Forum » Programska oprema » FolderAccess
FolderAccess
matejoo ::
zdravo....
na rač. sem imel program za zaklepanje datotek FolderAccess 2.1. Pri menjavi gesla pa se je zalomilo. Novo geslo sem enostavno pozabil. Hmm, ob vaši pomoči mi je uspelo rešit datoteke, zdaj pa ne morem odstranit in ponovno instalirat tega programa. Pri uninstall zahteva geslo katerega pa ne poznam-pozabil. poskusil sem tudi z brisanjem iz registra, pa ne gre. vedno ko na novo instaliram program, me na začetku vpraša po geslu.
Mi lahko kdo pomaga z nasvetom?? Obstajajo še kateri drugi boljši programi za zaklepanje direktorijev??
hvalaaa
na rač. sem imel program za zaklepanje datotek FolderAccess 2.1. Pri menjavi gesla pa se je zalomilo. Novo geslo sem enostavno pozabil. Hmm, ob vaši pomoči mi je uspelo rešit datoteke, zdaj pa ne morem odstranit in ponovno instalirat tega programa. Pri uninstall zahteva geslo katerega pa ne poznam-pozabil. poskusil sem tudi z brisanjem iz registra, pa ne gre. vedno ko na novo instaliram program, me na začetku vpraša po geslu.
Mi lahko kdo pomaga z nasvetom?? Obstajajo še kateri drugi boljši programi za zaklepanje direktorijev??
hvalaaa
<b>klima</b> ::
dirLock 1.4?
No to je sam eden izmed njih, na googlu ti jih vrže kar neki vn, tko da izbira je tvoja...
LP
No to je sam eden izmed njih, na googlu ti jih vrže kar neki vn, tko da izbira je tvoja...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program ki ZAKLENE MAPO Z GESLOM a jo ne skrijeOddelek: Pomoč in nasveti | 4188 (3755) | mtosev |
» | Izguba GSM in odjava iz GmailOddelek: Pomoč in nasveti | 5597 (4767) | GupeM |
» | Kako varno je kodiranje v WinRAR?Oddelek: Programska oprema | 1992 (1992) | skico |
» | Password za Wordow documentOddelek: Programska oprema | 1510 (1369) | Cokolesnik |
» | Zaklepanje DatotekOddelek: Pomoč in nasveti | 2776 (2571) | DirectZ |