Forum » Loža » Patria naj bi podkupila premiera Janšo
Patria naj bi podkupila premiera Janšo
mitja73 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pa sej Janša je zrihtal posel Rotisu ? Kaj ti tu ni jasno ???
Na koruptiven način je pridobil posel Rotisu, halooooooo
A te Patrije ki se vozijo na Počku so narisane, namišljene ????
Torej še vedno ne vemo česa je kriv? To da je zrihtal posel Rotisu ali to da je neznano kje prejel podkupnino?
Treba se bo zjasnit fantje, ste podobni našemu Severno Korejskemu sodstvu.
Tudi Strabag dela pri nas pa to ne pomeni nič.
Se pravi če jaz delam v javni upravi in zrihtam posel/korist tebi to ni korupcija ?
Zrihtal sem ti ga pa samo zato ker sva prjatla.
Aston_11 ::
PrihajaNodi je izjavil:
ste podobni našemu Severno Korejskemu sodstvu.ste podobni opranemu naroku S Koreje.
bluefish ::
PrihajaNodi je izjavil:
Če bi bi imel Janša premoženje kot Janukovič, Sanader bi verjel, ne pa da fehta za pomoč.Saj ga ima. Celo toliko, da ga občasno da bančni uslužbenki v hrambo na njen lasten bančni račun.
PrihajaNodi ::
JJ je verjetno prebral sodbo in ve česa je kriv, prav tako to ve funkcionalno pismeni del države in tujine.
Misliš v Severni Koreji. Ja nevem če je tam ravno tako, ker tam so malo bolj profesionalni ko se želijo koga znebiti. Se ne vleče zadeva po 6, 8 let.
xxxul ::
Tud Thaler je sprejel ponudbo podkupnine, €€€ sploh ni vidu; je pa res da je bil video, pa novinarja kot priče...
In ce še malo razširimo, se morajo Zokiju zdej pošteno trest hlače, k je na tv priznal da je sprejel obljubo, kakor on temu pravi, donacije...
Saj ga ima. Celo toliko, da ga občasno da bančni uslužbenki v hrambo na njen lasten bančni račun.
Si prijavil to ustreznim organom. Si jim povedal kje je to premoženje dobil? Imamo kakšne materialne dokaze ali samo kup nabijanja spet?
PrihajaNodi je izjavil:
ker tam so malo bolj profesionalni ko se želijo koga znebiti. Se ne vleče zadeva po 6, 8 let.Ja, demokracija je luksus, ki je tam ne poznajo.
In ce še malo razširimo, se morajo Zokiju zdej pošteno trest hlače, k je na tv priznal da je sprejel obljubo, kakor on temu pravi, donacije...
Župan občine Komende:
Javno prizna da je dajal podkupnino. Danes? Nič. North Korea regim. Samo določene je treba preganjati in pobiti, čeprav ne vemo zakaj. Ampak to delam ov dobro naroda. Mimogrede ima srečo da ga niso ustrelili kot Krambergerja. Tudi to bi bilo možno. Naš specialni odred je zmožne vsega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
bluefish ::
PrihajaNodi je izjavil:
Si prijavil to ustreznim organom. Si jim povedal kje je to premoženje dobil? Imamo kakšne materialne dokaze ali samo kup nabijanja spet?Brez skrbi, je v aktivni preiskavi.
bleem ::
PrihajaNodi je izjavil:
Zamisli si da ti nekdo za nek posel obljubi podkupnino, ti to obljubo sprejmeš in urediš da prvi dobi ta posel.
Si kriv koruptivnosti ali nisi ?
Zamisli si da načrtuješ umor. Osebi s katero si dogovorjen pri načrtovanju obljubiš da boš dejanje storil vendar tega ne storiš.
Si kriv umora?
Primer dva. Načrtuješ bančni rop. Čas in kraj je že dogovorjen. Tebe na kraju ropa ni. Si pa dal obljubo ekipi da boš prisoten.
Si kriv ropa
Simpl DA ali Ne.
