Forum » Loža » Patria naj bi podkupila premiera Janšo
Patria naj bi podkupila premiera Janšo
PrihajaNodi ::
Glede na to, da je Janša kriv za vse, je kriv tudi za zaroto iz Murgelj.
Seveda ti pa pojdi v cerkev in stori to kar ti je naročil župnik.
Mi je bilo zmeraj zanimivo, ko sposobna raja presoja sposobnost sodišča. Verjetno po poglobljenem študijo pravnega področja za gostilniškem pultom, lokalni klošar Ferdo pa preštudira spise, alkoholik France vse pravne podlage, zbiti Ferdo pa sodno prakso, tako da utemeljeno sodijo o nesposobnosti sodišča.
Floskule, floskule. Ni čudno da v Sloveniji ni napredka če pa nekateri živite v srednjem veku. Ne potrebuješ biti doktor kvantne fizike, da vidiš delovanje našega sodstva.
Srbija, Črna Gora, Hrvaška in celo Romunija nas bodo kmalu prihitele. Zelo kmalu. Če bi bila zadeva tako kot pri Sanaderju ne rečem, dajmo ga v keho....Tipo pa kmalu ne bo imel za sodne stroške. Lol. Osebni stečaj. Potem pa naj proda še kliniko v Avstraliji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
mitja73 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Problem je v tem, da "pristni fakti" ne obstajajo.
To pa meni žal pomaga toliko kot da nekdo reče da bog obstaja. Sodišča so torej nepotrebna, ker je Janez Janša kriv in je bil kriv že od njegovega rojstva že samo zato ker je Janz Janša. Ciganček muri pa je kriv kraje železniških tirov, ker on itak ne ve koliko so težki, dele tirov pa so našli pri njih doma.
Krasno v republiki banana. Še malo pa ga bomo obtožili krivoverstva. V bistvu bi bilo bolje da bi ga obtožili krivoverstva kot pa nečesa, česar sploh nevemo na podlagi česa je obsoje.
A res res verjameš da obramboslovec ki v stilu diktatorja vodi stranko in tudi državo kadar je na oblasti ni bil nič vpleten v nakup Patrij kot sam pravi?
Že to da je bila ena "njemu prijazna" orodjarna izbrana za zastopnika Patrije, kljub temu da je le ta že imel drugega zastopnika v Sloveniji pove veliko.
Aston_11 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ne potrebuješ biti doktor kvantne fizike, da vidiš delovanje našega sodstva.Seveda ne. Ne škodi pa poznavanje osnov, ki jih raja ne bo očitno nikoli doumela.
alexa-lol ::
A dejansko obstaja člen z vsebino "obljuba o podkupnini". Kako oni vedo da si dobil obljubo o podkupnini če ne vejo ne kdaj ne kje? A ne obstaja neka logična predpostavka da če se neko dejanje izvede da se ob izvedbi v isti transakciji dejanju dodeli še čas in lokacija ter da je to edina regularna n-terica.
In potem če imaš kakšen dokaz, npr. posnetek, se obtoži obtoženca.
To si lahko jaz zmislim da si ti @TheJack oropal banko, ne vem pa sicer kje in kdaj.
Menda šteje sodni spis v tej zadevi prek 21.000 strani. Ne vem, koliko strani ima prvostopenjska sodba, drugostopenjska jih ima 69. Seveda politikom iz obeh polov ustreza, da to precej komplicirano zadevo komentirajo kar počez, s parimi "duhovitimi" frazami. Si prebral spis, alexa-lol? Verjetno ne. Kaj pa obe sodbi? Se res čutiš sposobnega komentirati pravne vprašanja te zadeve (in se postavljati na to ali ono stran), ne da bi vedel vsaj to, kaj v obeh sodbah in imel vsaj osnovno znanje kazenskega prava? Jaz se recimo ne.
Pravo je zadnja stvar na svetu ki me zanima.
Verjetno bi se dalo celotno matematično teorijo področja "Analiza" od Dedekindovih aksiomov do n-terih integralov in diferencialnih enačb uspelo s popolnoma 100% matematično strogostjo dokazati v nekaj tisoč straneh.
Dvomim da ta sodba vsebuje več mesa kot celotna matematična teorija v ozadju "Analize", če pa ga pa to samo pomeni da so nekateri členi linearno odvisni in bi se jih itak bilo potrebno znebiti.
