» »

Patria naj bi podkupila premiera Janšo

Patria naj bi podkupila premiera Janšo

Temo vidijo: vsi
««
24 / 139
»»

djordjevic ::

Zdaj ne vem, če imate vsi selektiven spomin, ampak tisti časniki niso bili č od časnikov. Anonimni pisci, pardon, pisci s psevdonimi, včasih identična stališča s tistimi, izraženimi v sporočilih za javnost na spletni strani SDS, za brezplačnik sumljivo malo oglasov in še tisti, ki so bili, so bili od večjih državnih firm ... Mislim, dajmo se ne sprenevedat. To niso bili brezplačniki, to je bila (povsem možno) iz davkoplačevalskega denarja financirana predvolilna kampanja desnice. No, dopuščam možnost, da je prišel denarni tok od kod drugod ... >:D
No grave is deep enough to keep us in chains.

Double_J ::

Iz Patrij je šlo.

Minister Pogačnik pa mora odstopiti.

Sedaj ste na tekočem.
Dve šivanki...

Daedalus ::

Normalno ja, če imaš težave s tem da te nekdo kritizira.

Sploh ne. Normalno je, da te zanima kaj je s tem. Namreč z brezplačniki z od daleč sumljivim poslovnim modelom, ki se pojavijo ne dolgo pred volitvami, ugasnejo takoj po volitvah, vsebina je pa totalno biased, pro(takrat)vladna. Da bombončkov v obliki neobstoječih piscev člankov niti ne omenjam. Bi blo za pogledat.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

ivanuscha ::

Nič drugega kot preusmerjanje pozornosti od velikih aktualnih problemov. Če jih tako motijo tisti brezplačniki, potem naj tudi svoja levičarka trobila ukinejo - hint: Dobro jutro. Probleme vidijo samo tam kjer jih morajo. Pa lep pasji pozdrav!

Daedalus ::

U lej, sosedov Reks se je naučil pisat. Čuda božja, ni kaj:))
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Mr.B ::

Najprej je bilo Korupcija ni kaznivo dejanje, potem je prišlo kot naročeno psi raztrgali, ups, sedaj hitro preusmeriti pozornost častnik...

Ej a ste kje brali , kako boste preživeli do poletja, a boste imeli za kruh... Boli me k, če je pokazala modrc :-)
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

luli ::

Ne, problem je v tem, da desnice zadeva "NE ZANIMA", ker jim je bila vsebina všeč.

Se FDV-jevci organizirate? Ste odpasali opasače?

Icematxyz ::

Priznanja že ne rabijo imeti neke teže to se strinjam. Ampak priznanje je podelila levica + desnica? Očita pa se javno da je slovenska levica vse to sproducirala.

Ne bom trdil da ni. Nimam dovolj informacij. Ampak tako na prvi pogled pa ne morem reči da je. Če je priznanje prišlo na končni točki z rok desnice?

Zgodovina sprememb…

Ma fantje, danes imamo semaforje, samo ne vidim koliko semaforjev bo potrebno pred palačo postaviti, morda pa bo izgovor, da je nekdo barvno slep, pa vidi rdečo kot zeleno...

poweroff ::

Predlagatelji (ZARES) so sicer zapisali, da je namen komisije:

* ugotoviti ali in zakaj so posamezni nosilci javnih funkcij dopustili domnevno nespoštovanje oziroma izigravanje določil medijske, volilne in zakonodaje o političnih strankah, saj obstajajo indici, da so bili brezplačniki izdani z namenom vplivati na volitve poslancev v državni zbor leta 2008 in sicer v korist političnih strank takratne vladajoče koalicije oziroma, da gre za prikrito (pred)volilno kampanjo;

Tole se mi zdi rahlo patetično oz. lov na čarovnice.

OK, če je šlo za izigravanje volilne zakonodaje, zadevo še nekako razumem (vendar pa: gospodje: imeli ste jo možnost spremeniti), ampak a hočejo golobičevi Zaresovci povedati, da novinarji ne smejo izražati svojih mnenj in stališč, s katerimi bi lahko vplivali na volivce?

