Forum » Igre » emulator za dreamcast
emulator za dreamcast
Predator ::
stric Google!!!!! mi je dal pod lucky strike tole ....
------------
malce offline
/me prosi admine da nekdo napiše tutorial o googlu
------------
malce offline
/me prosi admine da nekdo napiše tutorial o googlu
nemesis ::
dobri stari stric Google pa kaj ko mece ven totalne smeti in porabis vsaj eno uro, da najdes kaj zanimivega....
A si prebral stran, ki ti jo je stric nasel? Tam ni nobenega govora o DC emulatorjih, kljub temu, da je to naslov strani... Stran je polna nekih novic, ki za povprecnega bralca (ki nima veliko znanja o DC in PS2) niti niso zanimive....
vseeno hvala za pomoc
a se kdo kaj ve o DC emulatorjih?
A si prebral stran, ki ti jo je stric nasel? Tam ni nobenega govora o DC emulatorjih, kljub temu, da je to naslov strani... Stran je polna nekih novic, ki za povprecnega bralca (ki nima veliko znanja o DC in PS2) niti niso zanimive....
vseeno hvala za pomoc
a se kdo kaj ve o DC emulatorjih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | polnjenje akumulatorjev za električne avtomobileOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1655 (1204) | freezby |
» | Dober DC++ OP Client in DC++ ClientOddelek: Omrežja in internet | 1380 (1095) | Bostyan007 |
» | Ubuntu 10.04 proti Windows 7 - drugi del (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19581 (16897) | MrStein |
» | Merjenje toka zaganjalnika (zajem z DAQ)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1944 (1828) | iztok04 |
» | Izdelava DC/AC pretvornikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2118 (2033) | Pyr0Beast |