Forum » Programska oprema » CDRwin 5 in snemanje CDjev
CDRwin 5 in snemanje CDjev
Matty ::
V preteklost sem uporabljal CDRwin 4 (in manj) predvsem za snemanje datotek z cuesheetom. In ko sem testno probal doticni program z oznako 5.0 (pobrano iz uradne spletne strani) kar naenkrat ne najdem vec opcije oz. "ne znam" zapect s cuesheetom...
Ma kdo predlog kako bi se to naredilo?
p.s.: ne mi zacet uporabljaj Nero... saj ga mam, me pa zanima kako se to z CDRwin 5.0...
Ma kdo predlog kako bi se to naredilo?
p.s.: ne mi zacet uporabljaj Nero... saj ga mam, me pa zanima kako se to z CDRwin 5.0...
Han ::
Glede CDRWIN 5 je bilo že kar nekaj napisanega. Od tega, da je Golden Hawk, uradni lastnik in razvijalec programa, zadevo z izvorno kodo prodal, do tega, da je CDRWIN 5 ukradeno ime za program, ki je izdelan na povsem drugi osnovi in nima nič skupnega z originalom (razen imena).
Uradnega pojasnila žal ni... Uporabljaj še naprej CDRWIN 4.0A ali 3.8G, saj je 5.0 totalna beda.
Uradnega pojasnila žal ni... Uporabljaj še naprej CDRWIN 4.0A ali 3.8G, saj je 5.0 totalna beda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CDRWin noče pečt 80 min CD-jev :(Oddelek: Programska oprema | 1076 (937) | AtaStrumf |
» | Snemanje 900MB CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (986) | Bug |
» | Smartbuy 90+ min (800+MB) CDji.... ha haOddelek: Kaj kupiti | 1952 (1455) | Ashrack |
» | win XP & scsi problemOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (696) | wind |
» | B I NOddelek: Pomoč in nasveti | 1202 (1062) | Heisenberg |