Ali je oseba dejsnko umorjeno in ali je rop dejansko izveden. Poglej, če meni berejo maile, kjer pišem da bom oropal X banko enkrat naslednji teden za Y denarja, in je naslednji teden X banka dejansko naslednji teden oropana za Y denarja, ob ropu pa ni najden noben materialen dokaz. Sem pa eden izmed 3 roparjev, ki imam moč to narediti. Ampak ravno s tema dvema si dopisujem maile. Na kaj ti to govori? Ali je to indic?
Brane22 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Nekateri sicer ne verjamejo v cerkev in boga, verjamejo pa v sodstvo.Ni panike, lahko vzkliknejo: "Ja ne priznajem ovaj sud."
V bistvu imaš prav. Lahko bi se učil od black belta tovrstnih sporov:
Šeki in kajenje v sodni dvorani
PrihajaNodi je izjavil:
Si jim povedal kje je to premoženje dobil?To sodi med darwinizme po sodiščih. Pravilno vprašanje je, "si jim povedal, kje naj bi to premoženje dobil?", da se ne zaštihaš sam s sabo
PrihajaNodi je izjavil:
Imamo kakšne materialne dokaze ali samo kup nabijanja spet?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
bleem ::
PrihajaNodi je izjavil:
Če bi bi imel Janša premoženje kot Janukovič, Sanader bi verjel, ne pa da fehta za pomoč.Saj ga ima. Celo toliko, da ga občasno da bančni uslužbenki v hrambo na njen lasten bančni račun.
Pač false flag, ker če bi sam zdaj z lahkoto plača sodne stroške z gotovino, bi še tako goreči verniki začeli sumiti da imam "črn denar". Tako mu pa še naprej slepo verjamejo + njegov denar mu ostane... Win Win.
Zheegec ::
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Tipo je car. V naši Koreji se mu sploh ni potrebno skirvati, dela kar želi.
Brez skrbi, je v aktivni preiskavi.
Seveda je.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
http://www.24ur.com/novice/slovenija/na...
Tipo je car. V naši Koreji se mu sploh ni potrebno skirvati, dela kar želi.
Brez skrbi, je v aktivni preiskavi.
Seveda je.
Lepo, da je odrit. Bo olajševalna okoliščina, ko mu bodo določili višino kazni.
Lepo, da je odrit. Bo olajševalna okoliščina, ko mu bodo določili višino kazni.
Indeed, pa še v davčno olajšavo bo šel kak del zneska, ki ga je prejel na podlagi obljube o prejemu kakšnega zneska.
imagodei ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kako ni kredibilnih, utemeljenih komentarjev? Človek je kriv. Dokazano na sodišču. Dokazano, razumeš?
Ja glej tu ti lahko trajblaš, ampak obljuba zame ni dokaz. Če bi bi imel Janša premoženje kot Janukovič, Sanader bi verjel, ne pa da fehta za pomoč.
1.) Morda bi si moral prebrati zakonodajo v delu, ki določa, kaj je korupcijsko dejanje?
2.) Razumljivo je, da živiš v zanikanju. Objektivno pa tvoje osebno zanikanje ničesar ne spremeni. Ivan je pravnomočno obsojen.
3.) Koliko si plačan za tole propagando po javnih medijih?
PrihajaNodi je izjavil:
Ja sorry obljube, besede in ostala natolcevanja ne spadajo nikamor. Mogoče v gostilniško debato.
Še enkrat, preberi si relevantne dele zakonodaje.
Zakon o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK)
4. člen
(pomen izrazov)
Izrazi, uporabljeni v tem zakonu, imajo naslednji pomen:
1. »korupcija« je vsaka kršitev dolžnega ravnanja uradnih in odgovornih oseb v javnem ali zasebnem sektorju, kot tudi ravnanje oseb, ki so pobudniki kršitev ali oseb, ki se s kršitvijo lahko okoristijo, zaradi neposredno ali posredno obljubljene, ponujene ali dane oziroma zahtevane, sprejete ali pričakovane koristi zase ali za drugega;
alexa-lol ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pa sej Janša je zrihtal posel Rotisu ? Kaj ti tu ni jasno ???