Fantje, a se hecate?

P. S. Slovenski desničarji ste sicer skrajno gnili, da tega niste sami opazili. Da vas mora tako rekoč "komunist" opozoriti na to, da se tukaj nekdo pravzaprav zavzema za omejevanje svobode govora...
sudo poweroff

Daj daj Mathai. Tak korajžno pa kar brez opasača?

Vsi sumimo, da sta častnika prišla iz Janševih krogov. Prav tako vsi sumimo, da "levica" danes ji lahko rečemo tudi "ljubitelji živali" pomagajo na enak način pri
- MLADINA
- DOBRO JUTRO
- DNEVNIK
- DNEVNIK
- PA ŠE PAR ŽENSKIH REVIJ

šli ste tako daleč, da ste imenovali Slovenke leta, Slovence leta, ter držali goflje, ko vam je bilo tako ukazano. Cenzura medijev posebej ob tej aferi je več kot očitna in jasna.

Novinarji bodo ostali navadne ovce, časopisi pa bodo počasi propadli. Takrat jim peticije ne bodo več nič pomagale. Samo spomni se tistih podpisov, ko so "novinarji" Cicibana pisali, da jim vlada ne dovoli objaviti svojega mnenja.

T-h-o-r ::

lol, vsi se na ubogo mladino spravljate
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Ste? Očitno tudi mene prištevaš med tim. "levičarje"?
sudo poweroff

Da prištevam te med "slovenske levičarje". Te ta izraz žalosti?

Drugače pa moram nekaj povedati "samoklicanemu borcu proti cenzuri"
Požar je za slovensko demokracijo naredil več kot vsi kvazi inštituti skupaj. Oz nekaterim bolj jasno povedano : V hlačah ga je več kot vas z opasačem vred.

borchi ::

Tole se mi zdi rahlo patetično oz. lov na čarovnice.

jaz sem tudi bil mnenja, da se financiranje brezplačnikov naj razišče šele potem, ko/če se ugotovi, da so bili del predvolilne kampanje kakšne stranke.

ampak kako boš ugotovil ali je neka stranka tudi tako vodila predvolino kampanjo, če ne veš ali jo je tudi financirala?

laho jaz miniram sds tako, da anonimno organiziram neko predvolilno akcijo za sds mimo sds-ovega transakcijskega računa? sds-u bi moralo biti v interesu, da se razkrije kdo je izdajal brezplačnike. ker lahko bi jih izdajal murgelski palček, da bi jim miniral kampanjo. pa jih očitno to sploh ne zanima. kar je vsaj čudno, če ne že zgovorno...
l'jga

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borchi ()

laho jaz miniram sds tako, da anonimno organiziram neko predvolilno akcijo za sds mimo sds-ovega transakcijskega računa?

Saj celo nevede sodeluješ v njej. Akcija se imenuje Patria. V njej pa sodelujete kvazi strokovnjaki, vsak za svoje področje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: luli ()

to sem jaz že zdavnaj povedal, da patrija ni škodila sds-u. prej nasprotno. verujoči, ob takih situacijah napada na lik in delo, še bolj goreče verujejo.
l'jga

Saj sem napisal, da sodeluješ v kampaniji. Takoj preštet članke, kjer ste delali reklamo, pa to pripisat SDS. Kaj si pa misli Janša, da boste zastonj delali reklamo?

thramos ::

Sej volitev ne odločajo "verujoči" ampak "cincajoči".

luli je izjavil:

Da prištevam te med "slovenske levičarje". Te ta izraz žalosti?

Ne, prej zabava, saj se bolj ne bi mogel motiti. :D

Je pa res, da desničar tudi nisem, torej je po tvoje normalno, da sem levičar. Pač, način tvojega omejenega razmišljanja.

luli je izjavil:

Drugače pa moram nekaj povedati "samoklicanemu borcu proti cenzuri"
Požar je za slovensko demokracijo naredil več kot vsi kvazi inštituti skupaj. Oz nekaterim bolj jasno povedano : V hlačah ga je več kot vas z opasačem vred.

