Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje glede 8-pin konektorja za asus p5q-e
Vprašanje glede 8-pin konektorja za asus p5q-e
ZuPk0 ::
Jaz sem si pa kupil Asus P5Q-e maticno plosco pa je tm zgoraj pri napajalniku (na prejsni matični sem imel 4-pine socket) tuki mam pa 8 pin socket jaz imam pa napajalec ki ima samo 4 pin konektor in potrebujem iz 4-pin v 8-pin tist kabelcek aja pa 4 pini so prekriti z crnim pokrovckom na maticni ali to pomeni da potrebujem samo 4-pin konektor in ce mi prosim kdo pove kje lahko KUPIM 4-pin to 8-pin konektor !!! spodaj si poglejte slike !!!!
8-pin konektor na maticni :
4-pin v 8-pin konektor :
8-pin konektor na maticni :
4-pin v 8-pin konektor :
Pyr0Beast ::
Jao. Ogibajte se vseh raznoraznih konektorjev in takšnih ter drugačnih razdelilcev.
Zadregaj not tisti P4 konektor, če dela, dela. Če ne, boš ceneje prišel z novim napajalcem čez.
Zadregaj not tisti P4 konektor, če dela, dela. Če ne, boš ceneje prišel z novim napajalcem čez.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Han ::
8-pinski priključek oziroma tisti dodatni pokriti 4-pinski je zgolj za bolj stabilno napajanje quadov (4-jedrnih procesorjev). Sicer pa RTFM!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je kar naenkrat crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 6007 (5024) | solatko |
» | 24-pin KONEKTOR na matični plošči in 20-pin na napajalnikuOddelek: Strojna oprema | 7187 (5236) | Win8NonGrata |
» | Računalnik se ne vžge pravilnoOddelek: Strojna oprema | 2393 (2048) | Robi :P |
» | converter 8 v 4 pin.. a bo delal?Oddelek: Strojna oprema | 2111 (1940) | mihco |
» | Imam tak pa tak računalnik kater Napajalnik mi priporočate ??!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1826 (1476) | paramedic86 |