Tukaj se vedno spomnim ne tisto: Če stvari ne znaš razložiti na dovolj preprost način je ne razumeš dovolj dobro.
Teh 69 strani obtožnice je znak (namernega) nerazumevanja osnov matematične logike. Za celotno obtožbo verjetno ne rabiš več kot 10 ekvivalenc med izjavami.
Obdolženec je obdolžen ker je kršil ta in ta člen. To dokazuje to in to. Vse kar je več je bluzenje in snobovsko skrivanje za izobrazbo..
izobrazba, tisto kar ti ostane ko pozabiš vse kar si se naučil na faksu.
Če ne znaš v nekaj stavkih povedati zakaj je tako potem bolje da kr nehaš. Niso to neki filozofski spisi.
Itak je vsem jasno da je to politično motivirano, ker se ga pač želijo znebit iz politične scene.
In ja Slovenska sodišča so zelo slaba. Menda smo po neki mednarodni študiji zraven Zimbabveja in Ugande. Zakaj se moremo neki delat da so Slovenska sodišča kvalitetna, poštena in oh in sploh ok... samo zato ker so Slovenska? Ne.. mene zanimajo dejstva in dejstva kažejo da so nekvalitetna.
Če bi imel možnost odločanja na trgu bi takoj zbral Avstrijska, Švedska ali Nizozemska sodišča pred tem Slovenskim kršom, samo nimam te možnosti... in zdaj še nezadovoljstva ne smem izražati?
A res res verjameš da obramboslovec ki v stilu diktatorja vodi stranko in tudi državo kadar je na oblasti ni bil nič vpleten v nakup Patrij kot sam pravi?
Že to da je bila ena "njemu prijazna" orodjarna izbrana za zastopnika Patrije, kljub temu da je le ta že imel drugega zastopnika v Sloveniji pove veliko.
Kdo pa je izbiral komisijo, kje je bil Korl? Se je skril pod mizo. Ma ne me hecat. Če je dobil bajne vsote premoženja naj se mu ga zapleni, ni problema. Pa že to je žalostno da je sodiščo zavrnilo tožbo pri tistem tipu ki je napravil o njem dokumentarec. To je žalostno. Sodni stroški 22k ali 25k. LOL. Sodišče se sploh ni trudilo ali je šlo za njegovo dobro ime ali ne, ali je tam res JJ ali ne, preprosto je vse skupaj zavrglo in nabilo 25k sodnih stroškov. Oprostite, takšnih sodišč mi ne potrebujemo.
Kaj jaz verjamem ni pomembno, pomembno pa je da večina verjame, da "bog je, da vsi cigani kradejo in da je Janez Janša kriv" torej poslplošujete, ker verjamete da ima cerkev (beri sodstvo) prav, ker je že per se cerkev in kot taka ima vedno prav.
Seveda ne. Ne škodi pa poznavanje osnov, ki jih raja ne bo očitno nikoli doumela.
Smo opazili ja. Balkanski bojevnik je lep šolski primer delovanja naših sodišč. Čeprav v Črni Gori, Srbiji, Italiji delujejo, pa pri nas ne. Aja krivo je tožilstvo.
Da ne omenjamo sposobnost hitrosti naših sodišč. 1 mesec potrebujejo za vročitev. Verjetno so poslali maratonca, ki je tekel iz Azije do Evrope z goro dokumentov. Pa nič ne de, važno da imamo tebi sposobne strokovnjake, ki jodlajo da drugi nimajo pojma, ker ima njihov bog itak vse prav. Imaš prav, nimamo pojma.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Kdo pa je izbiral komisijo, kje je bil Korl? Se je skril pod mizo. Ma ne me hecat. Če je dobil bajne vsote premoženja naj se mu ga zapleni, ni problema. Pa že to je žalostno da je sodiščo zavrnilo tožbo pri tistem tipu ki je napravil o njem dokumentarec. To je žalostno. Sodni stroški 22k ali 25k. LOL. Sodišče se sploh ni trudilo ali je šlo za njegovo dobro ime ali ne, ali je tam res JJ ali ne, preprosto je vse skupaj zavrglo in nabilo 25k sodnih stroškov. Oprostite, takšnih sodišč mi ne potrebujemo.