Brez skrbi, jaz se nisem nič samooklical. Vse kar je je zgolj to, da sem na svojem blogu napisal nekaj prispevkov na to temo, potem pa so mediji začeli to povzemati.

Klicali so me tudi organizatorji "kampanje proti cenzuri", če bi aktivno sodeloval (celo kot prvopodpisani pod peticijo), vendar sem sodelovanje zavrnil, prav tako sem zavrnil dajanje izjav za nekatere medije (ne, Požar ni med njimi).

Tako da brez skrbi, če se kdo čuti bolj poklicanega za boj proti cenzuri, naj kar izvoli... 8-)

Kar se pa Požarja tiče ima pa o njem svoje mnenje. Ni težko pritegniti pozornosti z vulgarnostjo. Težje jo je s kvaliteto. ;)
sudo poweroff

Vanich ::

Mogoče sem zgrešil, samo ne vidim da kdo dokumentira tale izredno zanimivi šopek originalnih dokumentov, ki v popolnosti potunka Janšo in pa še komplet vse njegove pajdaše?

Vanich je izjavil:

Mogoče sem zgrešil, samo ne vidim da kdo dokumentira tale izredno zanimivi šopek originalnih dokumentov, ki v popolnosti potunka Janšo in pa še komplet vse njegove pajdaše?

Levico bodo pomedli iz političnega prizorišča BullMastiffi in pa Ultra, desnico pa Patria.
Bomo v Sloveniji ostali brez dveh največjih strank?
Se nam obeta kakšna nova (boljša?) alternativa v slovenskem političnem prostoru?
Smo v totalnem dreku?
What?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

Kar se pa Požarja tiče ima pa o njem svoje mnenje. Ni težko pritegniti pozornosti z vulgarnostjo. Težje jo je s kvaliteto.

Lahko imaš, lahko to tudi napišeš in prav je tako.

Prav tako imam jaz mnenje o tem, zakaj se nisi priključil "kampanji proti cenzuri".
Težko je v FDV-jevskem gnezdu misliti drugače. Navsezadnje služba nikjer več ni garantirana. Dosti ministrov izhaja ali je neposredno povezana s to ustanovo. No navsezadnje, zato pa smo kjer smo!

Matthai, malo se odmakni od globine svobode govora, ter si zamisli, kako funkcionirajo današnji mediji. Mediji, sploh pa SI, nikakor niso neodvisni, ampak so vodeni z ljudmi s političnih ozadij. Že dejstvo ti je direktno v glavo, da ne smeš kao biti v politični stranki, da prevzameš neko delovno mesto, ups , danes izstopim iz stranke, in prevzamem mesto, in sem politično nevtralen...
Zunaj poznamo državne medije, medije levih in medije desnih. Malo kdaj slišiš na temo medije republikancev, in medije Demokratov, ampak to je tako predstavljeno oddaljeno. Matthai, trdiš, da je politična resnica samo ena, in to tista ki ti jo mediji forsirajo. Zunaj je normalno da je medij označen levi, desni, od unih od tretjih, in CNN ni ravno politično nevtralni medij..
Kdo je novinar v Sloveniji ?. Novinarjev ni kaj šele da bi bili raziskovalni. Pri nas so samo še POROČEVALCI !
Ko so nastopili mediji tipa 24ur.com, so kredibilni mediji , kot takrat recimo DELO ali pa Dnevnik nacionalne, hoteli postati 24ur.com , in s tem so zgubili kredibilnost. Zgubili pa so kredibilnost, zaradi nesposobnih ljudi, ki so tudi v vladi, saj se niso zavedali, da mediji kot so 24ur.com, morajo imeti nek svoj tržni delež. Danes Slovenskega kredibilnega medija ni, so samo poročevalci, izobražene FDV-jevske bejbe, ki brskajo po internetu, ter napišejo nekaj, kar berejo ovce.
A mi lahko kdo pokaže kak medij, ki je komentiral izjavo Sindikalista gradbenih delavcev, včeraj zvečer ? Ni so samo promocije višje plače s strani sindikalistov. Toliko o kredibilnosti in sposobnosti slovenskih Novinarjev.

