Forum » Operacijski sistemi » Predolgi zagon viste
Predolgi zagon viste
fakmarjana ::
Ko prižgem računalnik se vse lepo boota tak kot more. Potem ko vse to naredi se pokaže črni ekran ki traja cirka 2 minuti. In šele potem se začnejo loadati windowsi. Mogoče kdo ve zakaj ? :-| Windowsi so na novo inštalirani z vsemi driveri.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
bluefish ::
Dolgi zagon viste
če zgoraj opisano ne pomaga, potem poskusi z zagonom v Safe Mode in opazuj, katera datoteka si vzame največ časa.
če zgoraj opisano ne pomaga, potem poskusi z zagonom v Safe Mode in opazuj, katera datoteka si vzame največ časa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
White666 ::
Imam popolnoma enak problem. Poizkusil sem vse zgoraj navedeno. Tudi safe mode ipd.. Microsoft podpora ni pomagala. Sedaj obupal, pač pustim, da nalaga.
fakmarjana ::
Jaz mam danes na novo formatirano in inštalirano. Tako dela že od vsega začetka ko sem inštaliral.
lali12 ::
Isti problem - rešitev, naloži WIN XP pa bo kr letelo.
INTEL C2DUO 6750 - ASUS P5K - 8600GTS
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
500GB - 4GB RAM - MAG 22"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1009 (738) | Manager |
» | Računalnik se po zagonu ugasne (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10113 (7202) | BivšiUser2 |
» | disk v drug racunalnik,ohranitev stanja v novemOddelek: Pomoč in nasveti | 859 (779) | Gwanaroth |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 1994 (1660) | barelyLegal |
» | Brisanje WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1350 (1101) | StratOS |