» »

nakup kamere SD SDHC Praktica HD

nakup kamere SD SDHC Praktica HD

overheat ::

Nedavno sem kupil neko sonyevo kamero ki snema na DVD cena je bila okoli 400€. Vse lepo in prav dokler je nisem sprobal. No po snemanju sem zaključil DVD in ga dal v dvd predvajalnik. Ko se je začel predvajat sem bil zelo razočaran, video ni meu nobene ostrine, barve so bile blede, slika se je tresla k 100 mater čeprav je bil stabilizator slike vklopljen. Nao sem malo bral na internetu in zasledil do so kamere ki zapisujejo na spominske karice SDHC, bolše kot HDD in DVD kamere. Zdaj razmišljam za nakup kamere http://www.5pik.si/default-5200,15348.h... Jo je že kdo imel kakšna je kvaliteta snemanja. Aja zanima me še ali bom jst lahko vsebino iz spominske kartice predvajal z dvd predvajalnikom ki ima vgrajen čitalec kartic. Kako je s snemanjem iz spominske kartice n dvd.... Prosim za pomoč
hello :)

Voip ::

Najprej naj ti povem, da s kamero katera cena je 169 EUR boš bolj malo posnel, vsaj kar se tiče kvalitete.

Sicer pa imaš v Monitorju 9/08 test kamer hd ločljivosti, ki snemajo na dvdje, bluray-e, razne kartice in diske.
Cena kamer od 700EUR naprej.

kitewing ::

Sony kamere so praviloma dobre. Verjetno obstaja možnost, da si se uštel pri nastavitvah. Testiral sem Panasonic SDR-S150E, ki snema na SD kartico in se je odrezala glede na ceno odlično.

Tomson ::

A se da kje na na netu (njihovi strani) prebrat članek iz tega Monitorja?
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Yoxi ::

Nabavu kamero Canon FS100 in 16Gb kartico ter extremno zadovoln s kamerco. Baterija drži 3 ure brez problema, veliko zooma, zelo lepa slika, lepe barve tko da to je to. Toplo priporočam, pa še majhna je :)
Klik, klik, klik, klik........mal klikam :-)

zcetrt ::

SDHC kartice ne boš mogel vtakniti v DVD predvajalnik zaradi dveh temeljnih razlogov: Po vsej verjetnosti imaš preprost DVD predvajalnik, ki bere le SD kartice, SDHC pa ne. Drugi razlog je pa kodek. DVD predvajalnik bere MPEG2, pogosto tudi DIVX in XVID ter mogoče MP4, AVCHD pa ne, kar je najpogostejši standard zapisa kamer visoke ločljivosti.

Razen če imaš kakšno zverino od DVD predvajalnika.
4.

overheat ::

No to se mi je zdel da ne bo mogu predvajat direkt iz sdhc kartice. Kar se pa tiče kamere sem slišal da ima odlično kvaliteto pa se mi je zdel malo smešna cena. Tud kle nekdo na forumu je napisal da je dobra kamerea. Zdej ne vem al naj jo kupim al ne! Kle na tem linku so kao vzori kako snema ta kamera. http://www.vimeo.com/tag:praktica Rabim še kak nasvet ker nočem falit z nakupom!
hello :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

digitalna video kamera

Oddelek: Kaj kupiti
354002 (2739) T-h-o-r
»

Hd kamera, tv .... itd

Oddelek: Zvok in slika
353396 (3038) JOKER
»

Nakup VIDEOKAMERE - z zapisovanjem na...?

Oddelek: Kaj kupiti
273640 (2951) franci
»

Katero kamero (HDD) naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
294882 (3818) 5er-->
»

Digitalna kamera

Oddelek: Kaj kupiti
102413 (2226) Tomson

Več podobnih tem