Forum » Loža » Patria naj bi podkupila premiera Janšo
Patria naj bi podkupila premiera Janšo
Temo vidijo: vsi
Massacra ::
Tisti, ki je gledal intervju, je lahko videl kakšen arogantnež, "pametnjakovič", cinik...je ta človek.
Skratka: PSIHOPAT! S psihopatom pa je zelo težko in mučno voditi pogovor!
Kamoli živeti! (Boga Urška, v kaj so jo "namočili")
Skratka: PSIHOPAT! S psihopatom pa je zelo težko in mučno voditi pogovor!
Kamoli živeti! (Boga Urška, v kaj so jo "namočili")
Okapi ::
če se sesede banka se bodo ta stanovanja našla na trgu, po nizki ceni, samo da se bo denar dobilo nazaj. Posledično se bo vse pocenilo in ljudje, ki so vzeli visoke hipotekarne kredite na katerikoli banki za stanovanje, bodo raje stanovanje pustile banki (saj so z njim zavarovale zelo visok kredit), kot da bi še naprej odplačevali visoke obresti za ničvredna stanovanja. S tem sesuješ komplet vse slovenske banke, in ni nobene, ki bi to zdržala. Nimajo kaj početi s tisoči stanovanj, hiš ali drugih objektov, katere morajo vzdrževati, vredne so pa nič.Daj še enkrat preberi, kaj si napisal. Najprej te skrbi, da bodo stanovanja prodajali poceni, potem pa svetuješ, naj jih prodajajo poceni.
...
Moje mnenje sicer je da naj banka postavi ceno 1000 evrov na kvadratni meter stanovanja, naj da full ugoden kredit za mlade družine in mlade (kar pomeni 60 kvadratov je 60.000 evrov) in naj vse proda.
Poleg tega teh nekaj sto poceni stanovanj nikakor ne bo povzročilo vsesplošnega padca cen. Jih je veliko premalo. Ko jih bodo poceni prodali, bodo ta stanovanja šla s trga, oziroma bodo ostala na njem po običajno visoki ceni. Nekateri, ki imajo keš in se bodo znašli, se bodo okoristili (kot so se mnogi z Jazbinškovim odkupom recimo), ostali bodo pa ostali z dolgim nosom in se še naprej spraševali, kdaj bo balon počil.
Moderator pa naj to prestavi v pravo temo.
O.
Mr.B ::
Tema NLB in podobno obstaja, prosim pojdite tja....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
če se sesede banka se bodo ta stanovanja našla na trgu, po nizki ceni, samo da se bo denar dobilo nazaj. Posledično se bo vse pocenilo in ljudje, ki so vzeli visoke hipotekarne kredite na katerikoli banki za stanovanje, bodo raje stanovanje pustile banki (saj so z njim zavarovale zelo visok kredit), kot da bi še naprej odplačevali visoke obresti za ničvredna stanovanja. S tem sesuješ komplet vse slovenske banke, in ni nobene, ki bi to zdržala. Nimajo kaj početi s tisoči stanovanj, hiš ali drugih objektov, katere morajo vzdrževati, vredne so pa nič.
...
Moje mnenje sicer je da naj banka postavi ceno 1000 evrov na kvadratni meter stanovanja, naj da full ugoden kredit za mlade družine in mlade (kar pomeni 60 kvadratov je 60.000 evrov) in naj vse proda.
Nekateri, ki imajo keš in se bodo znašli, se bodo okoristili (kot so se mnogi z Jazbinškovim odkupom recimo), ostali bodo pa ostali z dolgim nosom....
O.
V luči novoprihajajočega obdavčenja nepremičnin, zelo težko! In Jazbinškovi časi so daleč, daleč nazaj...In jih danes več ni!
Marat ::
Z zakonom določeno, pomeni plačano.
Plačano je, ko dobiš denar. Če se sesedejo tri največje banke (vse so v državni lasti), ki pokrivajo več kot 40% trga, država ne bo sposobna v zakonskem roku poplačat jamstva do 100.000 EUR.
Sicer je pa že nekdo omenil, da NLB sedi na velikih zalogah denarja, tako da se ni za bat sesutja, če se več fizičnih oseb odloči zamenjati banko. Tako je odveč tvoj strah pred mojimi pozivi NLB komitentom, naj gredo h kakšni drugi (nedržavni) banki. Bo pa, v kolikor bo zmanjšan tržni delež NLB, še bolj odpadel argument, da je to "sistemska" banka in da je treba vanjo metat stotine milijonov evrov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Marat ()
poweroff ::
Problem "NLB" je precej povezan s problemom "Patrija". V obeh primerih gre za vprašanje odgovornosti. Janša je kao preveč pomemben, da bi lahko padel, NLB je kao preveč pomembna, da bi lahko padla. Če pade Janša, bo to prineslo pretres na politični sceni, če pade NLB, bo to prineslo pretres na bančni sceni.
