Forum » Sedem umetnosti » Film Postal
Film Postal
suntrace1 ::
Ravno sem si ogledal film posnet po igri Postal, ki ga je zrežiral notorično slabi Uwe Boll, vendar je tokrat za spremembo naredil povsem spodoben in zabaven film. Toplo priporočam ogled, predvsem ljubiteljem igre Postal, ki je vsaj meni osebno, med top 10 igrami vseh časov.
Postal IMDB
Ocena na IMDB je pretirano slaba, saj so geeki še pred izidom filma oddali 1000 ocen 1.
Postal IMDB
Ocena na IMDB je pretirano slaba, saj so geeki še pred izidom filma oddali 1000 ocen 1.
- spremenilo: suntrace1 ()
Berserker ::
Če je od UWE BOLLelo kateri film presego oceno 4.0 je pa to res čudež. Res ma slabe fime počasne posnetke uporablja za brezveze npr. počasen posnetek je ko en lik odpre vrata, brezvezno sukanje kamere okoli lika, kamera se vidi v ogledalu in v luži v filmu. Sej se je spielberk tudi poslabšal pri filmah, naj gre raje v penzijo..... Sicer se po kolenah puzam pa malikujem bogovom naj nekdo UWE BOLLi vzame licenco za snemanje filmov.!!! O kakšnem mučenju UWETTA nebom govoril tukaj........
laught ::
Saj je res da ma bedne filme, sam tale je pa kr dober (glede na prejšnje filme)postal je prvi uwetov film, ko sem ga pogledal do konca,in včasih res pretirava s počasnimi..sploh v house of the dead ,hehe:)
Izi ::
Se strinjam, Postal je ena boljših komedij, ki sem jih gledal zadnje čase.
Ko je človek malo starejši je videl že vse mogoče šale in smešne situacije in prav vse komedije postenejo dolgočasne, ker že naprej veš kaj se bo zgodilo.
Postal pa je po dolgem času prinesel nekaj svežine in se človek spet po dolgem času lahko od srca nasmeje.
Druga stvar je ,da ima Uwe edini jajca, ki jih ostalim režiserjem tako močno primanjkuje. V Postalu se je dotaknil tem, ki se jih ostali niti v sanjah ne bi upali dotakniti.
Tako imamo polno norčevanja iz Muslimanov in njihove čudaške vere, začetek v avionu in pogovor o devicah je neprecenljiv
Potem vidimo stara kolega Busha in Bin Ladna, in pa na masaker cele skupine otrok v filmu tudi ne smemo pozabiti.
Samo zaradi teh 3 prizorov so mnogi zgroženo dajali filmu nižjo oceno. Največ pa je ljudi, ki si komedije sploh niso ogledali in so ga ocenili kar na podlagi domneve, da je Uwe Boll pač slab režiser.
Zato je ocena filma na IMDB samo okoli 4.
Dejanska vrednost pa je verjetno tam okoli 7. Če pogledaš komentarje imaš tam samo dve skrajnosti. Ljudi, ki so navdušeni nad filmom in ljudi, ki mu dajo samo eno zvezdico zato, ker ga je naredil Uwe Boll.
Naj za konec še omenim, da se Uwetovi filmi zadnje čase močno popravljajo. Od bednih začetkov, ko je delal resnične polomije je v zadnjih nekaj filmih kar opazno napredoval.
Navsezadnje njegov "opus" filmov obsega že več kot 20 filmov in nekaj se je že moral naučiti.
To učenje seveda pomeni samo približevanje Hollywoodskim standardom, ker Uwe je drugače Nemec in je na začetku filme delal precej po svoje, dandanes pa, če se tvoji filmi samo malekost razlikujejo od Hollywoodskih štanc je film takoj označen za bednega. Kakorkoli že, Uwe se je že kar uspešno asimiliral v Hollywoodsko industrijo.
Ko je človek malo starejši je videl že vse mogoče šale in smešne situacije in prav vse komedije postenejo dolgočasne, ker že naprej veš kaj se bo zgodilo.
Postal pa je po dolgem času prinesel nekaj svežine in se človek spet po dolgem času lahko od srca nasmeje.
Druga stvar je ,da ima Uwe edini jajca, ki jih ostalim režiserjem tako močno primanjkuje. V Postalu se je dotaknil tem, ki se jih ostali niti v sanjah ne bi upali dotakniti.