Kaj jaz verjamem ni pomembno, pomembno pa je da večina verjame, da "bog je, da vsi cigani kradejo in da je Janez Janša kriv" torej poslplošujete, ker verjamete da ima cerkev (beri sodstvo) prav, ker je že per se cerkev in kot taka ima vedno prav.
Najbolj hecno je ko ravno JJ najbolj pizdi čez korupcijo in kako sodstvo nikogar ne uspe obsoditi, ko pa njega ujamemo pri korupciji pa je vse narobe, nobeni dokazi ne veljajo in podobno.
Žalostno da Slovenci nimamo toliko zaupanja vase da bi naredili kot Hrvatje ki so Sanaderja strali po hitrem postopku v zapor in se ne ukvarjajo več s takimi koruptivnimi politiki.
Obdolženec je obdolžen ker je kršil ta in ta člen. To dokazuje to in to. Vse kar je več je bluzenje in snobovsko skrivanje za izobrazbo..
izobrazba, tisto kar ti ostane ko pozabiš vse kar si se naučil na faksu.
This. Samo in samo to. Vse ostalo je natolcevanje, sežiganje čarovnic, obtoževanje romov in izbrisanih za vse krivice sveta...
Najbolj hecno je ko ravno JJ najbolj pizdi čez korupcijo in kako sodstvo nikogar ne uspe obsoditi, ko pa njega ujamemo pri korupciji pa je vse narobe, nobeni dokazi ne veljajo in podobno.
Žalostno da Slovenci nimamo toliko zaupanja vase da bi naredili kot Hrvatje ki so Sanaderja strali po hitrem postopku v zapor in se ne ukvarjajo več s takimi koruptivnimi politiki.
Torej Miha se pidzi čez slovensko kulturo pri vožnjo avtomobila. Nakar Miha zbije na cesti objestni, pijani voznik, pri čemer pa je Miha kriv za to nesrečo. Sodišče pa naloži odškodnino pijanemu in objestnemu vozniku.
Še vedno ne vemo kje smo Janeza Janšo ujeli. Ko bomo, bo to super dan. Ta sodba pa se vleče od leta 2008. Torej 6 let, so naša sodišča zbirala dokaze in zbrale dejansko nič.
Preberi sodbo.
Sem prebral in opazil vzročno povezavo, ki jo sodišče navaja. Podlaga so indici. Sedaj pa na podlagi indicev sežgimo vse rome ker kradejo železo in baker.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Torej Miha se pidzi čez slovensko kulturo pri vožnjo avtomobila. Nakar Miha zbije na cesti objestni, pijani voznik, pri čemer pa je Miha kriv za to nesrečo. Sodišče pa naloži odškodnino pijanemu in objestnemu vozniku.
Še vedno ne vemo kje smo Janeza Janšo ujeli. Ko bomo, bo to super dan. Ta sodba pa se vleče od leta 2008. Torej 6 let, so naša sodišča zbirala dokaze in zbrale dejansko nič.
Dokazi so. problem je ker jih ti in še nekja % Slovencev in obdolženci ne želijo videti.
Odgovori mi zakaj je Patria izbrala eno orodjarno iz Kočevja za zastopnika namesto njihovega standardnega zastopnika preko EADS. ? Samo na kratko, brez bla bla bla .... KORUPTIVNO, ampak ti tega ne želiš videt.
PrihajaNodi je izjavil:
Sem prebral in opazil vzročno povezavo, ki jo sodišče navaja. Podlaga so indici. Sedaj pa na podlagi indicev sežgimo vse rome ker kradejo železo in baker.Tole je spet eden izmed tistih logičnih falacijev.
Odgovori mi zakaj je Patria izbrala eno orodjarno iz Kočevja za zastopnika namesto njihovega standardnega zastopnika preko EADS. ? Samo na kratko, brez bla bla bla .... KORUPTIVNO, ampak ti tega ne želiš videt.
Prav, potem poglejmo še izbirno komisiji, kaj je počel Karel Erjavec...Dajmo vključiti vse akterje, dobimo priče...Ne pa nekaj na hojladri, kriv je ker je Janez Janša, vržimo ga v vodnjak in če zna plavati je kriv, če ne zna ni kriv.
