Forum » Kaj kupiti » Vprašanje glede kaj kupit |||PROSIM POMOČ|||
Vprašanje glede kaj kupit |||PROSIM POMOČ|||
ZuPk0 ::
trenutno imam : 8800 GTS 512Mb alpha dog edition,amd athlon x2 5600+ 2.8Ghz,4gb mushkin enhanced RAM,matična : winfast 6100m2ma
no vprasanje je jaz veliko igra CRYSIS WARHEAD in nove igre in me zanima kaj bi vi zamenjali da bi bolje delale NOVE ZAHTEVNE IGRE (prosim ne pretiravajte ker vem vecina ljudi bi zamenjalo VSE :P)
no vprasanje je jaz veliko igra CRYSIS WARHEAD in nove igre in me zanima kaj bi vi zamenjali da bi bolje delale NOVE ZAHTEVNE IGRE (prosim ne pretiravajte ker vem vecina ljudi bi zamenjalo VSE :P)
- premaknil iz Mali oglasi: jvolk ()
McLuzo ::
Kaj tebi ni jasno? To tukaj so MALI OGLASI, za druge stvari je forum in posebej oddelek za strojno opremo!
p0ki ::
pa probi čimprej zamenjat in kupit stvari, samo bog ve koliko časa bomo še imeli denar glede na novo vlado
"As far back as I can remember, I always wanted to be a gangster"
Tomson ::
pa probi čimprej zamenjat in kupit stvari, samo bog ve koliko časa bomo še imeli denar glede na novo vlado
lol
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Kenshin ::
Vsega res ne rabiš menjat, saj lahko pomnilnik ostane... Ostalo pa boš na žalost moral menjat če hočeš igrat novejše igre.
Sicer je odvisno na kakšnih detajlah in ločljivosti bi rad igral.
Čeprav nimaš niti tako slabega sistema ti priporočam da nujno menjaš procesor in matično. Trenutna matična ti ne podpira Phenom procesorjev, tako da moraš v vsakem primeru menjat če hočeš nov procesor.
Nakup boljše grafične pa nima ravno veliko smisla če jo bo procesor omejeval.
C2D E8x00 in Asus P5Q sta izvrstna kombinacija, ki nudita zelo veliko.
Za grafično pa vzami Ati 4870 ali nVidia GTX 260.
Čeprav pač spet odvisno kakšen proračun imaš...
Sicer je odvisno na kakšnih detajlah in ločljivosti bi rad igral.
Čeprav nimaš niti tako slabega sistema ti priporočam da nujno menjaš procesor in matično. Trenutna matična ti ne podpira Phenom procesorjev, tako da moraš v vsakem primeru menjat če hočeš nov procesor.
Nakup boljše grafične pa nima ravno veliko smisla če jo bo procesor omejeval.
C2D E8x00 in Asus P5Q sta izvrstna kombinacija, ki nudita zelo veliko.
Za grafično pa vzami Ati 4870 ali nVidia GTX 260.
Čeprav pač spet odvisno kakšen proračun imaš...
AnWar ::
Jst bi na tvojem mestu zamenjal samo maticno in procesor.
C2D E8x00 in Asus P5Q
Jst bi graficno pustil alpha dog edition se zelo dobra navija meni je ratalo izredno dober navit z stock hladilnikom (spodej navedeno),ter crysis warhead igram tekoce na gamer z 40-45 fps-jev.Procesor se lahko navijes pa si zmagal. :)
C2D E8x00 in Asus P5Q
Jst bi graficno pustil alpha dog edition se zelo dobra navija meni je ratalo izredno dober navit z stock hladilnikom (spodej navedeno),ter crysis warhead igram tekoce na gamer z 40-45 fps-jev.Procesor se lahko navijes pa si zmagal. :)
[Asus ROG Strix SCAR III]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AnWar ()
dzinks63 ::
Z XP-ji E8400@4050 + 8800GTS 512MB @(800/2000/1000) dela crysis na 1280x1024 vse na high z 46fps, 3Dmark06 15000+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC freezne v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 782 (660) | boogie_xlr |
» | Katero grafično kupiti za novi Crysis Warhead (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8145 (6582) | Veron |
» | Grafična kartica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5324 (4166) | Meizu |
» | Grafika - a se splača? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5046 (4038) | tilinho20 |
» | Računalnik za 1100 eurOddelek: Kaj kupiti | 1521 (1257) | x45 |