Forum » Pomoč in nasveti » Problem z prenosnikom!
Problem z prenosnikom!
OldSkul ::
Imam prenosnik dell pa ima gor Win 2000 pa so ga v službi zaklenil tako da moreš vedit geslo če češ inštalirat programe in tako naprej!
Kako bi jaz lagko pogruntal geslo?
Kako bi jaz lagko pogruntal geslo?
IceIceBaby ::
Nevem sicer o kaksnem geslu govoris ampak:
ce mogoce mislis geslo za bios potem se dobijo razni crackerji, vsaj dobili so se. Poisci na netu.
Ce mislis kaksno geslo v winsih, mogoce nimas admin. accounta ali kaj podobnega je varjanta da formatiras pa se 1x nalozis.
Ali pa probas zagnat back orifice ce bo ratalo, program za remote administracijo racunalnika (nekteri ga uporabljajo tudi kot trojanca :) Mislim da bi moral imet toliko pravic da ga zazenes, ker drugace je comp bolj ali manj neuporaben. Ko ga zazenes se samo s clientom connectaj in tam lahko vidis vsa sistemska gesla in podobno. Nevem ce ste ze kdaj uporabili to metodo, ampak meni je ta program prisel velikokrat prav.
ce mogoce mislis geslo za bios potem se dobijo razni crackerji, vsaj dobili so se. Poisci na netu.
Ce mislis kaksno geslo v winsih, mogoce nimas admin. accounta ali kaj podobnega je varjanta da formatiras pa se 1x nalozis.
Ali pa probas zagnat back orifice ce bo ratalo, program za remote administracijo racunalnika (nekteri ga uporabljajo tudi kot trojanca :) Mislim da bi moral imet toliko pravic da ga zazenes, ker drugace je comp bolj ali manj neuporaben. Ko ga zazenes se samo s clientom connectaj in tam lahko vidis vsa sistemska gesla in podobno. Nevem ce ste ze kdaj uporabili to metodo, ampak meni je ta program prisel velikokrat prav.
OldSkul ::
Če mi pošlješ ta program po MAIL ti bom zelo hvaležen.
Kot si rekel rabim geslo prow za win 2000 ker nimam admin accounta!
Kot si rekel rabim geslo prow za win 2000 ker nimam admin accounta!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows logon ne sprejme več gesla - kaj sedaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5690 (5081) | orllachieh |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1898 (1678) | smrekca |
» | Admin account?Oddelek: Pomoč in nasveti | 880 (779) | Pyr0Beast |
» | 0-day varnostna napaka v MS Word (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 13094 (9628) | MrStein |
» | Kako v Win XP pro časovno omejiti dostop do uporabniškega računa?Oddelek: Operacijski sistemi | 1453 (1311) | Manyana |