PaX_MaN ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kdo pa je izbiral komisijo, kje je bil Korl?
Janša, očitno:
Komisijo obrambnega ministrstva, ki je izbirala med obema ponudnikoma in ugotovila, da je Patriin oklepnik boljši, je vodil brigadir Bojan Pograjc
Prihajamo na najbolj pomembna zaslišanja, in to so zaslišanja, zakaj je gospod Pograjc, ki je bil gospodu Črnkoviču podrejen, v času afere z orožjem 1991-1993, in sta bila oba podrejena predsedniku nadzornega sveta gospodu Zagožnu, in so bili vsi podrejeni Janezu Ivanu Janši
PrihajaNodi je izjavil:
kriv je ker je Janez JanšaZanj imamo sodbo, v kateri piše, da je kriv, torej je tvoja trditev točna, za užaljenost, ki iz nje sledi, pa je škoda izgubljati besed. Se boste že potolažili. Čas celi rane.
Korupcija je tudi če zrihtaš posel/korist prijatelju, ne samo sebi.
Patria - Janša - Rotis.
Komisijo obrambnega ministrstva, ki je izbirala med obema ponudnikoma in ugotovila, da je Patriin oklepnik boljši, je vodil brigadir Bojan Pograjc
A komisija pa tu ni kriva nič?
Prihajamo na najbolj pomembna zaslišanja, in to so zaslišanja, zakaj je gospod Pograjc, ki je bil gospodu Črnkoviču podrejen, v času afere z orožjem 1991-1993, in sta bila oba podrejena predsedniku nadzornega sveta gospodu Zagožnu, in so bili vsi podrejeni Janezu Ivanu Janši
Seveda, tudi Karel mu je bil podrejen. Ampak to so samo kurirji, sedaj smo ujeli glavnega bandita, ki je sigurno kriv. Brez prič, brez materialnih dokazov. Kriv je.
PaX_MaN ::
PrihajaNodi je izjavil:
Seveda je.
PrihajaNodi je izjavil:
Seveda, tudi Karel mu je bil podrejen. Ampak to so samo kurirji, sedaj smo ujeli glavnega bandita, ki je sigurno kriv. Brez prič, brez materialnih dokazov. Kriv je.
A denarni tok ni dokaz ?
Zanj imamo sodbo, v kateri piše, da je kriv, torej je tvoja trditev točna, za užaljenost, ki iz nje sledi, pa je škoda izgubljati besed. Se boste že potolažili. Čas celi rane.
Ni čudno da bomo kmalu kot Severna Koreja. Sodišča že delujejo v tej smeri, narod bo pa kmalu lačen. Vse ima svoj razlog.
Indična sodba. LOL. Torej si sodišče lahko sprne karkoli si želi.
TheJack ::
Seveda ga lahko! IMHO je svoboda govora/izražanja najpomembnejša svoboda in pravica, pred katero je le še pravica do življenja. Kar se mene tiče, imaš pravico povedati, kar želiš. Jaz pa imam seveda pravico, da tvojih "pravnih naziranj" ne jemljem resno.
Kar se tiče ostalih postov, bi dodal tole: Dajanje/jemanje podkupnine je zelo težko dokazati, saj se samo po sebi razume, da vpleteni ravno ne sklepajo pisnih pogodb o dajanju/jamanju podkupnine. Po mnenju nekaterih tukaj bi verjetno zadostovala kvečjemu črno na belem napisana in podpisana pogodba, kjer bi pisalo: "Jaz, Janez Janša, naslov, EMŠO, davčna, sprejmem podkupnino v znesku... EUR zaradi...., v Ljubljani, dne....", overjena pred notarjem. Samo po sebi se razume, da takšnih nedvoumnih in jasnih dokazov pri kaznivem dejanju sprejemanja podkupnine ne more biti. Še drugače povedano: če bi pri tem kaz. dejanju šteli le dokazi, kot jih pričakujete tukaj, ne bi nikomur nikoli v zgodovini dokazali, da je sprejemal podkupnino. To velja še toliko bolj, ker je kaznivo tako dajanje kot tudi sprejemanje podkupnine, zaradi česar nobeni stranki ni v interesu, da bi pred sodiščem povedala resnico.
