Forum » Navijanje » Kako je to mogoce?
Kako je to mogoce?
BroTheR ::
Ne vem ce to spada med dosjeje X alpa sem jaz kaj za**bal :)
Torej, mam celerona 700, ki je bil navit na 1050mhz. Ker se je obcasno rusil sem se odlocil zamenjat hladilnik. Zamenjam hladilnik in se zgodi tole: zazenem comp in mi stekne ze pri prvem oz. drugem screenu. Ce ga dam na 875mhz pa dela brez problemov.
Probal sem ze vse voltaze in ne pomaga.
wtf?
Torej, mam celerona 700, ki je bil navit na 1050mhz. Ker se je obcasno rusil sem se odlocil zamenjat hladilnik. Zamenjam hladilnik in se zgodi tole: zazenem comp in mi stekne ze pri prvem oz. drugem screenu. Ce ga dam na 875mhz pa dela brez problemov.
Probal sem ze vse voltaze in ne pomaga.
wtf?
Prej Volcano II, zdaj Chrome orb. Volcanoja sem zamenjal zato, ker je bil prevelik za mojo slot1 maticno in je bil prevec na tesnem z napajalnikom.
Prjatu ::
Ja če ti je prej delal, sedaj pa ne, je zelo verjetno da je problem v temperaturi proca, če prav vem tudi chrome orb hladi slabše od volcana
Lahko pa je tudi to, da si hladilnik slabo namestil -->pa smo spet pri temperaturi
Če bi blo lohk pa še kej druzga, nej pa se še kdo oglasi
Lahko pa je tudi to, da si hladilnik slabo namestil -->pa smo spet pri temperaturi
Če bi blo lohk pa še kej druzga, nej pa se še kdo oglasi
Something else is controlling me!
Matek ::
Jap, Chrome Orb je slabši od volcanota II, sem mel oba. Probaj malo paste gor dat.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Gor sem dal volcano 6cu in spet laufa na 1050mhz! ...chrome orb sux? :)
Sedaj sta mi ostala volcano II in volcano 6cu. Katerega naj obdrzim? Kaj priporocate?
tnx
Sedaj sta mi ostala volcano II in volcano 6cu. Katerega naj obdrzim? Kaj priporocate?
tnx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Malo vroče???Oddelek: Pomoč in nasveti | 935 (743) | AirPenny |
» | TT MINI COPPER ORBOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1182 (1050) | AtaStrumf |
» | Volcano II vs. Chrom orb dT=0Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1484 (1158) | borut-t |
» | VOLCANO II - GLASNOST?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1583 (1292) | Binji |
» | problem pri navijanjuOddelek: Navijanje | 1315 (966) | Binji |