Forum » Pomoč in nasveti » nokia N95 8 G - kako razstaviti
nokia N95 8 G - kako razstaviti
Alessio983 ::
Hay
Torej imam problem , nesposobneži na telerayu , kjer sem imel na popravilu telefon so mi na fotoaparatu od znotraj pustili prstni odtis , tak oda moti fotoaparat na nokiji , kako jo razstaviti , da bi to sčistil , če je že mogoče delal kaj podobnega ,ker če ga pošljem nazaj bom ponovno vrjetno 3 tedne brez njega ...???
Lp
Torej imam problem , nesposobneži na telerayu , kjer sem imel na popravilu telefon so mi na fotoaparatu od znotraj pustili prstni odtis , tak oda moti fotoaparat na nokiji , kako jo razstaviti , da bi to sčistil , če je že mogoče delal kaj podobnega ,ker če ga pošljem nazaj bom ponovno vrjetno 3 tedne brez njega ...???
Lp
Alessio983 ::
aha , hvala bom pogledal če bo šlo :) , ni mi da čakam spet 3 tedne , tako kot sem prej
očitn onebo šlo , ker ne gre narazen leča ...
očitn onebo šlo , ker ne gre narazen leča ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alessio983 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus 6TOddelek: Mobilne tehnologije | 6331 (3433) | Nejkoy |
» | Sestava Pc-ja - čas sestave pri različnih podjetjihOddelek: Kaj kupiti | 4530 (3935) | NewAgeisHere |
» | Kako odpreti zalepljeno elektronsko napravo...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1046 (694) | fosil |
» | Iphone 4SOddelek: Mobilne tehnologije | 3370 (2991) | amacar |
» | Logitech Z-5500 in problem z daljincemOddelek: Pomoč in nasveti | 868 (713) | bastadu |