Pepca*Kardelj , tudi Matthai, ti lahko lepo pove, da ti lahko napiše 500 takih in podobnih mailov. V časih smo vsakega novinca v naši družbi, ko je naredil prvi MCP izpit, poslali fake mail od Bill-ija, pa smo imeli fenomenalni smeh. Če bi bili tisti maili verodostojni, in dokazljivi, za kar pa je poskrbela ravno vlada z varovanjem kraje, ups zaupnih podatkov, osebni podatkov, itd...Je pa lepo za metanje peska v uči visoko izobraženemu, telebajsku, tipa slovenska Ovca.

In da, nekdo bo in to konkretno odgovarjal ? je le pred ali po volitvah, če že ne lokalnih jeseni, ali pa po bankrotu Države.

luli je izjavil:

Prav tako imam jaz mnenje o tem, zakaj se nisi priključil "kampanji proti cenzuri".
Težko je v FDV-jevskem gnezdu misliti drugače. Navsezadnje služba nikjer več ni garantirana. Dosti ministrov izhaja ali je neposredno povezana s to ustanovo. No navsezadnje, zato pa smo kjer smo!

Brez skrbi, stvar je veliko preprostejša.

Kot prvo, mene na službo na FDV ne veže praktično nič, nisem jaz tisti, ki rabi njih, pač pa je prej obratno.

Kot drugo, iz FDV res izhaja neokusno dosti levih ministrov, vendar pa iz FDV izhaja tudi precej trdih desničarjev. Ne bom omenjal Janše, Rupla, Jerovška, itd., imamo tudi mlajše kolege, ki jih gotovo poznaš kot udarno jedro desnice, saj plodno sodelujejo v desnih medijih. Dejstvo je, da je na FDV veliko različnih pogledov.

Kar seveda ne pomeni, da ni neformalnih pritiskov in "govoric" iz ene ali druge strani, ampak tako je pač povsod in jaz se na mnenja kolegov v službi nisem nikoli dosti oziral.

Kar se pa tiče mojega nesodelovanja pri tej ali podobnih kampanjah, je pa stvar taka. Jaz pač razmišljam in tudi rad pišem. In občasno pač najdem in opišem kakšno zadevo, ki ljudi razburi.

Jim vzbudi občutek, da je treba nekaj narediti. Kar je seveda čisto prav in moj namen. Vendar moja vloga ni, da se grem neko politično akcijo ali da se včlanim v politično stranko in delujem politično.

Moja vloga je v tem, da stvari povem. Da povem kar mislim in skušam to tudi utemeljiti. Če kdo začuti, da je potem treba nekaj storiti, naj le izvoli. Ima vse možnosti, da to stori sam, ne razumem pa, zakaj bi moral to storiti jaz? Me bo kdo najel za to?

Tudi če novinar napiše članek o koruptivnem telefoniranju levega ministra, nihče ne pričakuje, da bi moral pa sedaj ta novinar vložiti kazensko ovadbo ali sprožiti peticijo za ministrov odstop. Če je kdo razburjen zaradi takšnega ministrovega ravnanja naj pa le začne zbirati podpise. Vloga novinarja je pa le vloga govorca.

Mislim, da imam pravico povedati in zapisati to, kar mislim, ni pa moja dolžnost, da postanem frontman nekega političnega gibanja ali da se začnem ukvarjati s političnim delovanjem.

