Forum » Loža » Kako do tevilke, ki je vedno zasedena?
Kako do tevilke, ki je vedno zasedena?
Doman ::
Potrebujem telefonsko številka 01/XX-XX-XXX, ki bi bila vedno zasedena. oz. vsaj dopoldne. Gre se mi, ker moram nekomu dati to številko (naj "bi" bila od neke ustanove), katero ne sme dobiti na telefon. Ta xy pa v imenik ne bo šel gledat ;)
lp
lp
- spremenil: Doman ()
iggy ::
haha sem bral knjigo art of deception kjer Mitchnik razlaga o teh številkah. Menda obstaja celo imenik z njimi, vendar ni za javno uporabo, tako da srečno :)
Hey, you're fat!
V-i-p ::
Pokliči iz stacionarnega recimo: 01 238 55 55. Kaj ti javi?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
sloxl8 ::
Si morda pomislil, da bi imel dopoldne "odloženo" slušalko in navaden telefon (ne ISDN)? Potem ne potrebuješ posebne številke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudni klici neznane številkeOddelek: Mobilne tehnologije | 43630 (43135) | Zdenko_M |
» | Zalezovanje po telefonu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14183 (12543) | amigo_no1 |
» | NOKIA E60/E61/E70/E65/N80/N95 - SIOL VoIP - NASTAVITVE za cenejše oz, brezplačne klicOddelek: Mobilne tehnologije | 5862 (5311) | Apple |
» | Dvojnik moje mobilne številke?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3784 (3528) | ahac |
» | Kitajska zahteva registracijo mobilnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 8296 (7119) | poweroff |