Na koruptiven način je pridobil posel Rotisu, halooooooo
A te Patrije ki se vozijo na Počku so narisane, namišljene ????
Torej še vedno ne vemo česa je kriv? To da je zrihtal posel Rotisu ali to da je neznano kje prejel podkupnino?
Treba se bo zjasnit fantje, ste podobni našemu Severno Korejskemu sodstvu.
Tudi Strabag dela pri nas pa to ne pomeni nič.
Se pravi če jaz delam v javni upravi in zrihtam posel/korist tebi to ni korupcija ?
Zrihtal sem ti ga pa samo zato ker sva prjatla.
Ja, in ker si tako dober prijatelj ti jaz potem kupim hišo v Španiji. A ni to fer?
Iz stališča tebe in mene (prijateljev) se energija sistema poveča. Jaz imam posel, ti imaš hišo - korupcija? Ne, logika, vsak gleda za svojo rit, popolnoma "živalsko".
Dogovor sploh ni potreben. Kaj če sem npr. znan da bogato nagradim poslovne partnerje? Potem ko ti pomisliš na to da bi meni dal posel si kriv ali ne? Še malo pa bo prepovedano da sploh pomisliš na kaj, npr. kot ne želi si tujega žene...
Kaj pa ta scenarij.. brat pride na letališče Brnik in ti ga grš ob 5ih zjutraj pobrati. Ker ti je hvaležen, gresta na kavo in on časti. Enaka logika, le da ti jaz ne častim kave ampak hišo, ker sem tako vesel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alexa-lol ()
1.) Morda bi si moral prebrati zakonodajo v delu, ki določa, kaj je korupcijsko dejanje?
Ti pa lahko prebereš biblijo. In verjameš v boga. Sem napopal link. Nekdo da dokaze na mizo pa nikomu ništa, ma ne se hecat s temi floskulami. Če me bojo zaprl, me bojo pa zaprl, knede...
2.) Razumljivo je, da živiš v zanikanju. Objektivno pa tvoje osebno zanikanje ničesar ne spremeni. Ivan je pravnomočno obsojen.
Tole je verjetno lastna projekcija. Samo določeni so izbranci. In ti se imaš za naravoslovca?
3.) Koliko si plačan za tole propagando po javnih medijih?
Še enkrat?
Tipo že sedi ali še čakamo na vročitev sodbe?
Tu pa se igramo svetnike z obljubami pa nabijanji. Ma dejte nehat no.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
PrihajaNodi je izjavil:
Tipo že sedi ali še čakamo na vročitev sodbe?Spodobi se, da traja postopek vsaj 6 let tako kot pri velikem vodji.
Zakon o integriteti in preprečevanju korupcije (ZIntPK)
Super, daj še zraven 10 božjih zapovedi. Paše skupaj.
PrihajaNodi je izjavil:
igramo svetnike z obljubami pa nabijanji. Ma dejte nehat no.Glede na to, da je obljuba podkupnine kaznivo dejanje, ne gre za igro. Morda zate.
Zakaj tega Drolca ven vlečeš. Tle namreč govorimo o Janši ...
Tko, da mal primerjamo kako dela naše sodstvo. Saj vem da ne razumeš.
mitja73 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Tko, da mal primerjamo kako dela naše sodstvo. Saj vem da ne razumeš.Glede na to, da so obsodili tudi nedotaljivega, dela odlično.
Glede na to, da je obljuba podkupnine kaznivo dejanje, ne gre za igro. Morda zate.
Spodobi se da Slovenija čimprej bankrotira in propade. Nekateri rečejo da kradejo, javno oznanijo, da nosijo po 16 ali 26 tisoč evrov podkupnine...Drugim pa sodimo na podlagi neznanih lokacijah...Nortk Korea.
PaX_MaN ::
PrihajaNodi je izjavil:
Zakaj tega Drolca ven vlečeš. Tle namreč govorimo o Janši ...
Tko, da mal primerjamo kako dela naše sodstvo. Saj vem da ne razumeš.
