Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje bi dobil tako stikalo?
Kje bi dobil tako stikalo?
Valvoline ::
V kakšnem muzeju elektrotehnike mogoče ??? :=)
Hec. Probaj sem pa tja pr specijaliziranih prodajalnah za elektroniko. Včasih smo takšne na jugece gor montiral za kontakt k se je pokvarla ključavnica za vžig :=)
Hec. Probaj sem pa tja pr specijaliziranih prodajalnah za elektroniko. Včasih smo takšne na jugece gor montiral za kontakt k se je pokvarla ključavnica za vžig :=)
gumby ::
To je čisto navadno klecno stikalo... pod matico ima pač ploščico z on/off napisom
Samo stikalo ni problem dobit
Samo stikalo ni problem dobit
my brain hurts
cekr ::
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
DimmniBurek ::
Mene zanima, če imajo v HTE ali kaki podobni trgovini(po možnosti v Ljubljani) stikalo ki ima 6 pozicij in je vrtljivo. Zgleda kot potenciometer, le da ima 6 pozicij. Gledal sem po internetni trgovini, samo tam so neke šifre in ni direkt razvidno.
There Is No Stronger Drug Than Reality
PPG78 ::
Mene zanima, če imajo v HTE ali kaki podobni trgovini(po možnosti v Ljubljani) stikalo ki ima 6 pozicij in je vrtljivo. Zgleda kot potenciometer, le da ima 6 pozicij. Gledal sem po internetni trgovini, samo tam so neke šifre in ni direkt razvidno.
Misliš nekaj takšnega ...
http://b2c.hte.si/article.asp?ArticleID... oziroma
http://b2c.hte.si/article.asp?ArticleID...
LP, Peter
Ni čist to, samo bo zadostovalo potrebam :)
Mislil sem tista ki palčko vrtiš, to je pa preklopno,ampak je OK.
Kaj pa 16 pozicij? To bo malo težja varjanta. Problem je, ker imam vezje s 16 analognimi vhodi, na katerih merim napetost, ampak mora biti samo 1 vhod priklopljen.
Mislil sem tista ki palčko vrtiš, to je pa preklopno,ampak je OK.
Kaj pa 16 pozicij? To bo malo težja varjanta. Problem je, ker imam vezje s 16 analognimi vhodi, na katerih merim napetost, ampak mora biti samo 1 vhod priklopljen.
PPG78 ::
Digitalna rešitev mogoče? Poglej podatke od čipa 4067.
LP, Peter
Hja, ideja je kul, samo imam pa drugi problem. Rabim imet na vhodu tudi nekje 20V. Fora je da se gre za nek tester, in enkrat bo gor 5V, enkrat pa 20V.
AtaStrudl ::
2,3,4,6 in 12 polozajne rotacijske preklopnike dobis v vsaki stacuni s komponentami (v LJ: HTE, IC, Just, Terna, Delko, Conrad...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | spajkalnikOddelek: Kaj kupiti | 5009 (4274) | Filozof |
» | utp kabel + klešče - mariborOddelek: Pomoč in nasveti | 4082 (3914) | gregor |
» | Spektralni analizator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8071 (6420) | gumby |
» | Molex konektorjiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1480 (1295) | apclone |
» | Pribor za fino spajkanjeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3444 (3296) | zlabo |