Forum » Kaj kupiti » Kateri Laserski tiskalnik z LPT priklopom
Kateri Laserski tiskalnik z LPT priklopom
WhiteWolf ::
Zanima me, če imate morda kakšen pameten predlog za LASERSKI tiskalnik (črnobel), ki ima LPT priključek (zaradi DOS programa) + USB?
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
Tomay ::
Mislim, da ima konica minolta KONICA MINOLTA PP 1350W. Ta je po moje najcenejši. Če pa iščeš kaj boljšega pa mislim, da tudi ne bi smelo biti težav.
Voodoo 4Ever
jan01 ::
printportal ::
Lexmark E250d
Ima PCL (podpora za DOS), LPT, duplex. Vem, da je zanesljiv. Po moje dobra izbira.
Ima PCL (podpora za DOS), LPT, duplex. Vem, da je zanesljiv. Po moje dobra izbira.
www.print-portal.biz
Zgodovina sprememb…
- spremenil: printportal ()
ender ::
Samsung ML-2570 in ML-2571N preverjeno delata z DOS programi (razlika je samo v tem, da ima 2571N še mrežno kartico).
Mimogrede, LPT priključka na tiskalniku za DOS programe ne rabiš, rabiš samo tiskalnik, ki podpira PCL jezik (na USB tiskalnik potem tiskaš tako, da ga daš v skupno rabo, potem pa izvedeš net use lpt1: \\127.0.0.1\tiskalnik).
Mimogrede, LPT priključka na tiskalniku za DOS programe ne rabiš, rabiš samo tiskalnik, ki podpira PCL jezik (na USB tiskalnik potem tiskaš tako, da ga daš v skupno rabo, potem pa izvedeš net use lpt1: \\127.0.0.1\tiskalnik).
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3950 (3191) | nightbird |
» | Nakup poceni tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2602 (2463) | ender |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 2183 (2005) | Klemzz |
» | kateri cenejši laserski tisklanikOddelek: Kaj kupiti | 2151 (1843) | mersol |
» | bomba kombinacija ali ne?Oddelek: Kaj kupiti | 1563 (1164) | Calligula |