Pol pa nehi lagat, kako da "Danes? Nič. North Korea regim. Samo določene je treba preganjati in pobiti, čeprav ne vemo zakaj."
Proklet lažnivec sdsovski.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Nodi, na srečo si tule sam v branjenju lika JJ .... to pomeni da SDS verjetno nikoli več pod JJ-jem ne bo dobila več kot 10-15%.
Ne skrbi, branim tudi rome, tiste, ki ne kradejo železo, pa izbrisane, ki so dobili na ESČP. Slovenski primitivci tega ne razumejo.
Proklet lažnivec sdsovski.
Evo jih primitivce? Upam da bo moderator kaj ukrepal.
Aja navadno se janševci, sdsovci ne zavzemamo za enake pravice istospolnih, ampak jaz kot "sdsovec" se. Sedaj pa hitro preganjat naprej sdsovske muhe, ki prejemajo obljube. Medtem pa spustimo vse tiste ki povedo kaj in koliko so dali, prejeli.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
PrihajaNodi je izjavil:
Drugim pa sodimo na podlagi neznanih lokacijah...Nortk Korea.ti resno misliš, da je kaj manj kriv, če ne veš, kje je dal obljubo, veš pa (no ti ne veš), da je dal obljubo? JJ logika itak. Če bi bral zakon, bi videl, da kraj storitve kd ni znak kaznivega dejanja dajanja podkupnine (zate, ker nočeš razumeti: obljube podkupnine, dajanje podkupnine je ime kaznivega dejanja, ki ima cel kup različnih znakov, razen SK bulshita).
PrihajaNodi je izjavil:
Evo jih primitivce? Upam da bo moderator kaj ukrepal.
Sori, komunajzarji, pardon, ESČP je potrdil da mamo pravico "v politični debati it na osebni nivo".
Primerjava s Severno Korejo (ki si jo seveda povzel ravno po Svetilniku™) si pač ne zasluži druge oznake.
Zgodovina sprememb…
ti resno misliš, da je kaj manj kriv, če ne veš, kje je dal obljubo, veš pa (no ti ne veš), da je dal obljubo? JJ logika itak. Če bi bral zakon, bi videl, da kraj storitve kd ni znak kaznivega dejanja dajanja podkupnine (zate, ker nočeš razumeti: obljube podkupnine, dajanje podkupnine je ime kaznivega dejanja, ki ima cel kup različnih znakov, razen SK bulshita)
Tomaž Drolec je povedal da je kriv, kje je dal podkupnino in koliko ampak on ni kriv ker je verjetno na strani prave cerkve.
Pa dajte imeti enake kriterije za vse. Vi bolni indoktriniranci.
Zgodovina sprememb…
Mehmed ::
Ja, ker gre za svobodo govora. Pri Patriji gre pa za kaj, da bi o tem odločalo ESČP?
Pravica da vladas drzavi, ki si jo lastnorocno osvobodil. Doh.
PrihajaNodi je izjavil:
Aja, na podlagi indicev se pa lahko obsodi. Torej je potrebno vse rome obsoditi ker sigurno kradejo železo in baker. Bravo
PrihajaNodi je izjavil:
Ampak hej, vas ne zanima zakaj, važno da "vsi romi kradejo železo".
PrihajaNodi je izjavil:
Torej obsodimo vse rome ker kradejo železo. Zakaj pa ne?
Tebi mora nekdo ocitno pojasniti razliko med indici pa stereotipi.
Indici so dejstva s katerimi, s pomocjo logike, ugotavljamo druga odlocilna dejstva. Enako so podvrzeni dokazovanju, kot bi bili drugi dokazi. Ce nek zamaskiranec oropa nekoga, pa potem pri tebi najdejo ukradeno stvar, je to indic. Ni dokaza, da si ti ropal, zaenkrat pa domnevamo. Ce si pred tem petkrat kaznovan za enako stvar je to se en indic. Ce ti doma najdejo se identicno masko se en.
Vsi romi kradejo zelezo je pa stereotip.