Težko razumeti?
sudo poweroff

Janše, Rupla, Jerovška

rupel je filo, jerovšek se je pa verjetno tudi težko kaj prava naučil na fdv-ju...
l'jga

Oba modela sta predavala na FDV. Slabo poznaš svoje "idole"... :D

Mr.B je izjavil:

Matthai, trdiš, da je politična resnica samo ena, in to tista ki ti jo mediji forsirajo.

Lahko prosim dokažeš, da sem to trdil, ali pa vzameš izjavo nazaj in se opravičiš?
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poweroff ()

Oba modela sta predavala na FDV. Slabo poznaš svoje "idole"...

sem mislil, da govoriš o izobrazbi in ne kje vse sta bučnice luščila... a janša je tut predaval na FDV-ju?
l'jga

Ne, se je pa izšolal. Pa ne na FDV, pač pa na FSPN!
sudo poweroff

TESKAn ::

Nikar pozabit na kolega Grimsa, magistra in v prihodnosti tudi doktorja FDVja.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

No vsaj v nečem se strinjamo. Za Slovenijo bi bilo mnogo bolje, če FDV-ja ne bi bilo.

T-h-o-r ::

ja

ker samo inženir nekaj velja

ukinimo tudi ff in pedagoško
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

ukinimo tudi ff in pedagoško

najprej pravo. tam so sami homiči, pesofukci in tranny-i...
l'jga

1. Lista današnjega Parlamenta : Koliko ljudi je strokovno izobraženo karkoli konkretno o političnih vedah itd. Koliko je takih , ki se je politike učil zunaj.
2. V to skupino ne pašejo domači mojstri, ki so delali na način roka tako roka tako, malo umijemo, malo zavijemo. Na koncu pa izjavijo Klic je korupcija, in ne kaznivo dejanje. Ki bi zaradi tega moral sam odstopiti, kaj šele da se postavi veliko vprašanje, o verodostojnosti njegovega dela.
3. Samo zaradi zgornje izjave, bi morala pasti kompletna vlada, vlada bi morala pasti tudi zaradi Zdravstvenega ministra in cepiva, vlada bi morala pasti zaradi Kmetijskega ministra, vlada bi morala pasti že zaradi tega, ker v dveh letih, ni bila sposobna ustvariti verodostojnega in dokazljivega dokaza o zgodbi Patrija.
4. Če bi bili politično izšolani, in ne verzije dva pravnika tri mnenja, se dogajanja pod točko 3, nebi sploh upali pripeljati tako daleč, saj bi bili vrženi ne samo iz Stranke, ampak bili pozvani da objasnijo par stvari ter tudi odgovarjali.
5. V Sloveniji ni novinarjev, so samo Poročevalci, ljudje ki delajo copy past. To da mediji objavljajo nekaj, ker ni niti verodostojni dokaz, kaže dejstvo, da so a.) rumeni mediji, ergo neverodostojni mediji. Ker če bi imeli karkoli dejansko dokazljivega b. )vedi da bi se trojček,ki je imel kompletni predvolilni program baziran Afera Patrija, konkretno bahal s prsti v riti, saj se nebi bilo potrebno ukvarjati z resnimi zadevami, ampak bi dnevno ieli na paleti proces proti Janši, danes se je popraskal z levo roko, kaj to pomeni da se spreobrača v leve. No Liberalci so v Tujini Desnica, pri nas pa mislijo da so Levi.
6. Kakršno koli ukrepanje proti izdelkom poročevalcev, je nesmiselno, saj so rumeni medij. Problem je tudi na temo zgoraj roka tako roka tako, pa smo zmenjeni, enako kot pri zdravstvu. Če bi bile odškodnine nekaj miljonov EUR, bi se počasi kdo malo zdrznil, pa ne zaradi tega, ker bi šel del tudi iz državne blagajne, ampak žepov ravno istih rok.
7. Slovenija je Kapitalistična država. Vodijo jo pa ljudje, ki mislijo da je kapitalizem samoupravljanje po letu 1974. To da delavca ne moreš dati na delovsko sodišče, in hkrati sindikalisti govorijo, da vlada ne naredi ničesar, kaže na tiste čase. Rezultat gospodarstva pa je posledica idej vrlih visoko izobraženih kadrov, in tu situacija ni posledica tajkunstva, ampak ideje da se s preprodajanjem dobrin da konkretno zaslužiti, in se gospodarstva v pravi funkciji ne rabi. Posledica je ta , da danes dobiš dobrine ceneje čez mejo, tako S, J, W in Z. Samo nekaterim se za tako majhno razliko ne da iti malo čez. In da država je konkretno v pizdi, in to bolj kot ti kažejo semaforji, zaradi tega pa Janša ne ukrene nič, da si ravno ni bokvej kak politik.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

