Forum » Loža » Patria naj bi podkupila premiera Janšo
Patria naj bi podkupila premiera Janšo
Temo vidijo: vsi
PaX_MaN ::
Oglasil je je tudi murgelski palček...
Ljudstvo ga srčno želi za predsednika desusa, on pa pravi, da se s stranko desus nikoli ni in ne bo ukvarjal...
Če jaz prav berem, piše, da se je
[...] s Kučanom [...], potem ko je vodja poslanske skupine Joško Godec dejal, da ima Erjavec vso podporo stranke in da je iz nečlanskih vrst dobil klic, ki je za predsednika stranke predlagal Milana Kučana, pogovarjala Nina Mrzlikar, novinarka TV Slovenija.
Če ti kaj ni všeč z novinarkinim delom, se obrni sem.
poweroff ::
Zanimivo. Kaj točno ima odstop Erjavca zveze s podkupovanjem Patrije?
Moderatorji?
Moderatorji?
sudo poweroff
luli ::
En vic na politično dogajanje : Veste zakaj ima Golobić rumeno-oranžne lase? Ker si gate slači čez glavo!
Pa nazaj k ne-temi.
Odg : Kaj točno ima tema z realnostjo? A trdiš, da je Patria pudkupila Janšo, ali pa boš samo malo "nabacival". Te je dovolj v FDV-jevskih hlačah g. prof. dr. fdv-jevec...
Pa nazaj k ne-temi.
Kaj točno ima odstop Erjavca zveze s podkupovanjem Patrije?
Odg : Kaj točno ima tema z realnostjo? A trdiš, da je Patria pudkupila Janšo, ali pa boš samo malo "nabacival". Te je dovolj v FDV-jevskih hlačah g. prof. dr. fdv-jevec...
A trdiš, da je Patria pudkupila Janšo, ali pa boš samo malo "nabacival". Te je dovolj v FDV-jevskih hlačah g. prof. dr. fdv-jevec...
Sem že večkrat povedal, pa bom še enkrat - upam da zadnjič - vsakdo je nedolžen, dokler mu krivde ne dokaže sodišče.
To pa ne pomeni, da se ne sme preiskovat. Politike se VEDNO sme in je celo zelo potrebno, da se jih preiskuje.
sudo poweroff
Thomas ::
Politike se VEDNO sme in je celo zelo potrebno, da se jih preiskuje.
Kaj pa preiskovalce in novinarje? A teh pa ne?
Jaz mislim, da če izvajajo preiskovalci nek stalni pressing na politike, potem jim to daje politično moč in so politiki.
Neizvoljeni politiki z neomejenim mandatom.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Kaj pa preiskovalce in novinarje? A teh pa ne?
Itak da ja.
Jaz mislim, da če izvajajo preiskovalci nek stalni pressing na politike, potem jim to daje politično moč in so politiki.
Neizvoljeni politiki z neomejenim mandatom.
Seveda to velja samo v družbi, kjer je vse politika. Celo posiljevanje lastne hčere (primer Rakuša) je politično delovanje.
Taka družba je bolana do skrajnosti.
P. S. Kaj pa volilci? Ti imajo šele politično moč. Bomo torej uvedli totalitarizem, zato, da bomo kontrolirali neizvoljene volilce z neomejenim mandatom volit?
Malo premalo si pomislil, preden si bleknil, kaj?
sudo poweroff
Thomas ::
Volilci imajo kot posamezniki zelo majhno politično moč.
Jaz seveda premislim, preden bleknem. Bolj je hudič s tabo, ki tudi če premisliš, ponavadi blekneš traparijo. Kot je bila una zgoraj.
Jaz seveda premislim, preden bleknem. Bolj je hudič s tabo, ki tudi če premisliš, ponavadi blekneš traparijo. Kot je bila una zgoraj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Problem je, če se ukinja svoboda govora. Da se proti politikom in o politikih ne sme javno govoriti in pisati, saj naj bi šlo pri teh govorcih in piscih za "politike" z neomejenim mandatom.
Skrajno nedemokratično.
Skrajno nedemokratično.
sudo poweroff
borchi ::
> Volilci imajo kot posamezniki zelo majhno politično moč.
a če se volilci združijo, pol so pa že nevarni in "rušijo" državo?
(slaba novica za janšo. thomas bo zahteval, da uporabijo prave kar prave topove na njegovih združenih rušilnih pouličnih neopomladnikih...)
a če se volilci združijo, pol so pa že nevarni in "rušijo" državo?
