» »

Tipkovnica z vgrajenim USB hubom

Tipkovnica z vgrajenim USB hubom

Invictus ::

Pozdravljeni

Že nekaj časa iščem tipkovnico, ki bi imela vgrajen USB hub (ver 1.1). Nekako se mi zdi da jih naši prodajalci nimajo ali pa sem slep.

Zanima me tudi ali kdo ima tako tipkovnico in kako se obnese v vsakdanji uporabi. Sicer ima zdaj že skoraj vsak monitor USB hub, pa vseeno, za priklopit fotič ali USB ključ je pa še vedno v redu.

LP I.

bluefish ::

Bom kar takoj priznal, da nisem Mac uporabnik, vendar mi ta pade na misel kot prva (morda zaradi tega, ker že dalj časa ogledujem wireless varianto, vendar pa me ovira cena): http://www.apple.com/keyboard/

Invictus ::

Poleg Maca :)) ...

bluefish ::

:)
Saj, če se ne motim, se jo lahko usposobi tudi na Win mašini (brez nekaterih funkcijskih tipk seveda)?
Verjetno pa potem zaradi zmanjšanega obsega funkcij izgubi na svoji uporabnosti.

Malo offtopic debata:
Pozna kdo kaj podobnega Apple brezžični tipkovnici?

buneech ::

Starejše IBM multimedijske tipkovnice imajo 2portni USB hub verzije 1.1. Na prejšnjem delovnem mestu sem jo uporabljal, pobrskaj malo.
Slika Tipkovnice
Tipkovnica na Amazonu

Sem ravno prebral na Amazonu, da se zadeva imenuje IBM Enhanced USB Keyboard.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: buneech ()

davco17 ::

Če te ne moti modra osvetlitek (morda se da izklopit) Speed-Link Quick Touch Illuminated USB-Hub.

VoX ::

Če te ne moti oz. ti cena ni važna Razer Tarantula.Ima 2 USB vhoda in vhoda za zvočnike in mikrofon
More money, more problems ! ! !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: VoX ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tipkovnica in miška na en USB?

Oddelek: Kaj kupiti
171077 (643) Han
»

Nakup All-in-one