Moje mnenje je, da je treba odgovornost dosledno uveljaviti - ne glede na posledice.
Tudi otrok se mora enkrat naučiti lekcije - sicer ne bo nikoli zrasel v odgovornega človeka, pač pa bo kar naprej ponavljal napake. Otroštva Slovenije je treba narediti nepreklicno konec.
Moje mnenje je, da je treba odgovornost dosledno uveljaviti - ne glede na posledice.
Tudi otrok se mora enkrat naučiti lekcije - sicer ne bo nikoli zrasel v odgovornega človeka, pač pa bo kar naprej ponavljal napake. Otroštva Slovenije je treba narediti nepreklicno konec.
sudo poweroff
WarpedGone ::
Na dolgi rok je to vedno najceneje. Ne glede na imena, ne glede na trenutno ceno.
Zbogom in hvala za vse ribe
Matthai, najceneje za državo bi bilo banko prodati za 1€, kar je mokri strah predvsem tiste ki so v sklopu praktično večino od 20% slabih terjatev...
Podjetja tipa Pogačar, tako nimajo v NLB-ju delati drugih del kot samo minuse...
Zanima pa me koliko je državljanov, ki imajo več kot 100k€ v sami banki, nikakršnega pomena. Sploh, ko se je naslednjič zaradi pomanjkanja tekočih sredstev, država ne bo mogla dokapitalizirati banke, pa bo banka oziroma država po drugem opominu zgubila licenco...
Prodaja katerekoli državne banke s prikazano odgovornostjo tega tedna, ni možno prodati niti v mokrih sanjah po pravljici + 1 delnica.
Seveda Matthai, to zgodbo +1 delnica prodajajo tisti mojstri, ki so odgovorni za tistih 20% minusa.
Matthai, roko na srce : Kdaj bodo stvari zastarale, khm večina kreditov sumljivih poslov, je bila zaključena pred letom 2008. Ti si bolj podkovan, kolikor je bilo rečeno 5 let. Khm potrebno zdržati do konec leta.
Podjetja tipa Pogačar, tako nimajo v NLB-ju delati drugih del kot samo minuse...
Zanima pa me koliko je državljanov, ki imajo več kot 100k€ v sami banki, nikakršnega pomena. Sploh, ko se je naslednjič zaradi pomanjkanja tekočih sredstev, država ne bo mogla dokapitalizirati banke, pa bo banka oziroma država po drugem opominu zgubila licenco...
Prodaja katerekoli državne banke s prikazano odgovornostjo tega tedna, ni možno prodati niti v mokrih sanjah po pravljici + 1 delnica.
Seveda Matthai, to zgodbo +1 delnica prodajajo tisti mojstri, ki so odgovorni za tistih 20% minusa.
Matthai, roko na srce : Kdaj bodo stvari zastarale, khm večina kreditov sumljivih poslov, je bila zaključena pred letom 2008. Ti si bolj podkovan, kolikor je bilo rečeno 5 let. Khm potrebno zdržati do konec leta.
krneki0001 ::
A si šele sedaj dojel? 6 let je doba zastaranja, zato pa vsi čakajo.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Oldi ::
Kdor na osnovi današnje Mladine še kar trobi o nedokazani korupciji je pač zaplankan, morda fahidiot, vernik kot Krivic.
Itak pa je že vsem jasno, da ne moreš imeti istega merila za navadne državljane, ki jih jebe vsak, ki ima 5 minut časa, in za organizirani kriminal kamor politika vsekakor sodi. Torej dokazov je velikokrat več, kot je potrebno.
Ali obstaja komplet intervju Ljerke z Jajotom, tule pišete, da je rekla, da ga ima dost, na Twitterju pa pišejo, da se mu je nesramno udinjala. Iz tegale videa
se ne da razbrati kaj je rekla, razumel sem, da rabi trdne dokaze in ne misli 25 let poslušati o krivicah Janši. To, da ga naj ubijejo, če sodišče tako odloči je pa mal močna, očitno ji je dvignilo pokrovko. Sicer si je pa veliko upala, namreč delat takle intervju, to je za eno mlado kozo, izkušenemu novinarju se lohk od muke odtrga in intervjuvanca naskoči in zadavi z žico od mikrofona - no skuša.
