Forum » Omrežja in internet » VNC
VNC
Dinko ::
Pozdravljeni...
Imam veliko prijateljev ki me potrebujejo glede pomoči pri računaliku... in seveda niso vešči VNC nastavitev...
rad bi pa si naredil na svoji spltni strani da bi nekdo šel na mojo stran in nato kliknil ikonico in stem zagnal kaki plugin kjer bi ga zadeva povezala na moj vnc (delo na daljavo)
KAJ NAJ NAREDIM
Imam veliko prijateljev ki me potrebujejo glede pomoči pri računaliku... in seveda niso vešči VNC nastavitev...
rad bi pa si naredil na svoji spltni strani da bi nekdo šel na mojo stran in nato kliknil ikonico in stem zagnal kaki plugin kjer bi ga zadeva povezala na moj vnc (delo na daljavo)
KAJ NAJ NAREDIM
Dinko
_Dejan_ ::
hahaha in potem bi imel ti dostop do vsakega računalnika kateri bi kliknil...
Če gre za prijatelje jih lahko dodaš na msn in preko msnja(remote desktop) enostavno nudiš pomoč...
Če gre za prijatelje jih lahko dodaš na msn in preko msnja(remote desktop) enostavno nudiš pomoč...
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)
primer je tukaj:
http://www.7-s.si/podpora/
klikneš na link... in ti zdownloada podpora.exe
potem samo še izbereš delovno mesto
tisti ki je pa na tem delovnem mestu potrdi da bo prevzel (ali pa ne)
in se mu odpre okno z desktopom klienta
če sem se prav izrazil
LP
http://www.7-s.si/podpora/
klikneš na link... in ti zdownloada podpora.exe
potem samo še izbereš delovno mesto
tisti ki je pa na tem delovnem mestu potrdi da bo prevzel (ali pa ne)
in se mu odpre okno z desktopom klienta
če sem se prav izrazil
LP
Dinko
jini ::
namestiš vnc kot servis, daš ljudem na namizje bližnjico do vnc izvršilne datoteke, ki jo kličeš s parametrom -connect tvoj_ip. pri sebi poženeš vnc listening client. odpreš vrata na svojem usmerjevalniku. sama namestitev vnc-ja (vsaj realvnc) je tako enostavna, da če je kdo ni sposoben narediti, potem je bolje, da tudi za računalnikom ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jini ()
no k smo prsli do tega
jaz sem sedaj ta .exe file ozipal in dobil nekaj datotek in sem sedaj nastavil da deluje zame...
sedaj me pa zanima kako nazaj zazipat. v exe da se samo požene kot se ta podpora.exe
LP
jaz sem sedaj ta .exe file ozipal in dobil nekaj datotek in sem sedaj nastavil da deluje zame...
sedaj me pa zanima kako nazaj zazipat. v exe da se samo požene kot se ta podpora.exe
LP
Dinko
Karlos ::
To kar iščeš je http://www.uvnc.com/addons/singleclick....
Gre nekako tako da si zlovdaš .zip file kjer v config datoteki nastaviš svoj ip naslov in port (+ ostale nastavitve), potem nazaj zazipaš, pošlješ na njihovo starn in potem si zlovdaš ~170kb exe file, ki ga daš na spletno stran in ko kdo rabi pomoč si samo prenese file in 2x klikne (brez namestitve) ter se tako poveže na tvoj vnc (zaženeš pod listen mode).
Gre nekako tako da si zlovdaš .zip file kjer v config datoteki nastaviš svoj ip naslov in port (+ ostale nastavitve), potem nazaj zazipaš, pošlješ na njihovo starn in potem si zlovdaš ~170kb exe file, ki ga daš na spletno stran in ko kdo rabi pomoč si samo prenese file in 2x klikne (brez namestitve) ter se tako poveže na tvoj vnc (zaženeš pod listen mode).
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
blackbfm ::
Tale ultravnc singleclick priporočam, ga uporaljam že par let. Deluje hitro, po prekinitvi povezave pa se avtomatsko ugasne, ne spreminja registra in nobenih fajlov. Edino na visti nekaj stalno ven meče. Se nisem kej preveč poglablu v to, se bo pa treba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
ender ::
UltraVNC SC na visti ven meče UAC, kako to obit, pa najdeš na forumu.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nalaganje VNC Serverja pred vpisom geslaOddelek: Operacijski sistemi | 2288 (1966) | ender |
» | VNC - težave pri povezovanjuOddelek: Omrežja in internet | 1387 (1257) | jan01 |
» | Regedit in brisanje ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 4412 (4203) | Silvano |
» | Ultra VNCOddelek: Pomoč in nasveti | 2242 (1992) | ThinMan |
» | Trenutno naj brezplacen program za povezavo namizjaOddelek: Omrežja in internet | 1828 (1451) | Bug |