In mimogrede: zdi se mi precej neokusno od nekaterih tukajle, da vehementno komentirajo neko stvar (tj. obe sodbi) in žalijo vse vpletene (sodnike in sodišče), ne da bi tisto, o čemer govorijo, sploh prebrali. Svoboda govora, jasno. A kdo bo resno jemal tiste, ki ogorčeno govorijo o stvareh, ki jih niso niti prebrali, kar v sodbah piše, pa vejo in 24ur.com in iz Twitterja? Kaj bi rekli človeku, ki bi tukajle napisal uničujočo kritiko nekega filma, nakar bi se izkazalo, da ga sploh ni gledal? Seveda ima kritiko pravico napisati. Ampak kdo bo tako kritiko resno jemal?
PrihajaNodi je izjavil:
Zanj imamo sodbo, v kateri piše, da je kriv, torej je tvoja trditev točna, za užaljenost, ki iz nje sledi, pa je škoda izgubljati besed. Se boste že potolažili. Čas celi rane.
Ni čudno da bomo kmalu kot Severna Koreja. Sodišča že delujejo v tej smeri, narod bo pa kmalu lačen. Vse ima svoj razlog.
Indična sodba. LOL. Torej si sodišče lahko sprne karkoli si želi.
Če bi bilo res kar si napisal potem bi obsodili tebe ali mene za korupcijo pri Patriji.
Ker pa to kar ti praviš na srečo ni res so obsodili prave obdolžence, ki so sedaj na srečo vseh Slovencev končno obsojenci.
A denarni tok ni dokaz ?
Kakšen denarni tok? Smo ugotovili pri JJ. izvor nezakonito pridobljenega premoženja al je že prej lansiral denar v Avstralijo za bolnico.
Če bi bilo res kar si napisal potem bi obsodili tebe ali mene za korupcijo pri Patriji.
Ker pa to kar ti praviš na srečo ni res so obsodili prave obdolžence, ki so sedaj na srečo vseh Slovencev končno obsojenci.
Kakšna bi bila pa razlika če bi bila jaz ali ti vpletena oziroma obdolžena? Še dva akterja, ki bila javnosti prej nepoznana bi bila sedaj poznana. Lahko bi bila kurirja. Nič novega. Sva pač prenašala denar in kamera naju je zabelažila. Sicer je kraj kam sva nosila denar neznan.
Kar se tiče ostalih postov, bi dodal tole: Dajanje/jemanje podkupnine je zelo težko dokazati
Kako da ne? V tujini so preiskovalni novinarji našli Zorana Thalerja s prsotm v marmeladi. Pri nas v Koreji Slovenistan, najdemo samo indice.
PrihajaNodi je izjavil:
Brez prič, brez materialnih dokazov. Kriv je.
Smoking gun, really.
Sej veš papir vse prenese. Verjameš v biblične zapise? Bravo Slovenija.
Zgodovina sprememb…
TheJack ::
PrihajaNodi je izjavil:
Kako da ne? V tujini so preiskovalni novinarji našli Zorana Thalerja s prsotm v marmeladi. Pri nas v Koreji Slovenistan, najdemo samo indice.
Res je. Si pa menda lahko misliš, da ni vsak tak cepec, da bi se pri prejemanju (obljubi) pustil posneti. Resno. Taki butlji kot je Thaler, so redki.
PrihajaNodi je izjavil:
Kakšna bi bila pa razlika če bi bila jaz ali ti vpletena oziroma obdolžena? Še dva akterja, ki bila javnosti prej nepoznana bi bila sedaj poznana. Lahko bi bila kurirja. Nič novega. Sva pač prenašala denar in kamera naju je zabelažila. Sicer je kraj kam sva nosila denar neznan.
Kar se tiče ostalih postov, bi dodal tole: Dajanje/jemanje podkupnine je zelo težko dokazati
Ja, in Slovensko sodstvo je obsodilo Zorana Thalerja, edino pravilno !!!
In Slovensko sodstvo je obsodilo tudi Janeza Janšo, edino pravilno.
Zakaj zdaj ti jokaš da je OK da so obsodili Thalerja, ni pa OK da so obsodili Janšo ????
A je problem samo to ker ti je Janša všeč ? A sodstvo tebi všečnih ne sme obsoditi ??