Balandeque ::

Kot kaže, je tudi hrvaški opoziciji uspelo nategniti finske kriminaliste.
Linque
Jao, koliko nedolžnih desnih politikov se mora po nedolžnem bati programiranega medijskega nasilja. A čmo eno peticijo na OZN spisat?
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

luli je izjavil:

No vsaj v nečem se strinjamo. Za Slovenijo bi bilo mnogo bolje, če FDV-ja ne bi bilo.

Seveda. Pa vlada naj določi državno požegnane univerze in kolhoze.

Kot v socializmu!
sudo poweroff

Matthai, hi hi hi.
Prvič Kot prispodoba palček iz Murgel, se je ustrašil za svojo dediščino , da ne omenimo, kako je bil neviden, ko je 91 pokalo. Pokradlo se je vse, in naredilo doktrino, da se s preprodajo da živet, samo morda je kdo pozabil povedati, da moraš ovcam dati denar da to kupijo, samo danes, pa je ceneje vzhodno, zahodom, severno in južno. . Zamerim palčku le to, da takrat ni rekel, fantje izberite svoje kandidate in jih pošljite po svetu šolat, tako da bi imeli danes ljudi ki bi znali državo vodit.

In FDV, povprečje ki se konča ič, in te naj bi vodili državo, koji k, pa bi oni vodili državo, in se šli državotvornost. Ali je kdo poslušal govor Ministrice za Kulturo ? Ali pa izbrisani, kako lahko kao deset let izbrisani živijo v državi, na čigav račun, če se ne morejo ne zaposliti, ne dobiti stalnega prebivališča, itd.. Nekaj konkretno smerdi.
Matthai, ki si morda FDV šolan ali ločiš razliko med libertarianism in liberalism. Zelo velika je razlika, pa čeprav je samo ena črka zamenjana. Kaj misliš koliko ovca pa razliko pozna ? No ampak danes se gremo novo politiko bivše LDS, ki se danes imenuje ZARES.
Bodimo realni, če bi SDS objavila taisti mail, pa bi JJ zamenjala z poročevalcem dela, in tadrugega z Odgovornim poročevalcem, hm kaj misliš kaj bi se zgodilo. A misliš da bi poročevalce uspel ustvariti verodostojne dokaze, ali misliš da bi nekoga že zaprli.

Mr.B, kaj pa praviš na TOLE?
sudo poweroff

No potem pa povej kam spada zbirka LDS, ZARES ter Forum 21. Potem pa povej kma paše SD. Za nameček pa še SDS. Tako da ne boš imel problema definicije, da si ravno predavajo obe religiji :-).

Glavni finski preiskovalec Kaj Erik Björkqvist naj bi v zadevi Patria izdal priporna naloga za dva Slovenca - menda za umetnika in poslovneža.

Cekuta naj bi se po Berglundovih trditvah skupaj s poslovnežem Walterjem Wolfom na Dunaju sešel s Patriinim sodelavcem Wolfgangom Riedlom. Wolf naj bi nato s podkupnino prepričal slovenske politike, da so se odločili za finske osemkolesnike, Cekuta pa naj bi poskrbel za to, da so prikimali še uslužbenci na Morsu.

Vir

Verjetno tega ne bodo spisali na podlagi "milnih mehurčkov"? Ali pač?

