Forum » Kaj kupiti » prenosnik Dell Vostro 1710N
prenosnik Dell Vostro 1710N
KatkaN ::
Pozdravljeni!
zanima me, če ima kdo izkušnje z novim Dell Vostro 1710N? Moram kupiti prenosnika in so mi priporočali Dell Vostro 1710N. Ampak drugo mnenje nikoli ne škodi?
zanima me, če ima kdo izkušnje z novim Dell Vostro 1710N? Moram kupiti prenosnika in so mi priporočali Dell Vostro 1710N. Ampak drugo mnenje nikoli ne škodi?
Leks ::
Ja po pogovorih sodeč je dober nakup, edino dobavljivost je nesramno dolga, do 21 dni ga pričakujejo pri uvozniku FMC-D1. Mogoče ga ima katera trgovina na zalogi.
Ja, vem da je dobavljivost dolga, vendar me to ne gane-če je računalnik seveda vredu, se splača počakati. Raje to kot pa da kupim kakšno "sranje" po domače povedano. Hvala za informacijo
to je dobro :)
ja to pa ja=) samo sm včeri kupila dell vostro 1710-ma sm misnla da me bo sesedlo...1500€...omgggggggg... bo pa malo dlje služil-upam da=)
katerega in kje?
ja dell vostro 1710 u fmc-ju u lublan...midva sva rekla dell vostro 1710(k je biu en z mano k sm vzela na 12 obroku na negov diners), pa so mi tega dal. sam pomojem je neki drug, zto k ma še integrirano kamero, prstn odtis, ma pouhn...
jan01 ::
fmc je drag...
To je tale prenosnik? http://www.laptop-shop.si/prenosniki-de...
->kvarljiva nvididna grafična... Najbrž imaa že novejši bios da dela ventilator skoraj nonstop...
->kvarljiva nvididna grafična... Najbrž imaa že novejši bios da dela ventilator skoraj nonstop...
fmc je drag...
to je ta ja... sej je ful uredu pa vse...sam zjle se že cev zan zafrkvam, k ma tele tiple za player naa vrhu na dotik, in se mi kr sam na potiho daje, k da bi se tipka preveč prtisnla ampak je sploh nism nč rabila...tk d bom popizdla,če se ne poprav.
fmc je obupno drag :)
no če boš zadovoljna, potem to odtehta vse.
ja, ampak je bil brez davka cenejši kot tisti na naslovu zgoraj, sam pol pride še ddv pa 50€ za torbo paa to
no, pa smo tam tam... ventilacija ja crknla, mater mu j... bi lohka kofe gor skuhala, tok je biu uroč, jutr nesem nazaj, pa nj novga dajo, ko jih j...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: KatkaN ()
jan01 ::
Nesi nazaj in zahtevaj denar nazaj. Oz morda hočeš novega istega z nvidiino grafično 8600, kjer je cela serija pokvarjena?!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik na obrokeOddelek: Kaj kupiti | 5217 (4733) | GPUpoweR |
» | PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 3580 (2856) | eziga |
» | PRENOSNIK full HD/pomoč pri nakupuOddelek: Pomoč in nasveti | 2250 (2169) | JanK |
» | Bright View, Anti Glare ... zaslon pri hp prenosniku?!!Oddelek: Kaj kupiti | 8908 (6101) | bluefish |
» | Nakup prenosnika...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2012 (1900) | sidd |