Res je. Si pa menda lahko misliš, da ni vsak tak cepec, da bi se pri prejemanju (obljubi) pustil posneti. Resno. Taki butlji kot je Thaler, so redki.
Torej obsodimo vse rome ker kradejo železo. Zakaj pa ne?
Narko kralja Tošiča pa smo izpustili. Zanimiva je ta praksa v slovenistanu.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Torej obsodimo vse rome ker kradejo železo. Zakaj pa ne?
Narko kralja Tošiča pa smo izpustili. Zanimiva je ta praksa v slovenistanu.
Spet lažeš, ker sodba proti Tošiču še ni pravnomočna in on je obdolženec, ni pa še oproščen ali obsojen.
Janša pa še pravnomočno obsojen.
jype ::
Aha, zdaj, ko je s pričanjem več oseb materialno dokazana vpletenost, gre pa že za biblični zapis?
Spet lažeš, ker sodba proti Tošiču še ni pravnomočna in on je obdolženec, ni pa še oproščen ali obsojen.
Ja, medtem ko je Srbiji, Italiji padla sodba, smo mi pridobivali dokaze na nezakonit način, al kako?
Aha, zdaj, ko je s pričanjem več oseb materialno dokazana vpletenost, gre pa že za biblični zapis?
Če primerjaš sodbo Sanaderja je ta smiselna. V Sloveniji ni. Samo kdo je kaj komu in kje kaj dal, bla bla bla. Kot bi bral roman, slab roman.
Medtem je imel Sanader bajne vsote denarja, JJ. pa nima niti za sonde stroške in fehtari. LOL. Osebni stečaj? Dobiš manj, kot pa moraš plačati kazni in sodnih stroškov.
Aja, če primerjamo to z Zoranom Jankovičem.
Pri njem se jasno vidijo nepremičnine (odkup, prodaja) posli v stožicah, neplačilo izvajalcem...
Janša...Well, tu nimamo nič, ker je nekoga težko dobiti s kufrom v roki. Dobri argumenti.
Še enkrat bravo Slovenija. Sedaj pa počakajmo 20 let da pride zadeve na ESČP. Tam bomo dobili epilog. Seveda ko bodo naši zarjaveli sodni mlini zmleli zadeve do konca. Do takrat ga pa žurajmo saj smo napolnili državni proračun in strpali Janša v arest.
No upam da bo naslednji mandatar v Sloveniji Ljudmila Novak.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Ja, medtem ko je Srbiji, Italiji padla sodba, smo mi pridobivali dokaze na nezakonit način, al kako?
Če primerjaš sodbo Sanaderja je ta smiselna. Ta ni. Samo kdo je kaj komu in kje kaj dal, bla bla bla. Kot bi bral roman, slab roman.
Tošiš in Janša se oba bunita da so bili dokazi pridobljeni nezakonito in da dokazi iz tujine niso zakoniti. Isti princip obeh.
Ali ti ni malo čudno da je Janša sam primerja s Tošičem in se brani na enak način ?
Matoz je pskušal nekaj dokazov izločit, a mu ni uspelo na srečo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mitja73 ()
jype ::
Ne seri. Če ljudje na sodišču pričajo zoper svoje sodelavce, se to jemlje resno.
PrihajaNodi> Pri njem se jasno vidijo nepremičnine (odkup, prodaja) posli v stožicah, neplačilo izvajalcem...
Ja, saj preiskovalci to preiskujejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Tošiš in Janša se oba bunita da so bili dokazi pridobljeni nezakonito in da dokazi iz tujine niso zakoniti. Isti princip obeh.
Ali ti ni malo čudno da je Janša sam primerja s Tošičem in se brani na enak način ?
Razlika je potem samo v bistvu. Poudarjam samo. Nekje so dejansko bili dokazi, nekje pa pač človeka ne moreš ulotoviti ko vzame poln kufer denarja.
Ne seri. Če ljudje na sodišču pričajo zoper svoje sodelavce, se to jemlje resno.
Ma ja saj veš. Sodba, indici. Neznani kraj, neznane oseb, neznan čas.
Ljudmila Novak bi bila prava predsednica vlade Slovenije. Če je mentaliteta Slovenije v srednjem veku je prav da je tak še vaški poglavar.