Icematxyz, dej se zresni. Kaj sta sedaj zaprta ali kaj ? Matthai, ti lahko pove kako deluje pravni sistem. On je podkovan, predvsem za Slovenskega. Toda vzroke za zaporne naloge, bi lahko prebral malo naokoli, se je takrat na to temo dogajalo marsikaj.
Icematxyz, a misliš da skoraj po enem letu, nebi našli vsaj empiričnih dokazov, da je vpleten ravno JJ ? Pa res je, o nima se nič ne govori , morda pa že sedita, samo do kakšnega DELA, to še ni prišlo. Ma dej. JJ je nesposoben politik, če bi imel JJ jajca, bi na SDS strani objavil mail, kjer bi akterje ta istega maila, ki ga je objavil Delo, zamenjal, z "novinarejem" in glavnim urednikom. Dosegel bi najmanj to, da bi gospoda morala pokazati izvor, ali pa bi DELO, dobilo oznako političnega medija, in izgubilo še to trohico kredibilnosti.

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Mr.B je izjavil:

Icematxyz, dej se zresni. Kaj sta sedaj zaprta ali kaj ? Matthai, ti lahko pove kako deluje pravni sistem. On je podkovan, predvsem za Slovenskega. Toda vzroke za zaporne naloge, bi lahko prebral malo naokoli, se je takrat na to temo dogajalo marsikaj.
Icematxyz, a misliš da skoraj po enem letu, nebi našli vsaj empiričnih dokazov, da je vpleten ravno JJ ? Pa res je, o nima se nič ne govori , morda pa že sedita, samo do kakšnega DELA, to še ni prišlo. Ma dej. JJ je nesposoben politik, če bi imel JJ jajca, bi na SDS strani objavil mail, kjer bi akterje ta istega maila, ki ga je objavil Delo, zamenjal, z "novinarejem" in glavnim urednikom. Dosegel bi najmanj to, da bi gospoda morala pokazati izvor, ali pa bi DELO, dobilo oznako političnega medija, in izgubilo še to trohico kredibilnosti.

Ti se zresni in preberi kaj sem citiral z portala rtvslo. Kje vidiš kaj o Janezu Janši neposredno napisanega?

MORS, Cekuta, Walter Wolf in Leban. So omenjeni.

Sicer en dan po tem rtvslo piše popolnoma drugačno verzijo. Češ kot da je ves ta članek s katerega sem včeraj citiral laž. Verjetno je v zavodu rtvslo zaposlenih preveč novinarjev ki so ideološko opredeljeni? Ali zakaj en dan zelo nazorno in jasno napišejo nekaj.

Drugi dan pa to v popolnosti zanikajo?

http://www.rtvslo.si/slovenija/bjoerkqv...

Björkqvist: Nisem izdal pripornih nalogov za Cekuto in Lebana

Če že govoriš o kredibilnosti bodi vsaj dosleden.

Walter Wolf, Cekuta in Leban je pa vsem jasno kakšno vlogo so opravili v poslu. Nenazadnje so to tudi javno priznali? Ne strinjajo se edino da je to nezakonito? Ampak trdijo da je vse čisto.

Tako da ne vem kaj točno mi očitaš. In zakaj točno se naj zresnim? Če že se naj zresni zavod rtvslo. In naj ne blamira sam sebe z ideološkim opredeljevanjem. Kjer isti zavod v dveh dneh napiše 2 popolnoma različni verziji.

Glej portal RTVSLO fila cca 180 ljudi. Sedaj si pa globoko razmisli, kakšen portal je to, ki ga fila 180 ljudi. Toliko samo o kvaliteti takega portala, kaj šele o ljudeh ki tak portal filajo.

Sej vem da bo kmalu J, ratal Jure:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

Mr.B je izjavil:

Glej portal RTVSLO fila cca 180 ljudi. Sedaj si pa globoko razmisli, kakšen portal je to, ki ga fila 180 ljudi. Toliko samo o kvaliteti takega portala, kaj šele o ljudeh ki tak portal filajo.