Itak pa je že vsem jasno, da ne moreš imeti istega merila za navadne državljane, ki jih jebe vsak, ki ima 5 minut časa, in za organizirani kriminal kamor politika vsekakor sodi. Torej dokazov je velikokrat več, kot je potrebno.
Ali obstaja komplet intervju Ljerke z Jajotom, tule pišete, da je rekla, da ga ima dost, na Twitterju pa pišejo, da se mu je nesramno udinjala. Iz tegale videa
se ne da razbrati kaj je rekla, razumel sem, da rabi trdne dokaze in ne misli 25 let poslušati o krivicah Janši. To, da ga naj ubijejo, če sodišče tako odloči je pa mal močna, očitno ji je dvignilo pokrovko. Sicer si je pa veliko upala, namreč delat takle intervju, to je za eno mlado kozo, izkušenemu novinarju se lohk od muke odtrga in intervjuvanca naskoči in zadavi z žico od mikrofona - no skuša.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()
Alexius Heristalski ::
V arhivu RTVSLO:
http://tvslo.si/#ava2.169325351;;
To, da ga naj ubijejo, če sodišče tako odloči je pa mal močna, očitno ji je dvignilo pokrovko.Saj ni rekla tega.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Pepca*Kardelj, se zmeniva da ti jaz pošljem tako formiran dokument, pa bom notri zamenjal PM s P*K, ter poslal. A misliš da bo prejemnik, za posel v dogovoru preverjal, če bo na koncu dobil provizijo ako ja ali ne bo posel speljan. Tukaj na tem forumu, je ene par mojstrov, ki bi brez težav generiralo maile, ki ti jih pošilja PM, ZJ, AM, MK itd... Pa če nebi šel v source pogledat, verjetno natega nebi biti opazil...
PS : Na sodišču je pošiljatelj(-ica), POD PRISEGO, izjavila da je izkoriščala ime PM za pridobivanje posla. Torej lahko ta papir, ki ga limaš uporabiš za brisanje riti, vključno s časnikom, ki je to objavil...
PS : Na sodišču je pošiljatelj(-ica), POD PRISEGO, izjavila da je izkoriščala ime PM za pridobivanje posla. Torej lahko ta papir, ki ga limaš uporabiš za brisanje riti, vključno s časnikom, ki je to objavil...
Buggy ::
SDS-ovski gnojnici in njihovim vernikom razna manipulacija s papirji (ponarejanje, izgubljanje glasovnic, unicevanje arhivov, manipuliranje vrstnega reda,...) res ni tuja...pa razni levi palcki in sivi mozje z brki tud za vsakim vogalom cakajo, kajne
jeboga tole postaja ze prav noro smesno...kdo bi si mislil, da v teh casih se vedno lahko naletis na naivce tega tipa
jeboga tole postaja ze prav noro smesno...kdo bi si mislil, da v teh casih se vedno lahko naletis na naivce tega tipa
Daedalus ::
Ma, meni je še najbolj zabavno sledeča logična zanka. SDS&Beliverji pravijo, da ni dokazov v primeru Patria. Odvetniki obtoženih so se pa precej ubadali z izključitvijo dokazov. Logika je res prasica kdaj pa kdaj.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Vanich ::
Pepca*Kardelj, se zmeniva da ti jaz pošljem tako formiran dokument, pa bom notri zamenjal PM s P*K, ter poslal. A misliš da bo prejemnik, za posel v dogovoru preverjal, če bo na koncu dobil provizijo ako ja ali ne bo posel speljan. Tukaj na tem forumu, je ene par mojstrov, ki bi brez težav generiralo maile, ki ti jih pošilja PM, ZJ, AM, MK itd... Pa če nebi šel v source pogledat, verjetno natega nebi biti opazil...
Jap. Pa šloser-harmonikar Krkovič je tudi izrabljal ime Jajota, samo Jajo mu ni nič zameril in ga še vedno skupaj žingata in nažigata na harmoniko pa na sodišče skupaj hodita.
Double_J ::
Ma, meni je še najbolj zabavno sledeča logična zanka. SDS&Beliverji pravijo, da ni dokazov v primeru Patria. Odvetniki obtoženih so se pa precej ubadali z izključitvijo dokazov. Logika je res prasica kdaj pa kdaj.
Ja za Janšo je logično, da jih je poizkušal izločiti, če očitno sodišče te dokaze šteje kot dokaz za krivdo, čeprav iz njih ni mogoče dokazati krivde.
