Forum » Zvok in slika » Težave z BS-playerjem
Težave z BS-playerjem
Rocky23 ::
Pred kratkim sem formatiral računalni, ter naložil vse kodeke in podobne zadeve. Ko hočem z bs-playerjem zagnati kakšen koli HD film mi enostavno zmrzne oz. javi error. Ima kdo kakšno idejo zakaj? Ter kateri drugi predvajalnik naj uporabim?? Ker sem probal film gledati z VLC playerjem, tam pa se slika zaustavlja...
Hvala
Rok
Hvala
Rok
blackbfm ::
BS player je zanič.
- VLC
- Media player classic
- SMplayer
To so kvalitetni predvajalniki. Priporočam še community codec pack. Drugače pa za HD filme rabiš dvojedrni procesor.
- VLC
- Media player classic
- SMplayer
To so kvalitetni predvajalniki. Priporočam še community codec pack. Drugače pa za HD filme rabiš dvojedrni procesor.
BaRtMaN ::
Drugače pa za HD filme rabiš dvojedrni procesor.
720p deluje gladko na enojedrnem AMDju pri 2800 MHz. In to pod Linuxom. Za kaj več pa res zmanjka 'konjev'.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica za HTPCOddelek: Kaj kupiti | 781 (642) | zonzi |
» | Gledanje FULL HD na računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12079 (10954) | oracle |
» | predvajanje filmov.mkv na AMD Athlon 3000+Oddelek: Pomoč in nasveti | 5410 (4864) | gibaj |
» | TV, hišni kino, PC za dnevno soboOddelek: Kaj kupiti | 2472 (2223) | damjan1980 |
» | HD predvajanje filma- zaostajanje zvoka!Oddelek: Zvok in slika | 3428 (3020) | Golden eye |