issue and we are hoping to do so in the coming weeks.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138258 (18222) | igi82m |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11990 (10707) | Oktan |
» | PayPal se podaja tudi izven internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 6991 (5309) | ToniT |
» | Paypal brez kreditneOddelek: Loža | 2345 (1616) | c0dehunter |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21278 (18355) | Kwizlord |