Kaj pa lahko drugega narediš?
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Ja za Janšo je logično, da jih je poizkušal izločiti, če očitno sodišče te dokaze šteje kot dokaz za krivdo, čeprav iz njih ni mogoče dokazati krivde.
Kaj pa lahko drugega narediš?
How the fuck do you know that?
Po moje je pa ravno obratno - ker se iz teh dokazov krivda lahko lažnivemu Puklavemu Jajotu implicitno dokaže, kar so dokazali tudi postopki v Finski in pa Avstriji, se Jajo seveda na vse pretege trudi izločiti vse te neoborive dokaze proti njemu, logiš. Tako kot je izločil tudi vse arhive UDBE, ki ga omenjajo - polavši klovna Šinkovca, da jih spuca in uniči.
How the fuck do you know that?
Ker vidiš, da so ga obsodili na podlagi tega, kar so si tejle ljudje dopisovali. Pač je slutil, da se to lahko zgodi in zato zahteval, da se dokazi izločijo. To še ne pomeni, da so res kakšni dokazi, ki tudi v resnici dokazujejo njegovo krivdo ane?
Dve šivanki...
WarpedGone ::
Kdor je na sodišču brani z "js sm nedolžen, to kar mate ni nič res" bo zgubu.
Na sodišču narediš *vse* kar je možno da svoj case čimbol ojačaš. Pa še to je potem odprta reč.
Pozabte, da sodišče ugotavlja resnico, sodišče tehta prikazana "dejstva" in se odloči katera bol držijo vodo.
"Mene ne zanima kaj trdi tožilstvo, js nism kriv" je taka zelo naivna in zelo hitra pot v arest.
Na sodišču narediš *vse* kar je možno da svoj case čimbol ojačaš. Pa še to je potem odprta reč.
Pozabte, da sodišče ugotavlja resnico, sodišče tehta prikazana "dejstva" in se odloči katera bol držijo vodo.
"Mene ne zanima kaj trdi tožilstvo, js nism kriv" je taka zelo naivna in zelo hitra pot v arest.
Zbogom in hvala za vse ribe
Alexius Heristalski je izjavil:
To, da ga naj ubijejo, če sodišče tako odloči je pa mal močna, očitno ji je dvignilo pokrovko.Saj ni rekla tega.
Sem narobe slišal, rekla je v zaporu do smrti.
Še vedno pa ne vem ali je bil to poziv tožilstvu in sodišču, da naj že enkrat dajo na plano dokaze, ki pijejo vodo, ali pa naj ga izpustijo, ne pa da bomo nadaljnih 25 let poslušali te iste nebuloze, kot jih že 25 let. To se nekako sklada s tem, kar je bilo moč prebrati na Twiterju - o udinjanju javne RTV obsojencu za korupcijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()
Ker vidiš, da so ga obsodili na podlagi tega, kar so si tejle ljudje dopisovali. Pač je slutil, da se to lahko zgodi in zato zahteval, da se dokazi izločijo. To še ne pomeni, da so res kakšni dokazi, ki tudi v resnici dokazujejo njegovo krivdo ane?
Samemu sebi nasprotuješ. Sodišče je mnenja, da so dokazi dovolj trdni in dovoljujejo obsodbe, ki so jih Janša&Co. fasali. Z nekim relativiziranjem ne boš prišel skoz.
Kdor je na sodišču brani z "js sm nedolžen, to kar mate ni nič res" bo zgubu.
Nekako tako.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Warpedone -> Pozabte, da sodišče ugotavlja resnico, sodišče tehta prikazana "dejstva" in se odloči katera bol držijo vodo.
To!
To!
Samemu sebi nasprotuješ. Sodišče je mnenja, da so dokazi dovolj trdni in dovoljujejo obsodbe, ki so jih Janša&Co. fasali. Z nekim relativiziranjem ne boš prišel skoz.
No sej, zato se mu jih splača pač izločiti. Če ti napišeš na nek listek, da sem jaz sprejel podkupnino, potem se meni splača izločiti ta dokaz. Kar pa še ne pomeni, da ima to karkoli veze z mojo krivdo, ali da tudi dejansko obstajajo kakšni pravi dokazi o moji krivdi.
Dve šivanki...
No sej, zato se mu jih splača pač izločiti. Če ti napišeš na nek listek, da sem jaz sprejel podkupnino, potem se meni splača izločiti ta dokaz. Kar pa še ne pomeni, da ima to karkoli veze z mojo krivdo, ali da tudi dejansko obstajajo kakšni pravi dokazi o moji krivdi.
