Forum » Pomoč in nasveti » pomoč...nujno
pomoč...nujno
kisii ::
Pozdrav!
Že par mesecev se dogaja, da ko kaj delam na računalniku pa ni važno ali z ali brez interneta, se računalnik resetira ponovno prižge in napiše, da se je sistem obnovil po resni napaki (tista okenca po katerih lahko pošlješ poročilo ali ne). Jaz odkrito povedano nimam pojma kaj je narobe. Mi pa gre pošteno na živce. Če kdo ve za akj se gre se priporočam za odgovore.
Sicer je pa računalnik star par let, vsi kabli so pravilno vstavljeni tako da v tem ni problema.
Že par mesecev se dogaja, da ko kaj delam na računalniku pa ni važno ali z ali brez interneta, se računalnik resetira ponovno prižge in napiše, da se je sistem obnovil po resni napaki (tista okenca po katerih lahko pošlješ poročilo ali ne). Jaz odkrito povedano nimam pojma kaj je narobe. Mi pa gre pošteno na živce. Če kdo ve za akj se gre se priporočam za odgovore.
Sicer je pa računalnik star par let, vsi kabli so pravilno vstavljeni tako da v tem ni problema.
ToniT ::
Start->Nadzorna Plošča->Sistem->Dodatno->Zagon in obnovitev in odstrani kljukico pri Samodejno zaženi ponovno.
Tako se ti bo pokazal blue screen in boš videl, zakaj se računalnik resetira. Spihaj računalnik in preveri hladilnik na procesorju.
Tako se ti bo pokazal blue screen in boš videl, zakaj se računalnik resetira. Spihaj računalnik in preveri hladilnik na procesorju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2253 (2125) | Seljak |
» | Težave z USB ključemOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1088) | solatko |
» | Resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 820 (760) | Meizu |
» | Računalnik se konstantno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 2146 (1903) | Teta Pehta |
» | Nesramno resetiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 829 (738) | Klemenn |