Vsekakor se lahko obsoja ljudi na podlagi indicev. Obsojali smo jih ze pred Janso, obsojali jih bomo tudi naprej. Mogoce te je Matoz preprical, da je bilo to sedaj prvic, ampak ni res.
Enako velja za znan cas/kraj/osebo. Nikjer ni zapisano, da bi morali vedeti vse natancno. Uporabi malo pamet, to se tako redko zgodi, da bi vecino ljudi izpustili.
Predvsem pa ne rabis biti pravnik, da ugotovis kako nekaj ne stima s temi izgovori. Ce ti Matoz v ponedeljek jamra kako nocejo izlociti dokazov iz treh drzav, v torek pa kako ga obsojajo na podlagi indicov, se pravi brez dokazov, tu nekaj ne stima. Kako lahko rece, da ni dokazov, ce ji skusa izlociti?
Sicer, ce sem posten, bi izbral enako obrambo. Moj odvetnik bi vsak ljubi dan ponavljal te puhlice. Ker tozilstvo in sodniki ne morejo vedno znova predstavljati kontra argumentov. Ponavljal bi jih tako dolgo, dokler si ne bi ljudje zapomnili samo tega.
Vmes bi jih bilo pa vec vrst. Bolj preproste ljudi, ki ne vejo kaj je indic, bi strasil z njim. Ostale pa preprical, da je prag za dokazovanje nenormalno visok, z vsemi dnevi, kraji, osebami pa serijskimi stevilki bankovcev. Tudi ce absolutno ni res. Ko jih jebe, ce so tok neumni, da verjamejo.
poweroff ::
Btw, župan Komende je bil obsojen. 8 mesecev je dobil. Sam tolk, v info. Tudi lagat ne znate...
ti resno misliš, da je kaj manj kriv, če ne veš, kje je dal obljubo, veš pa (no ti ne veš), da je dal obljubo? JJ logika itak. Če bi bral zakon, bi videl, da kraj storitve kd ni znak kaznivega dejanja dajanja podkupnine (zate, ker nočeš razumeti: obljube podkupnine, dajanje podkupnine je ime kaznivega dejanja, ki ima cel kup različnih znakov, razen SK bulshita).
En kup praznih floskul, nabijanja, natolcevanja s katerimi samo obračamo besede.
Tomaž Drolc:
Kot je včeraj razkril novinar POP TV Jure Bračko, je župan Občine Komenda Tomaž Drolec na seji občinskega sveta 30. maja letos prostodušno priznal lobiranje in podkupovanje. Župan je na posnetku pristavil, da se motijo tisti, ki mislijo, da ''tamle dol po naših pa vaših ministrstvih'' ni treba za usluge nikomur nič dati.
To je bilo leta 2011. Danes: "nič ne slišim, nič ne vidim"
Btw, župan Komende je bil obsojen. 8 mesecev je dobil. Sam tolk, v info. Tudi lagat ne znate..
Aja? Kje pa sedi? Kolikor vem je še vedno župan v polni funkciji.
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
PrihajaNodi je izjavil:
Aja navadno se janševci, sdsovci ne zavzemamo za enake pravice istospolnih, ampak jaz kot "sdsovec" se.
Pa kaj bi rad za to dobil medaljo ali kaj? Za normalno obnašanje?
Psssssst, ne povej na stranki. Te bodo izključili ...
http://goo.gl/2YuS2x
poweroff ::
Kako ... prozorno.
Pejt si pozorno (ne prozorno!) prebrat tole grafiko.
Zgodovina sprememb…
Tebi mora nekdo ocitno pojasniti razliko med indici pa stereotipi.
Indici so dejstva s katerimi, s pomocjo logike, ugotavljamo druga odlocilna dejstva. Enako so podvrzeni dokazovanju, kot bi bili drugi dokazi. Ce nek zamaskiranec oropa nekoga, pa potem pri tebi najdejo ukradeno stvar, je to indic. Ni dokaza, da si ti ropal, zaenkrat pa domnevamo. Ce si pred tem petkrat kaznovan za enako stvar je to se en indic. Ce ti doma najdejo se identicno masko se en.