Na podlagi teh dokazov, ki jih lažljivi jajo skuša izločiti, so obsodili osebe na Finskem in v Avstriji.
In to niso to neka kenguru sodišča.
Lažnivi Jajo to zelo dobro ve in se je tudi usral kot grlica. Teh dokazov namreč ne bo mogel zanikati.
Sodišče lahko obsodi tudi nedolžnega človeka, zato ne vem zakaj bi izločitev dokazov implicirala krivdo nekoga. Če sodišče nikoli ne bi obsodilo nedolžnega, potem nedolžni dejansko ne bi imel razloga, da bi izločal dokaze. Tako jih pač ima.
Dve šivanki...
Sodišče lahko obsodi tudi nedolžnega človeka, zato ne vem zakaj bi izločitev dokazov implicirala krivdo nekoga. Če sodišče nikoli ne bi obsodilo nedolžnega, potem nedolžni dejansko ne bi imel razloga, da bi izločal dokaze. Tako jih pač ima.
Bluziš 100/h!
Drugače povedano: nedolžni nima nobenega razloga izločati dokazov, če lahko dokaže, da ni imel nič pri kaznivem dejanju!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Drugače povedano: nedolžni nima nobenega razloga izločati dokazov, če lahko dokaže, da ni imel nič pri kaznivem dejanju!
Sodišče se vedno lahko tudi zmoti pri presojanju dokazov, tako da bluziš edino ti.
Dve šivanki...
Sodišče se vedno lahko tudi zmoti pri presojanju dokazov, tako da bluziš edino ti.
Kar dve neodvisni sodišči v dveh različnih evropskih državah sta se zmotili pri presojanju dokazov? A res?
LOL
Sodišče lahko na podlagi ZBRANIH dokazov obsodi tudi nedolžnega! Se pa lahko kasneje izkaže, da so bili dokazi recimo ponarejeni oz. prirejeni
(hipotetičen, a tudi realen primer: pri DNA analizi dokazov se je pokazalo, da so recimo preiskovalci v dokazne namene priložili DNA od osumljenega - in niso priložili še DNA od kakšne druge, neznane osebe; ali pa so kakšen dokaz sodišču zamolčali oz. ga skrili v tajni policijski arhiv - en primer se zdaj spomnin iz filma In the name of the Father).
Sodišče presoja na podlagi dokazov, ki jih ima! In tehta, kaj "pije" vodo, in kaj ne!
Švercajo orožje v Iran... to so pa že resne zadeve. Vprašanje če je tle kako sojenje, to pa samo metek fašeš.
Dve šivanki...
Oki ::
Bluziš 100/h!
Dokaži ti meni, da nisi bil včeraj v Majšperku. Tam se je namreč zgodil zločin. In jaz mislim, da si ti bil tam. Sicer ne vem kdaj, ampak gotovo si bil. Če pa nisi bil, je pa to najboljši dokaz, da si ti. Ker se izogibaš kraju zločina. Kriv. Brani se. Sem pripravljen poslušati tvoj zagovor.
Jurčka pa ne omenja, saj je prav preko njega WW podkupil levake, samo da je šlo verjetno za novolevake. Z bluzenjem o Stanovniku je pa ustrelil kozla primernega njegovemu slovesu blebetača.
Sicer je pa za pričakovati, da bodo na koncu vsi skušali izkoristiti še zadnja najbolj svinska orožja (očitanje kršenja embarga), naj stane kar hoče. Na razpolago je še Fotona, pa še kdo, materiala kolkor hočeš.
Sicer je pa za pričakovati, da bodo na koncu vsi skušali izkoristiti še zadnja najbolj svinska orožja (očitanje kršenja embarga), naj stane kar hoče. Na razpolago je še Fotona, pa še kdo, materiala kolkor hočeš.
Bluziš 100/h!
Dokaži ti meni, da nisi bil včeraj v Majšperku. Tam se je namreč zgodil zločin. In jaz mislim, da si ti bil tam. Sicer ne vem kdaj, ampak gotovo si bil. Če pa nisi bil, je pa to najboljši dokaz, da si ti. Ker se izogibaš kraju zločina. Kriv. Brani se. Sem pripravljen poslušati tvoj zagovor.
Kar ti misliš, ni pomembno. To ni noben dokaz! Poleg tega pa lahko dokažem, kje sem bil včeraj (prič je ohoho).