Sej vem da bo kmalu J, ratal Jure:D

Nima veze kdo ga fila. Ne more v dveh dneh priti do dveh novic ki sta POPOLNOMA RAZLIČNI. Kot da je ena odgovor na drugo. Ideološka nesnaga.

Zgodovina sprememb…

Glej, ponavadi je v taki novici vodil DELO. E sedaj vodi na temo Naj Bi, RTVSLO. Torej o verodostojnosti medijev, politični korektnosti itd., kot si zaželi Matthai, žal bitka izgubljena, pa je lahko še n komisij, pač denar se rabi, pa dejmo še eno komisijo. Pozanimaj se, kdo so te osebe ki filajo RTVSLO portal, in poglje kje so bile šolane.

V glavnem imeti 180 ljudi, ki jih plačujem iz mojega žepa. PM. Toliko ljudi nima ne BBC, ne CNN. Ne vem podatka koliko jih ima 24ur.com, ampak vseeno. To ne da ni portal za 21stoletje, to je portal za leto 2000. Pustimo, odpremo lahko drugo temo, samo na to tematiko...

No ampak objektivna dejstva so:

Walter Wolf, Jure Cekuta, Wolfgang Riedl, Rudolf Leban.

Zagotovo še brez MORS ne gre? In zdaj pustimo Janeza Janšo če je to ideološki problem zakaj se ne sme omenjati.

Vse ostalo so objektivna dejstva v katere malo kdo dvomi da so resnična? Še posebej ob dejstvu da sami akterji ki sem jih naštel sami to priznavajo? Vem pa da je problematično govoriti o tem na glas. Ker v Sloveniji se predvideva da so ljudje tako neumni da bodo potem volili neko politično opcijo ali je ne volili. Če se izkaže da je nekaj res oziroma da ni res... Ne vem kaj ima z dejstvi neumnost ljudi. Morda pa so tisti ki tako mislijo neumni?

Zgodovina sprememb…

Icematxyz veš kje je problem.
To da smatraš za verodostojni podatke nekaj kar se začne z : NAJ BI. Kaj šele da smatraš take medije kot verodostojne. Daj podaj en članek, kjer je kdo od ZARESA izjavil , DA JE.

Problem te zgodbe je v tem da vse preveč se potencira Janez Janša.

A če objektivno znana dejstva o:

Walter Wolf, Jure Cekuta, Wolfgang Riedl, Rudolf Leban. Zagotovo še brez MORS ne gre?

Poznamo. A to pa ni več zanimivo? In je nepomembno? Zakaj vsak tožilec, novinar in še kdo samo čaka kot jastreb na omembo Janez Janša. Na tka način res potem nikam ne prideš. Če pogojuješ vse z Janezom Janšo. Se pravi če nekoga obsodiš. Potem je kriv Janez Janša. Če vložiš obtožnico potem je kriv Janez Janša... Če nikogar ne obtožiš ničesar pa ni kriv Janez Janša. To nikamor ne vodi.

In potem res en dan napiše se članek na rtvslo da bodo se vložile obtožnice proti umetniku in poslovnežu.

AHA. Torej je kriv Janez Janša?

No bo treba drugi dan napisati zgodbo. Vse to je laž. Obtožnic ni proti umetniku in poslovnežu.

AHA. Torej ni kriv Janez Janša.

Vse skupaj je že milo rečeno smešno. In ne vodi nikamor.

Zgodovina sprememb…

Mr.B je očitno tipičen brezhrbteničnež, ki ni sposoben priznati lastne napake in se zanjo opravičiti.

Škoda, pa sem imel boljše mnenje o njem.
sudo poweroff

Double_J ::

http://24ur.com/novice/svet/sef-patrie-...

Patrija je zopet samozavestna, mislim da ni več resnih šans za kake dokaze.
Dve šivanki...
««
24 / 139
»»