Forum » Pomoč in nasveti » Mozilla
Mozilla
kezoj ::
Na novo bi instaliral MOZILLO ampak zaznamke bi rad obdržal ne vem pa v kateri mapi so.
HVALA
HVALA
PARTyZAN ::
Zaznamki > Urejaj zaznamke (oz nekaj podobnega) > Uvozi in nekaj (na vrhu) > Izvozi HTML
To sem iz glave prevedel, saj imam sam nameščeno angleško verzijo. Mislim pa, da se boš že znašel iz tega ;).
Za uvoz zaznamkov nazaj ponovi postopek do predzadnjega koraka in na koncu izberi "Uvozi HTML".
To sem iz glave prevedel, saj imam sam nameščeno angleško verzijo. Mislim pa, da se boš že znašel iz tega ;).
Za uvoz zaznamkov nazaj ponovi postopek do predzadnjega koraka in na koncu izberi "Uvozi HTML".
Pinturicchio ::
(hard drive) :\Documents and Settings\ (name of the user) \Application
Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ (name of the profile) bookmarks.html
Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ (name of the profile) bookmarks.html
Han ::
C:\ Documents and Settings \ Uporabnik \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ *.default> bookmarks.html
miranpozar ::
Sploh pa ob nadgradnji Mozille, le-ta ohrani nastavitve prejšnje verzije, tako da sploh ni panike.
Je pa dobro, da veš kje so ti bookmarki v primeru selitve podatkov na drug računalnik, ali pa za izdelavo varnostne kopije.
Je pa dobro, da veš kje so ti bookmarki v primeru selitve podatkov na drug računalnik, ali pa za izdelavo varnostne kopije.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
kezoj ::
HVALA pri nadgradnji programa v Mozillo mi se noče naložiti napaka java-skripta zato hočem izbrisati in naložiti novo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2038 (1836) | jozekuch |
» | pidgin-kje je personal message?Oddelek: Operacijski sistemi | 1227 (996) | 'FireSTORM' |
» | Zaznamki so izginili!!!!!Oddelek: Programska oprema | 2025 (1839) | GupeM |
» | [firefox] izgubljeni bookmarkiOddelek: Programska oprema | 1768 (1703) | fahrenGONE |
» | [win xp] ne naloži profilaOddelek: Operacijski sistemi | 1115 (1070) | Hair |