Forum » Pomoč in nasveti » problem z real playerjem
problem z real playerjem
dejan03 ::
Lep pozdra!!
Imam en mali problemcek ko sem si instaliral real player,sem opazil na firfoxu 3 da se mi je ob instalaciji
real playerja instaliral se dodatek (addon)realplayer browser record plugin,sicer ta dodatek ne deluje ker najbrz ni zdruzljiv z ff 3 ampak problem je v tem ,ker ga nemorem odinstalirati lahko ga samo onemogocim,jaz bi ga pa zelel odinstalirati.
Ce mogoce ve kdo kako bi ta dodatek odstranil bi bil zelo vesel!
Lep pozdrav!!
Imam en mali problemcek ko sem si instaliral real player,sem opazil na firfoxu 3 da se mi je ob instalaciji
real playerja instaliral se dodatek (addon)realplayer browser record plugin,sicer ta dodatek ne deluje ker najbrz ni zdruzljiv z ff 3 ampak problem je v tem ,ker ga nemorem odinstalirati lahko ga samo onemogocim,jaz bi ga pa zelel odinstalirati.
Ce mogoce ve kdo kako bi ta dodatek odstranil bi bil zelo vesel!
Lep pozdrav!!
dejan03 ::
Odinstaliraj real player. Ga sploh potrebuješ? Če, posnemi real alternative
Sem ga odinštalirau in naložil real alternative.Me pa zanima kakšna je razlika med njima če ti ni od več da mi pojasniš na kratko in še enkrat hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mkvOddelek: Programska oprema | 1805 (1277) | Lawler |
» | PC se ob startu ne odziva 10 min ?Disk melje?Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2420 (2026) | Racunalnik |
» | BS player in RMVB datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 1858 (1663) | pozitron |
» | Resnična resničnost 127: Svet zabaveOddelek: Novice / RTV Slo | 3740 (2424) | CaqKa |
» | Pri pregledu vsebine map se Explorer sesuje?Oddelek: Operacijski sistemi | 1315 (1245) | jackorsen88 |