P.s. če gredo ljudje k spovedi in jih župnik odveže grehov, so potem res čisti.
Saj cerkev in naše sodstvo nista tako različni. Niti mentaliteta ljudi. Nekateri sicer ne verjamejo v cerkev in boga, verjamejo pa v sodstvo.
Zgodovina sprememb…
bluefish ::
PrihajaNodi je izjavil:
Nekateri sicer ne verjamejo v cerkev in boga, verjamejo pa v sodstvo.Ni panike, lahko vzkliknejo: "Ja ne priznajem ovaj sud."
Nodi, ko zmanjka argumetov začneš pa opletati z jezikom, enako kot JJ ki bo danes jamral in stokal in obtoževal vsepovprek.
Ni to problem, problem je, ker imate nekateri bolno indoktrinacijo idej da neka stvar je taka če jo nekdo tako predstavi. In v tem primeru je to naše sodistvo, ki ne ve točno zakaj je obsodilo Janeza Janšo. No to je žalostno.
Oprosti sem nepoznavalec prave, mogoče ti lahko poveš če sem slučajno kje spregledal česa je janša obtožen? Obljube o prejemu podkupnine? Ja no tudi jaz obljubljam da bom prejel podkupnino. Sedaj me pa lahko sterajo na Dob.
Ni panike, lahko vzkliknejo: "Ja ne priznajem ovaj sud."
Mogoče pri tem osebku niso našli pravih dokazov? Torej ne vemo kaj točno je storil, ampak nekaj je.
Zgodovina sprememb…
PrihajaNodi je izjavil:
Nodi, ko zmanjka argumetov začneš pa opletati z jezikom, enako kot JJ ki bo danes jamral in stokal in obtoževal vsepovprek.
Ni to problem, problem je, ker imate nekateri bolno indoktrinacijo idej da neka stvar je taka če jo nekdo tako predstavi. In v tem primeru je to naše sodistvo, ki ne ve točno zakaj je obsodilo Janeza Janšo. No to je žalostno.
Oprosti sem nepoznavalec prave, mogoče ti lahko poveš če sem slučajno kje spregledal česa je janša obtožen? Obljube o prejemu podkupnine? Ja no tudi jaz obljubljam da bom prejel podkupnino. Sedaj me pa lahko sterajo na Dob.
Ni panike, lahko vzkliknejo: "Ja ne priznajem ovaj sud."
Mogoče pri tem osebku niso našli pravih dokazov? Torej ne vemo kaj točno je storil, ampak nekaj je.
Zamisli si da ti nekdo za nek posel obljubi podkupnino, ti to obljubo sprejmeš in urediš da prvi dobi ta posel.
Si kriv koruptivnosti ali nisi ?
Simpl, DA ali NE ?
Zgodovina sprememb…
imagodei ::
PrihajaNodi je izjavil:
To se v tej temi dela tako. Se navadiš. Kredibilnih, utemeljenih komentarjev ni.
Kako ni kredibilnih, utemeljenih komentarjev? Človek je kriv. Dokazano na sodišču. Dokazano, razumeš? Seveda, Occamova britev častilcem lika in dela Janše ne deluje. Verjetno so vse tajne lože v državi proti Ivanu, ane - to je seveda verjetneje, kot da bi bilo kaj na dokazih iz Avstrije in Finske.
PrihajaNodi je izjavil:
Samo stavki: grdi, grdi Janša, on je kriv, sedeti bi moral že 100 let nazaj.
Aja, zdaj mi je jasno. Kredibilni in utemeljeni komentarji so tisti, kjer bi pisalo: "Ne, ne, Janša že ni kriv, on je naš! On nas je osvobodil izpod komunizma, Murgeljske lovke pa ga zdaj hočejo uničit!"
PrihajaNodi je izjavil:
Pač človek se nevadi.
Imaš prav, človek se navadi na retoriko, ki jo spravljate iz sebe. Murgeljski palčkiTM, sile kontinuitete, levi fašizem...
Zamisli si da ti nekdo za nek posel obljubi podkupnino, ti to obljubo sprejmeš in urediš da prvi dobi ta posel.
Zamisli si da načrtuješ umor. Osebi s katero si dogovorjen pri načrtovanju obljubiš da boš dejanje storil vendar tega ne storiš.
Si kriv umora?