(slaba novica za janšo. thomas bo zahteval, da uporabijo prave kar prave topove na njegovih združenih rušilnih pouličnih neopomladnikih...)
l'jga
tsh2 ::
Zanimivo. Kaj točno ima odstop Erjavca zveze s podkupovanjem Patrije?
Moderatorji?
komunajzarje.
Double_J ::
Celo posiljevanje lastne hčere (primer Rakuša) je politično delovanje.
Ali ima lahko naša družba moralni kompas, če se pošiljanje sorodnikov v jame, ni kaznovalo. Rakuša normalno, da je potem zbegan.
Dve šivanki...
Ali ima lahko naša družba moralni kompas, če se pošiljanje sorodnikov v jame, ni kaznovalo. Rakuša normalno, da je potem zbegan.
Čakaj malo - kaj imaš bit za zbegan pri posiljevanju in utopitvi?
Normalnemu človeku so stvari jasne - to ne NE počne.
Poleg tega on trdi, da so mu vse podtaknili (očitno celo njegovo DNK v hčero) ker da je raziskoval povojne poboje.
Tako kot so politiku X podtaknili afero Y, ker je pač iz stranke Z.
Menda.
sudo poweroff
A da je v tem smislu mislil? No ja, jaz sem mu očitno našel še drugačen izgovor.
Se strinjam, da so tej izgovori nesmiselni. Imel je pač lepo hčerko.
Se strinjam, da so tej izgovori nesmiselni. Imel je pač lepo hčerko.
Dve šivanki...
Ja sej vem no. Samo sem razmišljal...
Naprimer, da se rodiš kot rezultat posilstva. Potem lahko greš čestitat očetu, ker je bil tako vztrajen pri želji po otrocih, mami pa lahko rečeš, nisi me hotela imeti.
Hecno a?
Naprimer, da se rodiš kot rezultat posilstva. Potem lahko greš čestitat očetu, ker je bil tako vztrajen pri želji po otrocih, mami pa lahko rečeš, nisi me hotela imeti.
Hecno a?
Dve šivanki...
včasih so žrtve zaslužile svojo kazen, včasih pa ne. kadar so vmes komunajzarji mora človek o tem resno dvomiti, ker so s povojnimi poboji itd pokazali, da ne sodijo pravično, ampak po politični pripadnosti.
donfilipo ::
Tukaj niste resni. Človek pogleda, če je kakšen od velikih lopovov že zrel za odstrel, vi pa se kregate kot da bo državljanska vojna
Povsem nekonstruktivno. Namesto da bi lepo argumentirano človeka takole po forumu obsodili, zbrali 16,22EUR in evo pa še brez DDV je
Če malce resneje vprašam, morda je tukaj res kdo objektiven razgledan vedež, kaj za vraga zdaj koalicijo dejansko moti Erjavec?????
Povsem nekonstruktivno. Namesto da bi lepo argumentirano človeka takole po forumu obsodili, zbrali 16,22EUR in evo pa še brez DDV je
Če malce resneje vprašam, morda je tukaj res kdo objektiven razgledan vedež, kaj za vraga zdaj koalicijo dejansko moti Erjavec?????
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
Tole je res nekako logično. Ni mi pa jasno kdo za vraga je Žnidaršič, da lahko zruši ministra, rahlo zamaje koalicijo, morda celo približa dokončno demos SDS in levi trojček s tem naredi dokončno desnega? oranžnega? neuporabnega? versace-modnega bežečega pred razjarjenimi upokojenci in delavci Well let me see, če internet kaj pomaga. Who the fuck is Žindaršič in ali je v žlahti z Jonasom:)
Ali pa minister Erjavec, kot večina drugih, po splošni vednosti dela rahlo na brzino, površno in 300 pogodb na dan in je le treba da se nekomu zameri, pa puf????
Ali pa minister Erjavec, kot večina drugih, po splošni vednosti dela rahlo na brzino, površno in 300 pogodb na dan in je le treba da se nekomu zameri, pa puf????
Takole na brzino moram priznati, mi tale Žnidaršič zgleda bolj demokratski, 'ljudi smo dogovoričemo se', Erjavec pa je malce avtoritaren in izgleda res nagnjen k doktrini pragmatične laži. Celo učke ima podobne kot fantje iz brazilije Ubogi upokojenci.
Ampak hec je pa vseeno:
ali lahko zdaj nekdo zahteva da čez 3 mesece leti še Pahor, če se ne bo ločevalo smeti, ali je dovolj da smeti stresamo direkt pred parlament, važno da se uredi in pripravi nekaj papirjev??? ki bodo v glavnem smetili po parlamentu?