Vsi romi kradejo zelezo je pa stereotip.
Vsekakor se lahko obsoja ljudi na podlagi indicev. Obsojali smo jih ze pred Janso, obsojali jih bomo tudi naprej. Mogoce te je Matoz preprical, da je bilo to sedaj prvic, ampak ni res.
Enako velja za znan cas/kraj/osebo. Nikjer ni zapisano, da bi morali vedeti vse natancno. Uporabi malo pamet, to se tako redko zgodi, da bi vecino ljudi izpustili.
Predvsem pa ne rabis biti pravnik, da ugotovis kako nekaj ne stima s temi izgovori. Ce ti Matoz v ponedeljek jamra kako nocejo izlociti dokazov iz treh drzav, v torek pa kako ga obsojajo na podlagi indicov, se pravi brez dokazov, tu nekaj ne stima. Kako lahko rece, da ni dokazov, ce ji skusa izlociti?
Sicer, ce sem posten, bi izbral enako obrambo. Moj odvetnik bi vsak ljubi dan ponavljal te puhlice. Ker tozilstvo in sodniki ne morejo vedno znova predstavljati kontra argumentov. Ponavljal bi jih tako dolgo, dokler si ne bi ljudje zapomnili samo tega.
Vmes bi jih bilo pa vec vrst. Bolj preproste ljudi, ki ne vejo kaj je indic, bi strasil z njim. Ostale pa preprical, da je prag za dokazovanje nenormalno visok, z vsemi dnevi, kraji, osebami pa serijskimi stevilki bankovcev. Tudi ce absolutno ni res. Ko jih jebe, ce so tok neumni, da verjamejo.
Seveda, zato pa smo kjer smo. Avstriji in Finski se niti približati ne moremo. Srbija nas bo pa zdaj zdaj prehitela. Delamo samo za naše ane.
Naša sodišča so blazno učinkovita 1 mesec traja samo za vročitev spisa, o njihovi vsebinski natančnosti pa ne bi. Ker to je sramota.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: mihor ()
MadMicka ::
Glede na to, da se je Patrija zgodila tolk let prej predvidevam, da se bo najprej usedel Tomažek...
Bo al že sedi? Aja to gre po letih torej 2011 maj. Potem bo sedel 2017 maj. Ja krasno, če ga ne bo prej infarkt.
Kakšen oduren pavšalizem.
Jah glej je treba priti do podna. Ni važno ali se bencin podraži, važno da je Janez, veliki vodja obsojen. Enkratno.
Zgodovina sprememb…
Truga ::
PrihajaNodi je izjavil:
Vi pravite da verjamete v Sodstvo, mi pravimo da je sodstvo pristransko.
https://yourlogicalfallacyis.com/burden...
Ce je sodstvo pristransko bos moral kar ti dokazat, ker ti dajes to trditev. Kar na delo.
Aha, vidim da me je ze paxman prehitel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Truga ()
Ce je sodstvo pristransko bos moral kar ti dokazat, ker ti dajes to trditev.
Še enkrat:
Kot je včeraj razkril novinar POP TV Jure Bračko, je župan Občine Komenda Tomaž Drolec na seji občinskega sveta 30. maja letos prostodušno priznal lobiranje in podkupovanje. Župan je na posnetku pristavil, da se motijo tisti, ki mislijo, da ''tamle dol po naših pa vaših ministrstvih'' ni treba za usluge nikomur nič dati.
Zavrtimo si še posnetek Tomaža Drolca aktivnega župana občina Komenda v polni funkciji:
Medtem pa ostajajo skriti kraj, čas in oseba ki je dajala podkupnino ali prejemala podkupnino v zadevi Patria.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Ni važno ali se bencin podraži, važno da je Janez, veliki vodja obsojen. Enkratno.
Važno je da si lažnivec, za bencin me boli, ker si ne lastim avta.
Pa da je Janša obsojen, tudi. Saj to je vendar le tema te ... teme.
EDIT: evo, spet usekal z drolcem...
Zgodovina sprememb…