Torej: obramba Janše nima nobenega konkretnega pritiargument/dokaza, da Jajec ni bil udeležen v vsej tej zgodbi dogovarjanja(dokaz pa bi bil samo 1 mail/dopis v stilu: "Prime minister has nothing to do with all thus matter and is even not acquainted"). Takšnega dokaza pa najbrž ni!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()
Če bi bil nedolžen, ne bi želel izločiti dokazov.
In če bi ga kdorkoli izigral, zlorabil za "stimulacijo" Fincev da dajo keš, bi ga že davno tožil, tako pa nula.
Je pa škoda, da so sojenje Jurčkovi liniji premaknili v prihodnost, postalo bi jasneje, zakaj afere levaki niso pograbili in že davno potunkali Jajota.
mailer ::
Walter Wolf je zatrdil, da ima "kup dokumentov", s katerimi bo dokazal svojo nedolžnost v zadevi Patria. Napovedal pa je tudi protiudarec in pojasnil, da naslednji mesec pridejo k njemu odvetniki in novinarji Reutersa, ki jim bo "do zadnjih podrobnosti razkril zelo umazano zgodbo". "Povem vam, da bodo nekateri še trepetali," je povedal v intervjuju za Večer.Vsi imajo neke dokumente, ki jih nočejo pokazat. Jaz mam tud miljone ood posteljo pa se vozim z biciklom.
"Sistemska tehnika že leta krši embargo"
Na vprašanje, ali bo zadeva kakorkoli vplivala na potek afere Patria, je odgovoril, da "Sistemska tehnika že leta in leta krši mednarodni embargo in pošilja prek Turčije v Iran komponente za orožje". Poudaril je, da gre Američanom to "močno v nos", Izraelcem pa še dosti bolj, in zatrdil, da vse lahko dokaže z dokumenti.
"Imam ime voznika, ki so ga pozneje vrgli iz Sistemske tehnike. Ta možak je iz Raven na Koroškem peljal svoj tovor v Avstrijo prek Madžarske. Prek Madžarske! Veste, kakšen ovinek je to, od Raven do Avstrije je vsega nekaj kilometrov. Pa so ta avto ustavili in našli tovor komponent za orožje, ki naj bi šel v Iran, a so zadevo pometli pod preprogo. Toda Steyr, ki je v lasti ameriškega General Dynamicsa, je pet dni zatem izstopil iz Sistemske tehnike. In od takrat ne želijo več imeti opravka z njo," je za Večer še povedal Wolf.
V ozadju Kučan, Zemljarič in Stanovnik
Sicer pa je ocenil, da so v ozadju afere Patria člani nekdanje komunistične strukture, med temi nekdanji predsednik republike Milan Kučan, Janez Zemljarič in predsednik Združenja zveze borcev za vrednote NOB Janez Stanovnik. "Ta mreža še zmeraj drži roko nad celotno državo," je prepričan Wolf.
PaX_MaN ::
Ta možak je iz Raven na Koroškem peljal svoj tovor v Avstrijo prek Madžarske. Prek Madžarske!
[...]
Pa so ta avto ustavili in našli tovor komponent za orožje, ki naj bi šel v Iran, a so zadevo pometli pod preprogo.
O, tut Madžarska se ni mogla upret Kučanovemu klanu.
Ahaaaaaa, zato Orban dela resurekcijo Juge - vse je jasno!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
enadvatri ::
Alexius Heristalski je izjavil:
V arhivu RTVSLO:
Glede Zagožna se je že na začetku grdo zlagal, da so samo uporabljali njegovo ime. Priznali so obtoženi v tujini, da so se z Zagožnom sestali v Ljubljani. Priznali so tudi dogovor! Potem pa je JJ samo rekel, da četudi bi to bilo res, ni imel Zagožen nič z njim, s stranko in vlado.
Sodišče bi se zmotilo, če bi uporabilo moj posnetek, kako se dogovarjam z redarjem o uničenju kazni za napačno parkiranje in bi mi s tem želelo dokazati, da sem podkupil Papeža.
JJ je jih želi izročiti, ker naj bi bili nezakonito pridobljeni (o tem naj odloča sodišče). Torej se teh DOKAZOV BOJI.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enadvatri ()
Ta človek, Walter Wolf, je še večji psihopat od JJ in težek kriminalec. To kar sam priznava:
To je dovolj, da ga obtožijo kaznivega dejanja v Kanadi!
Vir: Delo
Kot zatrjuje ima tudi fond v višini milijona evrov in če bi ga kdo umoril, ima tudi spisek desetih ljudi, na katere bo v primeru njegove smrti razpisana nagrada po sto tisoč evrov na vsakega.