Ampak hec je pa vseeno:
ali lahko zdaj nekdo zahteva da čez 3 mesece leti še Pahor, če se ne bo ločevalo smeti, ali je dovolj da smeti stresamo direkt pred parlament, važno da se uredi in pripravi nekaj papirjev??? ki bodo v glavnem smetili po parlamentu?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
ali lahko zdaj nekdo zahteva da čez 3 mesece leti še Pahor
Zahteva lahko, vprašanje pa je ali bo za njega veljal isti vatel?
Drugače pa kot pravijo "komunajzarji" revolucija vse oprošča. Se pravi, da če pride v dovolj velikem število do nje ti je dovoljeno ftrgat tudi Pahorjevo glavo in jo vrečt nekam v jamo.
No vsaj tako bi jih lahko razumel, ko zagovarjajo revolucijo.
Revolucija, ki so jo pripravili komunisti, je neorganiziran kriminal prve stopnje:) Ko vzpostavijo oblast postane kriminal organiziran:) In ko se lotijo izboljšav, je pač treba vpeljati še tržno gospodarstvo in demokracijo:) Ne bi pa rekel, da so za ves zločinski žar odgovorni zgolj komunisti. Nekaj bi veljalo pripisati tudi precej labavim balkanskim kapitalistom in kraljem:) In če imaš krog, ko je nekdanji komunist zdaj balkanski kapitalist, bi nemara veljalo poklicati kakega izganjalca hudiča
TESKAn ::
Kaj moti? Ves čas jamra, ves čas grozi z izstopom iz koalicije, če _njemu_ kaj ni prav. Hkrati je pa po volitvah pokazal, da bi raje bil z Janšo in je v tej koaliciji "po sili razmer", z drugimi besedami, če bi bil desus v opoziciji, bi Erjavec je*** je**, ker ni bil izvoljen, v opoziciji bi ga pa Janez preglasil. Zakaj pa mislite, da je tak kraval zagnal, ko se je pokazala možnost, da ga odstavijo? Konec ministrske plače, konec možnosti delanja uslug z raznimi pozicijami.
žnidaršičevo maščevanje, to je vidno od daleč.
Poslanec, ki lahko Pahorju zagotovi dva glasova, ima večjo "politično moč", kot minister, ki mu lahko zagotovi pet glasov? Ne se zafrkavat. Če Erjavec ne bi postal trn v peti Pahorju, s svojimi konstantnimi grožnjami z odhodom desusa iz koalicije in vpletenostjo v afere, skratka, če bi bil v dobrih odnosih s Pahorjem, potem noben Žnidaršič ne bi prepričal Pahorja, da naj zamenja pet glasov z dvema. Ste hecni nekateri, ko pripisujete skoraj nadnaravno moč palčkom iz Murgelj in Žnidaršičem z dolenjske.
Who the fuck is Žindaršič in ali je v žlahti z Jonasom:)
Ni v žlahti z Jonasom, je pa to "tardeč" poslanec, ki mu je uspelo konstantno izboljševat rezultat na volitvah v Trebnjem.
No vsaj tako bi jih lahko razumel, ko zagovarjajo revolucijo.
Kdo zagovarja revolucijo? Mene se tu v političnih debatah konstantno šteje med "tardeče" oziroma se me daje na "levo", pa je zadnje, kar si želim, revolucija. Nasprotno imajo nekateri polna usta "nove republike" in "pomladanskih mitingov", zgleda, so malo bolj revolucionarni od mene, pa se jih konstantno šteje na "desno" stran.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
TESKAn : Dobro opažaš. Levo, desno, sredinsko,... to je sam larifari. Pri nas imaš samo 2 vrsti politikov. Tisti, ki so na oblasti in tisti, ki si to še želijo. Raste pa, kot bi rekel včasih Pahor 3-ja pot, ki je vsega sita.
Ampak pri nas boš težko kaj dosegel, če prej ne spucaš Javne uprave in raznoraznih političnih šol, ki jih neposredno in očitno vodi oblast.
Ampak pri nas boš težko kaj dosegel, če prej ne spucaš Javne uprave in raznoraznih političnih šol, ki jih neposredno in očitno vodi oblast.
imagodei ::
Newsflash: piše se leto 2010.
Komunajzarji, beli, črni, rdeči ipd., so strohneli okostnjaki iz preteklosti, ki pa jih nekateri doma očitno še vedno hranite pod posteljami. Poznate komad Zombie od Cranberries? Nehejte futrat svoje zombije, drugač navjo nikol crknil. Obstajajo zgolj še v vaših glavah, ostali smo se premaknili naprej.
Če ima kdo potrebo po uvajanju rdeče barve v temo, lahko tudi kak post prebarvamo vanjo...?