Tako imamo polno norčevanja iz Muslimanov in njihove čudaške vere, začetek v avionu in pogovor o devicah je neprecenljiv
Potem vidimo stara kolega Busha in Bin Ladna, in pa na masaker cele skupine otrok v filmu tudi ne smemo pozabiti.
Samo zaradi teh 3 prizorov so mnogi zgroženo dajali filmu nižjo oceno. Največ pa je ljudi, ki si komedije sploh niso ogledali in so ga ocenili kar na podlagi domneve, da je Uwe Boll pač slab režiser.
Zato je ocena filma na IMDB samo okoli 4.
Dejanska vrednost pa je verjetno tam okoli 7. Če pogledaš komentarje imaš tam samo dve skrajnosti. Ljudi, ki so navdušeni nad filmom in ljudi, ki mu dajo samo eno zvezdico zato, ker ga je naredil Uwe Boll.
Naj za konec še omenim, da se Uwetovi filmi zadnje čase močno popravljajo. Od bednih začetkov, ko je delal resnične polomije je v zadnjih nekaj filmih kar opazno napredoval.
Navsezadnje njegov "opus" filmov obsega že več kot 20 filmov in nekaj se je že moral naučiti.
To učenje seveda pomeni samo približevanje Hollywoodskim standardom, ker Uwe je drugače Nemec in je na začetku filme delal precej po svoje, dandanes pa, če se tvoji filmi samo malekost razlikujejo od Hollywoodskih štanc je film takoj označen za bednega. Kakorkoli že, Uwe se je že kar uspešno asimiliral v Hollywoodsko industrijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
opeter ::
Se strinjam z napisanim. Tudi meni je bil Postal eden boljših komedij v zadnjem času.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
delfinus ::
Scene, ki jih je nastel Izi so biseri v filmu vsaj po mojem mnenju, in si zasluzijo nasmeh. Vse ostalo je zelo povprecno ali pa slabo. Vmes se mi je namrec zgodilo, da sem tudi zaspal. Uwe Boll je pac sposoben biti slab filmar in zato pise zgodovino.
lp, D.
lp, D.
Kenpachi ::
Jaz bi ta film opisal takole: "Najboljša WTF komedija vseh časov."
Take dobre komedije že lep čas nisem videl. Končno nekaj novega za razliko od ostalih kvazi-bruh parodij a la Meet the Spartans, Epic Movie, Superhero Movie, {vstavi poljubno besedo} Movie...
Sicer igre Postal nikoli nisem igral, ampak nič ne de (no, nu mal vem, za kaj gre v njej). Film mi je všeč.
Take dobre komedije že lep čas nisem videl. Končno nekaj novega za razliko od ostalih kvazi-bruh parodij a la Meet the Spartans, Epic Movie, Superhero Movie, {vstavi poljubno besedo} Movie...
Sicer igre Postal nikoli nisem igral, ampak nič ne de (no, nu mal vem, za kaj gre v njej). Film mi je všeč.
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()
Berserker ::
Postal je kr kruta igra, jaz je sicer ne razumem sam ko sem igral si lahk z lopato človeku vtrgal glavo al pa si ga z bencinom polil in vžgal al pa kr poscal. Al pa kruto je blo ko si mačko uporabil za dušilec na puški, pa se je drla!
laught ::
Tole je tud v filmu(maček namest dušilca)pa še dost drugih for..najbolj pa se mi je dopadlo ko je en skurcal bolla, da kaj ugled igre uničuje s filmami,al nekaj v tem smislu..:)
Loki ::
katere misije iz igre naj bi ta stric opravljal (mogoce kot kaksen side plot?)? jaz se ne spomnim nic takega.
je pa malo hecno, kako je tisti streljal z tistim Minimijem, je samo linke metalo ven, nic nabojev. :8
je pa malo hecno, kako je tisti streljal z tistim Minimijem, je samo linke metalo ven, nic nabojev. :8
I left my wallet in El Segundo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Film: Borderlands / Duke Nukem (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11161 (571) | oo7 |
» | Olympus Has FallenOddelek: Sedem umetnosti | 4732 (187) | oo7 |
» | Prihaja film o Angry BirdsOddelek: Novice / Igre | 7081 (5427) | HeMan |
» | Filmi po računalniških igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 9871 (6385) | mesoreznica |
» | Vaši najljubši filmi po zvrstehOddelek: Sedem umetnosti | 2169 (1916) | Saladin |