To je dovolj, da ga obtožijo kaznivega dejanja v Kanadi!
Vir: Delo
Walter Wolf je lep primerek tega, kako se človeku na stara leta začnejo kisat možgani...
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
...dokazi pa kar hodijo...:
Dokazi z računalnika
Dokaz o razdelitvi podkupnine med obsojene in stranko SDS
Dva dni po sestanku na HSE, 3. 9. 2005, je bilo ob 16.48 na računalniku Ivana Črnkoviča ustvarjeno Outlook opravilo z naslovom ,,SABLONA JZ TK" s spremljajočim komentarjem. Ta zapis je na Črnkovičevem računalniku dodan tudi k stiku za Jožeta Zagožna in Toneta Krkoviča:
JZ+TK+IC+STRANKA
Po racunu
Profit se deli
VSE stroske, plus 5% PROFITA ROTIS POTEM PA NA 4 ENAKE DELE
PO RACUNU
Dokazi z računalnika
Dokaz o razdelitvi podkupnine med obsojene in stranko SDS
Dva dni po sestanku na HSE, 3. 9. 2005, je bilo ob 16.48 na računalniku Ivana Črnkoviča ustvarjeno Outlook opravilo z naslovom ,,SABLONA JZ TK" s spremljajočim komentarjem. Ta zapis je na Črnkovičevem računalniku dodan tudi k stiku za Jožeta Zagožna in Toneta Krkoviča:
JZ+TK+IC+STRANKA
Po racunu
Profit se deli
VSE stroske, plus 5% PROFITA ROTIS POTEM PA NA 4 ENAKE DELE
PO RACUNU
...pa še...:
Janševa skrivnostna pot na Finsko
V času pogajanj o podkupnini je Janša odpotoval na delovni obisk na Finsko. A dokumentacija o pripravah na ta obisk v kabinetu ne obstaja.
Ključna v aferi Patria je bila druga polovica leta 2006, ko so se zgostila pogajanja o podkupnini in okrepili pritiski na Patrio po predčasnem izplačilu podkupnine. Že julija 2006 denimo Zagožen od Patrie večkrat zahteva 30-odstotno predplačilo provizije in pisno dokazilo. 26. julija se v Mariboru sreča z Riedlom in Wolfom, o čemer Riedel poroča na Finsko: Zdi se, da je zadeva v zvezi s 30 % vnaprej plačane provizije zelo pomembna za organizacijo, ki stoji za dr. Zagožnom. Nato se 17. avgusta začno končna pogajanja o višini provizije, 18. avgusta Patria tudi spremeni svetovalne pogodbe in 24. avgusta je v Zagožnovem rokovniku zabeležen sestanek z Janšo. Tedaj se Zagožen, sodeč po rokovniku, ponovno sreča z Wolfom, Riedel pa o sestanku spet poroča na Finsko: Politični vodje hočejo videti podpisano pogodbo do 10. 11. Poleg tega je dr. Z (v imenu njegovega šefa) vprašal WW za točno vsoto od katere bodo obračunani procenti. Ves ta čas se Patria tudi želi srečati s predsednikom vlade in dobiti potrdilo, ali so informacije, ki jih prejemajo, verodostojne.
Janša sicer prek Zagožna ves čas odgovarja, da se ne želi srečati z nikomer iz Patrie, je pa vendarle zanimivo, da v teh ključnih, najbolj napetih trenutkih, 22. novembra 2006, odpotuje na Finsko, na "delovni obisk" k predsedniku finske vlade Mattiju Vanhanenu. Tak bilateralni obisk ni nenavaden le zato, ker se je lahko Janša z Vanhanenom v času finskega predsedovanja EU srečal na vsakem koraku. Ampak tudi zato, ker ni jasno, kaj tako pomembnega se je Janša s finskim predsednikom vlade pogovarjal. Sodeč po programu obiska je Janša šel na Finsko predvsem na kosilo, saj je uradni program trajal okrog dve uri in pol, od 11.30 do 13.30, Vanhanen in Janša pa sta poudarila pomen pravočasnega zagona schengenskega informacijskega sistema za Slovenijo, ki je v ta projekt po njegovih besedah vložila veliko truda in stroškov.
Janševa skrivnostna pot na Finsko
V času pogajanj o podkupnini je Janša odpotoval na delovni obisk na Finsko. A dokumentacija o pripravah na ta obisk v kabinetu ne obstaja.