Komunajzarji, beli, črni, rdeči ipd., so strohneli okostnjaki iz preteklosti, ki pa jih nekateri doma očitno še vedno hranite pod posteljami. Poznate komad Zombie od Cranberries? Nehejte futrat svoje zombije, drugač navjo nikol crknil. Obstajajo zgolj še v vaših glavah, ostali smo se premaknili naprej.
Če ima kdo potrebo po uvajanju rdeče barve v temo, lahko tudi kak post prebarvamo vanjo...?
- Hoc est qui sumus -
Vajenc ::
Žnidaršič trenutno v politiki ne pomeni dosti. Tudi bogat ali drugače pomemben v civilnem življenju ni. Je pa že zelo dolgo v politiki in verjetno pozna vse tajnice in referente na ministrstvih. In če imaš informacije res ni težko najti napako ali pa lumparijo pri ministrih. Katerih koli smeri in barv!
Edit: in seveda Kahl za razliko Golobiču ne spada v levi trojček!
Edit: in seveda Kahl za razliko Golobiču ne spada v levi trojček!
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Zheegec ::
Človek se res ne more načuditi vsemu, kar pride kar lepo v časopise - klik.
Pa ne glede na to, koliko dejstev bo prišlo na dan, ki bodo nakazovala, da je posel vsaj sumljiv, še vedno se bo našlo cel kup ljudi ki imajo mentaliteto naši/vaši in bodo seveda zagovarjali "naše" in za vse krivili "vaše".
Pa ne glede na to, koliko dejstev bo prišlo na dan, ki bodo nakazovala, da je posel vsaj sumljiv, še vedno se bo našlo cel kup ljudi ki imajo mentaliteto naši/vaši in bodo seveda zagovarjali "naše" in za vse krivili "vaše".
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
mtosev ::
hehe. bo kaj ali bodo se naprej mrcvarlili okoli Janse
vidim da sta samo Štajner in Karl obtozena. nic o Jansi. ostali brez dokazov ali?
vidim da sta samo Štajner in Karl obtozena. nic o Jansi. ostali brez dokazov ali?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Daedalus ::
Jah, poleg solidne nezanesljivosti se je IMO zameril z malo preveč nastopaškim pristopom k pogajanjem, ko se je vlada formirala. Če se prav spomnim, je doživel takrat svojih 5 min slave, ko je lahko izsiljeval več, kot običajno. Zdaj pa (ko je politično precej oslabljen zaradi dreka, ki mu nonstop teče iz gat) pač med drugim dobiva račun za nazaj. Tako to funkcionira v politiki. Pa itak ga ni škoda. Človek, ki sprejme vse, sam da lahko špila ministra, pač ni varna stava.
Tukaj niste resni. Človek pogleda, če je kakšen od velikih lopovov že zrel za odstrel, vi pa se kregate kot da bo državljanska vojna
To pa itak. Blejanje via politična pripadnost je pač močnejše od kake promile al pa dve razuma. Mu veselo nasedajo celo kaki forumski znalci, he he.
A je preiskava mogoče zaključena? Brez skrbi, Janša še bo lahko naprej igral mučenika in se bal čuft
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
borchi ::
ali lahko zdaj nekdo zahteva da čez 3 mesece leti še Pahor
Zahteva lahko, vprašanje pa je ali bo za njega veljal isti vatel?
luli se tako posredno sprašuje zakaj, za vraga, za janšo ne velja isti vatel...
(ampak saj vemo. EDINO janša je izločen iz takih parabol. podvomiti v janšo je tako kot da bi zameril jezusu, ker se duhovniki včasih malo "poigrajo" z dečki...)
l'jga
Looooooka ::
Sj lahko pises in govoris o politikih...vazno, da ni preblizu resnice...pol si naj****.
Tistemu, ki verjame, da je jansa cist od kar je v politiki...bi blo pa treba odvzet volilno pravico.
Karla naj pa kr odstavijo...tko al tko je na tem ministrstvu, ker ni dobil tistega, ki ga je hotel.Zakaj hudica bi sploh hotl met ministra tam, kjer ne misli opravljati svoje dolznosti.
Da gre kot minister za okolje na TVju izjavit, kako nepomembno je sortiranje smeti...jst bi ga ze zarad tega odstavu.
Tistemu, ki verjame, da je jansa cist od kar je v politiki...bi blo pa treba odvzet volilno pravico.
Karla naj pa kr odstavijo...tko al tko je na tem ministrstvu, ker ni dobil tistega, ki ga je hotel.Zakaj hudica bi sploh hotl met ministra tam, kjer ne misli opravljati svoje dolznosti.