Primer dva. Načrtuješ bančni rop. Čas in kraj je že dogovorjen. Tebe na kraju ropa ni. Si pa dal obljubo ekipi da boš prisoten.
Si kriv ropa
Simpl DA ali Ne.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
PrihajaNodi je izjavil:
Zamisli si da načrtuješ umor. Osebi s katero si dogovorjen pri načrtovanju obljubiš da boš dejanje storil vendar tega ne storiš.
Si kriv umora?
Primer dva. Načrtuješ bančni rop. Čas in kraj je že dogovorjen. Tebe na kraju ropa ni. Si pa dal obljubo ekipi da boš prisoten.
Si kriv ropa
Simpl DA ali Ne.
Pa sej Janša je zrihtal posel Rotisu ? Kaj ti tu ni jasno ???
Na koruptiven način je pridobil posel Rotisu, halooooooo
A te Patrije ki se vozijo na Počku so narisane, namišljene ????
Zgodovina sprememb…
Kako ni kredibilnih, utemeljenih komentarjev? Človek je kriv. Dokazano na sodišču. Dokazano, razumeš?
Ja glej tu ti lahko trajblaš, ampak obljuba zame ni dokaz. Če bi bi imel Janša premoženje kot Janukovič, Sanader bi verjel, ne pa da fehta za pomoč.
Occamova britev častilcem lika in dela Janše ne deluje. Verjetno so vse tajne lože v državi proti Ivanu, ane - to je seveda verjetneje, kot da bi bilo kaj na dokazih iz Avstrije in Finske.
Prosim te govoriva o faktih ne o tvoje subjektivnem mišljenju. Tudi romi vsi ne kradejo železa, ampak po vaše pa kradejo vsi baker.
Aja, zdaj mi je jasno. Kredibilni in utemeljeni komentarji so tisti, kjer bi pisalo: "Ne, ne, Janša že ni kriv, on je naš! On nas je osvobodil izpod komunizma, Murgeljske lovke pa ga zdaj hočejo uničit!"
Ja sorry obljube, besede in ostala natolcevanja ne spadajo nikamor. Mogoče v gostilniško debato.
Imaš prav, človek se navadi na retoriko, ki jo spravljate iz sebe. Murgeljski palčkiTM, sile kontinuitete, levi fašizem...
Daj no. Nihče ni tega omenjal.
PrihajaNodi je izjavil:
Zamisli si da načrtuješ umor. Osebi s katero si dogovorjen pri načrtovanju obljubiš da boš dejanje storil vendar tega ne storiš.Saj pravim, osnovno poznavanje prava za take debate je premalo.
(1) Uradna oseba ali javni uslužbenec, ki zase ali za koga drugega zahteva ali sprejme nagrado, darilo ali kakšno drugo korist ali obljubo oziroma ponudbo take koristi,
Sedaj pa najdi isto za umor (izven določil o pomagačih, sostorilcih, napeljavalcih - to je že itak+ sfera, ki presega osnovno poznavanje prava, zato je zanalašč ne bom omenjal).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Pa sej Janša je zrihtal posel Rotisu ? Kaj ti tu ni jasno ???
Na koruptiven način je pridobil posel Rotisu, halooooooo
A te Patrije ki se vozijo na Počku so narisane, namišljene ????
Torej še vedno ne vemo česa je kriv? To da je zrihtal posel Rotisu ali to da je neznano kje prejel podkupnino?
Treba se bo zjasnit fantje, ste podobni našemu Severno Korejskemu sodstvu.
Tudi Strabag dela pri nas pa to ne pomeni nič.
PrihajaNodi je izjavil:
Torej še vedno ne vemo česa je krivJJ je verjetno prebral sodbo in ve česa je kriv, prav tako to ve funkcionalno pismeni del države in tujine.
Uradna oseba ali javni uslužbenec, ki zase ali za koga drugega zahteva ali sprejme nagrado, darilo ali kakšno drugo korist ali obljubo oziroma ponudbo take koristi,
Sem javni uslužbenec, obljubim da bom sprejel nagrado. Mimogrede darilo se šteje do 50€, smo dokazili Janezu če je prejel več kot 50€?
Pri umoru pač ne moreš obsoditi na podlagi indicev kajne. Ravno zato je vse skupaj smešno.