Ključna v aferi Patria je bila druga polovica leta 2006, ko so se zgostila pogajanja o podkupnini in okrepili pritiski na Patrio po predčasnem izplačilu podkupnine. Že julija 2006 denimo Zagožen od Patrie večkrat zahteva 30-odstotno predplačilo provizije in pisno dokazilo. 26. julija se v Mariboru sreča z Riedlom in Wolfom, o čemer Riedel poroča na Finsko: Zdi se, da je zadeva v zvezi s 30 % vnaprej plačane provizije zelo pomembna za organizacijo, ki stoji za dr. Zagožnom. Nato se 17. avgusta začno končna pogajanja o višini provizije, 18. avgusta Patria tudi spremeni svetovalne pogodbe in 24. avgusta je v Zagožnovem rokovniku zabeležen sestanek z Janšo. Tedaj se Zagožen, sodeč po rokovniku, ponovno sreča z Wolfom, Riedel pa o sestanku spet poroča na Finsko: Politični vodje hočejo videti podpisano pogodbo do 10. 11. Poleg tega je dr. Z (v imenu njegovega šefa) vprašal WW za točno vsoto od katere bodo obračunani procenti. Ves ta čas se Patria tudi želi srečati s predsednikom vlade in dobiti potrdilo, ali so informacije, ki jih prejemajo, verodostojne.
Janša sicer prek Zagožna ves čas odgovarja, da se ne želi srečati z nikomer iz Patrie, je pa vendarle zanimivo, da v teh ključnih, najbolj napetih trenutkih, 22. novembra 2006, odpotuje na Finsko, na "delovni obisk" k predsedniku finske vlade Mattiju Vanhanenu. Tak bilateralni obisk ni nenavaden le zato, ker se je lahko Janša z Vanhanenom v času finskega predsedovanja EU srečal na vsakem koraku. Ampak tudi zato, ker ni jasno, kaj tako pomembnega se je Janša s finskim predsednikom vlade pogovarjal. Sodeč po programu obiska je Janša šel na Finsko predvsem na kosilo, saj je uradni program trajal okrog dve uri in pol, od 11.30 do 13.30, Vanhanen in Janša pa sta poudarila pomen pravočasnega zagona schengenskega informacijskega sistema za Slovenijo, ki je v ta projekt po njegovih besedah vložila veliko truda in stroškov.
Provizija je strošek za tistega, ki jo da. Lahko je tudi legalna, odvisno od okoliščin posla.
Če so talali dobiček, je pa še toliko bolj sumljivo z vidika prikrivanja.
Če so talali dobiček, je pa še toliko bolj sumljivo z vidika prikrivanja.
JJ je jih želi izročiti, ker naj bi bili nezakonito pridobljeni (o tem naj odloča sodišče). Torej se teh DOKAZOV BOJI.
Ni nujno, da se boji samih dokazov, lahko se boji pristranskega sodišča.
Dve šivanki...
jype ::
Double_J> Ni nujno, da se boji samih dokazov, lahko se boji pristranskega sodišča.
Ampak v tem primeru mu izločanje dokazov v ničemer ne bi pomagalo, tako da očitno to ne more biti razlog za takšno postopanje.
Ampak v tem primeru mu izločanje dokazov v ničemer ne bi pomagalo, tako da očitno to ne more biti razlog za takšno postopanje.
IQ42 ::
Kaj Wolf bluzi. Vse to je bilo v cajtengih.
Tisti kamion ST za Iran so na Madžarskem zasegli še pred vstopom RS v Schengen, mislim da celo pred vstopom v NATO.
To so bili veliki posli in zaradi vstopa v NATO je marsikatera slovenska firma skoraj propladla.
To vsekakor velja tudi za Fotono, ki je Iranu dobavljala fire control sisteme za ruske tanke, kar je do tedaj eno nauspešnejših in tehnološko najnaprednejših slovenskih firm spravilo na rob stečaja.
Naj Wolf zdaj ne dela iz tega senzacije. Vse to je staro in znano.
Tisti kamion ST za Iran so na Madžarskem zasegli še pred vstopom RS v Schengen, mislim da celo pred vstopom v NATO.
To so bili veliki posli in zaradi vstopa v NATO je marsikatera slovenska firma skoraj propladla.
To vsekakor velja tudi za Fotono, ki je Iranu dobavljala fire control sisteme za ruske tanke, kar je do tedaj eno nauspešnejših in tehnološko najnaprednejših slovenskih firm spravilo na rob stečaja.
Naj Wolf zdaj ne dela iz tega senzacije. Vse to je staro in znano.