Da gre kot minister za okolje na TVju izjavit, kako nepomembno je sortiranje smeti...jst bi ga ze zarad tega odstavu.
ahaha :) klik.
Dvorni norček Erjavec pa se seveda "ne spomni" podrobnosti enega najbolj kontraverznih poslov v Sloveniji.
Dvorni norček Erjavec pa se seveda "ne spomni" podrobnosti enega najbolj kontraverznih poslov v Sloveniji.
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
T-h-o-r ::
kdaj bo tale desus crknil? jesus christ
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
JanK ::
No, sedaj se vidi, da se je stricek Stalin v resnici ustrasil nasih komunajzarjev in ne Tita, ki je bil prava nebogljena ovcka. Kot je sedaj ze kristalno jasno, obvladajo takorekoc pol Evrope. Pritlehno in zahrtbtno so na svojo stran pridobili Finske policaje, tozilce, medija, sedaj pa jim je uspel se veliki met: zaslepiti Avstrijskega predsednika.
Mater, cel svet se trudi uniči slovensko stranko SDS, to je zarota svetovnih preporcij!
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Balandeque ::
Tale članek pa totalno spominja na tisto, kar je general Rašeta bral leta '91 po TV. Manjka samo omemba tekovin in bratstva i jedinstva...
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
djordjevic ::
In kajpak dela po navodilih murglskega palčka. Ja, udbomafija ima dolge lovke ...
No grave is deep enough to keep us in chains.
Icematxyz ::
Odlikovanje je Dragu Kosu podelila avstrijska ministrica za notranje zadeve Maria Fekter, sicer članica Avstrijske ljudske stranke.
Kos je priznanje prejel z rok desnice?
Vir
Torej če prav razumem je Republika Avstrija Dragu Kosu podelila zlati častni red za zasluge pri preprečevanju korupcije v Avstriji in v širšem mednarodnem prostoru. Tako levica kot desnica? Sicer si to verjetno zasluži posebno temo. Ampak ker sem tako vedel kje bom našel razpravo o tem. Sem napisal kar sem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
sej avtrijci nimajo pojma, kaj se dogaja pri nas. saj še večina slovencev ne ve. zato pa imamo tako vlado.
Priznanja niso vredna NIČ! Če recimo pogledamo dobitnike Nobelovih nagrad za mir, ali pa recimo Prešernovih, navsezadnje tudi plaket Republike Slovenije vidimo, da so te zadeve ena velika farsa, ki si jih medsebojno podeljujejo politične elite.
Vsem je jasno, kakšne so bile Kosove metode dela v policiji.
Tukaj imate sklep vrhovnega sodišča
http://www.rtvslo.si/slovenija/vrhovno-...
In seveda očiten primer korupcije. Tistemu, ki je kršil zakone se ne zgodi nič, še več ustanovi se posebna služba, kjer lepo "deluje" dalje s svojim načinom dela.
Jaz na Kosa ne gledam kot na protikurupcijsko komisijo ampak kot pokazatelj korupcije v Sloveniji.
P.S. : Mi lahko nekdo razloži, da njegovo sodbo, da Križaničevo dejanje je korupcija, ni pa kaznivo dejanje?
Vsem je jasno, kakšne so bile Kosove metode dela v policiji.
Tukaj imate sklep vrhovnega sodišča
http://www.rtvslo.si/slovenija/vrhovno-...
In seveda očiten primer korupcije. Tistemu, ki je kršil zakone se ne zgodi nič, še več ustanovi se posebna služba, kjer lepo "deluje" dalje s svojim načinom dela.
Jaz na Kosa ne gledam kot na protikurupcijsko komisijo ampak kot pokazatelj korupcije v Sloveniji.
P.S. : Mi lahko nekdo razloži, da njegovo sodbo, da Križaničevo dejanje je korupcija, ni pa kaznivo dejanje?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: luli ()
Se obeta nova preiskovalna komisija: http://24ur.com/novice/slovenija/od-kod...
sudo poweroff
Financiranje jih tako zanima samo zato, ker jih moti sama vsebina.
Bedniki.
Bedniki.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Daedalus ::
Sej to je normalno. Če ne bi bilo, bi tudi desnico moglo zanimati, kaj je s tem, ane?
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Normalno ja, če imaš težave s tem da te nekdo kritizira.
Če pa nimaš... potem ne boš nič bolj vestno pregledoval kritikov.
Če pa nimaš... potem ne boš nič bolj vestno pregledoval kritikov.
Dve šivanki...
Ne, problem je v tem, da desnice zadeva "NE ZANIMA", ker jim je bila vsebina všeč.
sudo poweroff