Forum » Zvok in slika » logitech z-680 kontrolna enota
logitech z-680 kontrolna enota
sirotka ::
Zdravo!
Rabil bi sliko ali diagram, kako so žice po barvah naspajkane na kontrolno enoto. Če se komu da naj slika in pošlje na davor.baselj@gmail.com
Rabim zato, ker sem podaljšal originalni kabel, samo je blo preveč šuma, zdaj pa so se nekatere žice odspajkale in nimam več barvnega zaporedja
Hvala!
Rabil bi sliko ali diagram, kako so žice po barvah naspajkane na kontrolno enoto. Če se komu da naj slika in pošlje na davor.baselj@gmail.com
Rabim zato, ker sem podaljšal originalni kabel, samo je blo preveč šuma, zdaj pa so se nekatere žice odspajkale in nimam več barvnega zaporedja
Hvala!
sirotka ::
hajoj, se ne da nobenmu 4 vijake odšraufat pa slikat
Dam za pivooo;)
za vsak slučaj, če se nismo razumel, rabim sam sliko vseh teh žic:
Dam za pivooo;)
za vsak slučaj, če se nismo razumel, rabim sam sliko vseh teh žic:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sirotka ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava menjalnega stikalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 42018 (12274) | SonoR |
» | Zvočna kretnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7763 (6831) | vlado1 |
» | Navaden ATX sem predelal da dela na 12V vhoduOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6973 (5224) | DimmniBurek |
» | pomagajte-napajalnik/pretvornik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7666 (7269) | A. Smith |
» | Stikala za ventilatorjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2786 (2298) | T0RN4D0 |